MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη
27/09/2023
Advertisement

Ζώδια: Μάθε πως θα κυλήσουν τα αισθηματικά σου το Σαββατοκύριακο

Advertisement
Advertisement

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου

Σήμερα Σάββατο θα είναι μια μέρα κοινωνική, δραστήρια και αρκετά γεμάτη με συναντήσεις τηλεφωνήματα καθώς και με προτάσεις για ταξιδάκια ή για ανανεωτικές εκδρομές. Θα υπάρχει η διάθεση να δημιουργηθούν παρέες, γνωριμίες θα γίνουν σε τραπέζια διασκέδασης ή γενικότερα σε χώρους συναντήσεων.

Advertisement

Αύριο Κυριακή θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις αντιδραστικές τάσεις και στην αδυναμία κατανόησης. Η μέρα εγκυμονεί κινδύνους για διαφωνίες και αντιθέσεις, τα ζευγάρια θα πρέπει να έχουν διάθεση συγκατάβασης. Επιπλέον, θα φέρει άγχος και εσωτερική σύγχυση, οι αναποφάσιστοι ίσως να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο, οι επανασυνδέσεις θα είναι αρκετά δύσκολες ουσιαστικά θα χρειαστούν τον χρόνο τους.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο θα σε αποτραβήξει από τις έγνοιες, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για ξεμπλοκάρισμα και αποφόρτιση. Ίσως να σχεδιάσεις με το ταίρι σου ένα διήμερο ταξιδάκι ή κάποια μονοήμερη εκδρομή. Θα φροντίσεις να περάσεις ευχάριστα και τονωτικά, θα δώσεις μια πιο διασκεδαστική όψη στις επαφές με το ταίρι σου. Την Κυριακή, προσοχή στα νεύρα και στους εκνευρισμούς, δείξε συγκατάβαση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα ενισχύσει τη διάθεση σου για επικοινωνία διασκέδαση και συναναστροφή. Βγες έξω με τα φιλικά σου πρόσωπα, κράτα θετική τη στάση σου στις γνωριμίες που ενδεχομένως να προκύψουν, θα καταφέρεις να περάσεις ανανεωτικά. Ζωτικό θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα έχεις τη δυνατότητα να ξεδώσεις, να βγεις από τα καθημερινά και τα καθέκαστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο θα καταφέρει να σου αλλάξει τρόπο σκέψης και διαθέσεις, προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου που στόχο θα έχουν να βγείτε από τη ρουτίνα, από το σπίτι σας, και γενικότερα από συνήθειες που δεν σας βοηθούν να τονώσετε τη σχέση σας. Την Κυριακή το κλίμα δεν θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις και αποφάσεις, καλύτερα να επικεντρωθείς στο πως μπορείς να περάσεις ανέμελα και διασκεδαστικά με το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα σου δώσει το άνοιγμα να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς και να γνωριστείς με διάφορα άτομα. Την Κυριακή, ίσως να σε επηρεάσουν οι αρνητικές σου σκέψεις και να μην είσαι σε θέση να δώσεις θετικές απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο δεν θα θελήσεις να κλειστείς με το ταίρι σου μέσα στο σπίτι, ανάγκη σου θα είναι να βγείτε έξω να συναντηθείτε με φίλους, θα αναζητήσεις περιπέτεια και δράση. Την Κυριακή προσοχή στην τάση που θα έχεις να φέρνεις αντιρρήσεις, ίσως το κλίμα μεταξύ σας να μην είναι ιδιαιτέρως συνεννοήσιμο. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις κόντρες και τα πείσματα, προσπάθησε να κινηθείς με διαλλακτική διάθεση.

