MC MEDIA NETWORK

Τρίτη
16/04/2024
Advertisement

Τετράγωνο Άρη-Δία: Δύσκολη εβδομάδα γι’ αυτά τα 3 ζώδια

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερη προσοχή σε λόγια και παρορμητικές κινήσεις

Μπορεί σε γενικές γραμμές να ακολουθεί μια καλή εβδομάδα, καθώς τα αστρολογικά δρώμενα φαίνεται να είναι διαχειρίσιμα, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες όψεις τις οποίες χρειάζεται να προσέξουμε. Και αυτό γιατί πολύ εύκολα η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει και να δημιουργηθούν ρήξεις και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εμάς και σε αγαπημένα μας άτομα.

Advertisement

Αυτές οι όψεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια. Από αύριο Τρίτη, σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο, που μας κάνει πιο παρορμητικούς και βιαστικούς στη δράση μας. Το τετράγωνο αυτό εύκολα μπορεί να δημιουργήσει χάος, καθώς θα δίνουμε υπερβολικές διαστάσεις σε ό,τι συμβαίνει. Ο εγωισμός, οι ναρκισσιστικές συμπεριφορές και η ισχυρογνωμοσύνη θα βγουν στην επιφάνεια, και αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει.

Χρειάζεται να έχουμε πιο συγκροτημένη συμπεριφορά και να μην αντιδράσουμε με θυμό σε συμπεριφορές που μας ενοχλούν. Αντιθέτως είναι προτιμότερο με συζήτηση και προσοχή στα λόγια μας, να βρούμε κάποια κοινή λύση. Τα 3 ζώδια που χρειάζεται να δείξουν περισσότερη προσοχή αυτήν την εβδομάδα είναι:

Δίδυμοι

Ο πλανήτης Άρης θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Δία στις 23/05 και αυτό σας επηρεάζει άμεσα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται προσοχή στις ακραίες κινήσεις σας. Όλη εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από ένταση, ενώ το Σάββατο το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο στρέφει την προσοχή και την ενέργεια σας σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτή η Σελήνη σας καλεί να βάλετε τα όρια σας ίσως σε σχέσεις με ανθρώπους που μπορεί να τα ξεπερνούν. Συζητήστε, μιλήστε και ακούστε κι έτσι μπορεί πιο εύκολα να βρεθούν και οι λύσεις. Ίσως κάτι έχουν να σας διδάξουν αυτές οι καταστάσεις. Την Κυριακή έχουμε την πιο βαριά όψη, δηλαδή το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς μπλοκάρει την πρόοδο σας ή ίσως πρέπει να συμβιβαστείτε σε μια κατάσταση που δεν είναι ακριβώς ό,τι θέλετε. Μη πάρετα ακόμη όμως αποφάσεις.

Λέων

Τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα θέματα της εμφάνισης ή της υγείας σας θα σας απασχολήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα και μάλιστα πιο έντονα από ποτέ. Μπορεί να νιώθετε κάποια πίεση από τους συνεργάτες ή προϊσταμένους σας σε αυτή τη φάση, όμως καλό είναι να μην αντιδράσετε με έντονο τρόπο. Τιθασεύστε λίγο τον εγωισμό σας και μη φτάνετε στα άκρα σε συζητήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο, στρέφετε την προσοχή σας περισσότερο στα θέματα των οικονομικών και στα έξοδα σας. Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου την Κυριακή με τον Κρόνο παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας μέσα σε μια ομάδα που δραστηριοποιείστε ή και στον χώρο της δουλειάς ανάμεσα στους συνεργάτες σας. Όλα αυτά σημαίνουν πως θα είναι μια πιεστική εβδομάδα, η οποία χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

Τοξότης

Μια μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από εσάς του Τοξότες, είναι η Τρίτη, καθώς το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα προς τον κυβερνήτη σας Δία, θα είναι μια από τις όψεις που οδηγούν σε ρίσκο, υπέρμετρες και υπερβολικές αντιδράσεις. Από την άλλη, κάποιος μπορεί να σας ζητήσει μια χάρη υπερβαίνοντας κάποια όρια και να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αν κάποιος σας ενοχλήσει προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην μπαίνετε σε αντιπαραθέσεις και τσακωμούς. Στο τέλος της εβδομάδας τα θέματα της καριέρας με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο το Σάββατο και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή φαίνεται ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μολονότι η γενικότερη αίσθηση που μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή είναι της στασιμότητας. Είναι μια περίοδο αναστοχασμού, κατά την οποία οφείλετε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά και να δείτε τα πράγματα με λογική και ψυχραιμία, πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση.

Πηγή:jenny.gr

Advertisement

TRENDING

Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK