MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη
27/09/2023
Advertisement

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Χθες τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Η θετική της σχέση με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ενισχύουν αυτή τη φάση της Σελήνης, η οποία είναι μέσα στο επόμενο 28ήμερο να θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά και τάξη. Ιδιαίτερα μετά τις 17/9 που ο κυβερνήτης της Ερμής ορθοδρομεί, θα είναι ευκολότερο να κινηθείτε προς αυτή τη κατεύθυνση με λιγότερα εμπόδια και με μεγαλύτερη σταθερότητα.

Advertisement

Για τους Κριούς, δεν είναι εύκολο να αφήσετε πίσω κάτι το οποίο είναι πια μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας αλλά η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να το κάνετε. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ελευθερωθεί χώρος για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα σοδειά ανεξάρτητα αν αυτή την στιγμή πιθανά δεν μπορείτε να το κατανοήσετε απόλυτα. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Ταύρους, για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα μπορείτε να κάνετε ένα είδος επανεκκίνησης με εμπνεύσεις και δυνατότερη ελπίδα για το αύριο. Μέσα από δουλειά, πείσμα και πειθαρχία μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες και δράσεις οι οποίες θα σας φέρουν ικανοποίηση. Ενημερώστε τους γύρω σας για τις αποφάσεις σας, ωστόσο περιμένετε για να τις πάρετε μέχρι 17/9 γιατί ο Ερμής κινείται αυτή τη στιγμή ανάδρομος και αλλάζουν τα πράγματα από τη μία ημέρα στην άλλη.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ανανέωση στους τομείς σπίτι, οικογένεια, ιδιωτική ζωή. Για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα μπορείτε είτε να ανανεώσετε τον χώρο προσθέτοντας τις δικές σας πινελιές είτε δημιουργείτε νέους χώρους, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, ώστε να δεχθείτε ανθρώπους που αγαπάτε. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Καρκίνους, ένας Σεληνιακός μήνας ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Μπορείτε να θέσετε τα πράγματα ως έχουν από την δική σας πλευρά, με βάση τις ανάγκες σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες όχι μόνο με καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω αλλά και με ανθρώπους με τους οποίους έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό και θα θέλατε να έρθετε ξανά κοντά. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Λέοντες, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κινήσεις φυτεύοντας σπόρους οι οποίοι θα καρποφορήσουν και θα σας δώσουν καρπούς κυρίως σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο ικανοποιώντας την αίσθηση ασφάλειας που ζητάτε στην ζωή σας. Γυρίστε σελίδα εάν χρειαστεί και προχωρήστε με μεθοδικότητα. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας τροφοδοτεί με θάρρος και υπομονή για να φυτέψετε νέους σπόρους οι οποίοι θα ευδοκιμήσουν και στο τέλος της ημέρας θα μπορείτε να χαμογελάτε από ικανοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συλλέξετε τους κατάλληλους σπόρους. Με λεπτομέρεια και σύνεση όπως εξάλλου κάνετε πάντα. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να σκεφτείτε αντικειμενικά και κυρίως έχοντας υπομονή και επιμονή ανεξάρτητα τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Σκορπιούς, Τα όνειρα, την ελπίδα και την ανάγκη για ειλικρινή επικοινωνία ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο εκμεταλλευόμενη/ος όλες τις ευκαιρίες που δίνονται αυτή την στιγμή κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Γίνετε παράδειγμα προς μίμηση μέσω της συνέπειας και της χαράς ακόμη και όταν η δουλειά που έχετε να κάνετε δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στα γούστα ή τις προτιμήσεις σας. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Τοξότες, η καριέρα σας και οι ευθύνες που έχετε αυτή την στιγμή στους ώμους σας μπορεί να σας βαραίνουν και να θελήσετε με κάποιον τρόπο να αποφορτιστείτε με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη. Αυτό που χρειάζεται είναι με διπλωματία και ευελιξία να μετακινηθείτε σε σχέση με πεποιθήσεις και παγιωμένες ιδέες, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας, στο σήμερα. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς και μπορείτε να μετακινήσετε ακόμη και βουνά αν στοχεύσετε σε κάτι δυνατό για τον Σεληνιακό μήνα που ξεκινά. Διαλέξτε την διαδρομή η οποία υπόσχεται το αποτέλεσμα που ζητάτε ανεξάρτητα την ευκολία ή τις προκλήσεις που πιθανολογείτε πως θα υπάρξουν στην διαδρομή. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας φέρνει σε επαφή με βαθιά συναισθήματα και σας ζητά να έρθετε αντιμέτωπη/ος με φόβους ή οτιδήποτε έχετε αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Για τον Σεληνιακό κύκλο που ξεκινά είναι σημαντικό να είστε μπροστά από τις καταστάσεις και αυτό θα το πετύχετε μόνο με την φυσική σας παρουσία και την επιμονή σας. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, απέναντι από το ζώδιο σας για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με σχέσεις, φίλους και συνεργασίες. Μπείτε στην διαδικασία, οικειοθελώς, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς και εστιάστε σε ότι σας ενώνει παρά σε ότι σας χωρίζει με τους ανθρώπους που θέλετε πραγματικά να είναι μέρος της ζωής σας. Για σημαντικές αποφάσεις και δράσεις περιμένετε μέχρι τις 17/9.

Πηγή: astroguide.gr

Advertisement

TRENDING

Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK

AEK Player Escorts!

PROTATHLIMA