Εσύ που είσαι μόνος/η, πιθανό θα είναι να υπάρξει επανεμφάνιση προσώπου από το παρελθόν, προσπάθησε να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, δώσε την απάντηση σου στην πρόταση που θα ακούσεις. Καλό θα είναι να μην αποφύγεις τα ξεκαθαρίσματα, μίλησε ανοιχτά και προχώρα τις επαφές ανάλογα με τις διαθέσεις σου. Θα έχεις ξεκάθαρες σκέψεις και βλέψεις, θα μπορέσεις να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο ευχάριστες εξελίξεις θα προκύψουν, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω, θα ξεσκάσετε, αρκετά ψυχαγωγική θα είναι η μέρα σας, ίσως να αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα. Την Κυριακή ίσως αρχικά να μην υπάρχει συγκαταβατική διάθεση ωστόσο με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις κουβέντες που θα γίνουν θα υπάρχει χαλαρό κλίμα, θα λείψουν οι έντονες διαφωνίες.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα είναι μια χαρούμενη και κοινωνική μέρα με νέες γνωριμίες και με ενθαρρυντικά ανοίγματα. Θα υπάρξουν προσεγγίσεις, θα ακουστούν προτάσεις, η διάθεση σου θα είναι χαλαρή και ανέμελη, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς χωρίς άγχος. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αισιόδοξα, ίσως να πάρεις την απόφαση να βγεις ραντεβού με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Διασκεδαστικά θα φροντίσεις να περάσεις το Σάββατο σου!! Η διάθεση σου θα είναι πρόσχαρη, ανανεωτικές προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την Κυριακή, θα υπάρξει από πλευρά σου αδυναμία να χειριστείς με υπομονή τις αντιρρήσεις που ενδεχομένως να σου φέρει το ταίρι σου, προσοχή να μην δημιουργηθούν εντάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, μέσα στο σαββατοκύριακο σε ένα προσωπικό ραντεβού που θα προκύψει θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μια συγκεκριμένη ερωτική σου υπόθεση. Τα λόγια που θα ακουστούν θα ξεμπλοκάρουν τα εγκλωβισμένα αισθήματα, στο χέρι σου θα είναι να γίνει έναρξη σχέσης. Τα συμβάντα θα ξεδιαλύνουν το τοπίο προχώρα με αποφασιστικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο, ανάγκη θα έχεις να χαλαρώσεις, ίσως να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις που έχουν κουράσει τη σκέψη σου ή την ψυχολογία σου. Την Κυριακή ίσως να μη σε βοηθήσει να κατανοήσεις το ταίρι σου, οι επιθυμίες σας ενδεχομένως να είναι αντικρουόμενες, ωστόσο θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε μέσα σε κλίμα ομαλό χωρίς περεταίρω εντάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο με βγες έξω, κοινωνικοποιήσου, δραστηριοποιήσου στο θέμα της διασκέδασης, κάνε ένα διάλλειμα από τις έγνοιες και τις βαριές σκέψεις. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που συμπαθείς και περνάς ευχάριστα μαζί τους, θα βρεις πρόσφορο έδαφος για επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Κινήσου απελευθερωμένα, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο κάνοντας νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο οι διαθέσεις σου θα ανατρέψουν τις σκέψεις σου, θα αλλάξουν τα αρχικά σου σχέδια. Θα εμφανίσεις την ανάγκη να βγεις πέρα του συνηθισμένου, ουσιαστικά θα αναθεωρήσεις για τη στάση σου και θα αποκτήσεις μια πιο ανέμελη και χαλαρή διάθεση. Την Κυριακή, στην περίπτωση που για ένα συγκεκριμένο ζήτημα δυσκολευτείς να πείσεις το ταίρι σου θα πρέπει να αποφύγεις την αδιαλλαξία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες προτάσεις για βραδινή διασκέδαση. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείς με καινούργιο άτομο ενδιαφέρουσας προσωπικότητας, καλό θα είναι να εκδηλώσεις την απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Την Κυριακή η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που θα δώσουν ώθηση στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο ζωτικές διαθέσεις θα εμφανιστούν από την πλευρά σου. Θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, οι προτάσεις σου ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές απ’ αυτές που συνηθίζεις να κάνεις στο ταίρι σου. Την Κυριακή, αντιδραστική θα είναι η στάση σου, θα δυσκολευτείς να αποδεχτείς και να συμβιβαστείς, καλό θα είναι να οριοθετήσεις το πείσμα ή την αδιαλλαξία που θα εμφανίσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, σε σκέψεις θα σε βάλει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει, ενδεχομένως να είναι άτομο που το γνωρίζεις από καιρό, ωστόσο η στάση σου θα είναι επιφυλακτική. Θα αναρωτηθείς και θα ψάξεις τους πραγματικούς σκοπούς αυτής της προσέγγισης. Προσοχή να μην παγιδευτείς σε καχύποπτα σενάρια που ουσιαστικά δεν θα ισχύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει, το ταίρι σου θα δυσκολευτεί να σε ελέγξει ή να σε κατευθύνει. Ευχάριστο θα είναι το σαββατοκύριακο σου, θα φροντίσεις να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ίσως να σκεφτείς νέους τρόπους ψυχαγωγίας, δεν αποκλείεται να προτείνεις και κάποια ανανεωτική εκδρομή. Την Κυριακή προσπάθησε να κινηθείς χαλαρά, δεν θα πρέπει να πιέσεις το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, ξαφνική πρόταση που θα ακούσεις θα καταφέρει να τονώσει τη διάθεση σου και να αναστατώσει την καρδιά σου. Ουσιαστικά θα υπάρξει απρόσμενο συμβάν που θα σου δώσει το άνοιγμα για ξεκίνημα σταθερής σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Την Κυριακή, η θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις δυναμικά και αισιόδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου, η στάση σου θα είναι επικοινωνιακή, προθυμία θα δείξεις να βγεις με το ταίρι σου έξω και να διασκεδάσεις. Την Κυριακή, εγωκεντρική θα γίνει η σκέψη σου, αντιδραστικότητα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σου, προσπάθησε να κρατήσεις τη συμπεριφορά σου σε ένα ισορροπημένο πλαίσιο.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θετικές απαντήσεις θα δώσεις στις φιλικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γενικότερα δεν θα έχεις διάθεση απόρριψης. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια, θα θελήσεις να βρεθείς με πρόσωπα που ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται μέσα σε οικείο περιβάλλον να συστηθείς με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δραστήριο θα είναι το Σάββατο σου! Την Κυριακή θα πρέπει να προσέξεις τη στάση σου για να μην φέρεις δυσκολίες μέσα στη σχέση σου. Η επικοινωνία με το ταίρι σου ίσως να είναι κάπως αλλοπρόσαλλη, ενδέχεται άλλα να θέλεις, άλλα να κάνεις, και τελικά άλλα να προτείνεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο βγαίνεις από τις αναστολές, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει πρόσωπο που θα σε εξιτάρει το στυλ και γενικότερα η προσωπικότητα του. Δώσε το ελεύθερο να αποκτήσετε προσωπικές ή κάπως πιο στενές επαφές, η πορεία δεν θα σε απογοητεύσει. Την Κυριακή, ευχάριστες θα είναι οι συνομιλίες και οι συναναστροφές σου, θα καταφέρεις να ανοιχτείς και να εκδηλωθείς ελεύθερα.

ΙΧΘΥΣ

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν μέσα στο σαββατοκύριακο, θα χρειαστείς ψυχολογική ανανέωση, δεν θα μπορέσεις να πλαισιώσεις τις διαθέσεις και τις ανάγκες σου. Το Σάββατο θα θελήσεις να βγεις έξω με το ταίρι σου να συναντηθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Την Κυριακή ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, η στάση σου θα γίνει αλλοπρόσαλλη, νευρική, ίσως και κάπως απότομη ή αντιδραστική.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο θα έχεις προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις. Την Κυριακή προσοχή στις αρνητικές και πεσιμιστικές σκέψεις, μην αφήσεις ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σε διακατέχει, προσπάθησε να αποφύγεις το άγχος και την ανασφάλεια. Ίσως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις ή να εκδηλωθείς.

Πηγή:zwdiasimera.gr

Advertisement

TRENDING

Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK