MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 3/12/2021

Συγκλονιστική καταγγελία μοντέλου που έμεινε έγκυος μετά τον βιασμό της

Καταγγέλλει πως τη νάρκωσαν και τη βίασαν η Μις Σενεγάλη 2020

Μία κοπέλα 20 χρονών βιάζεται από έναν άνδρα και μένει έγκυος αφού έχει πρώτα ναρκωθεί. Οι συνθήκες βιασμού είναι καλά προμελετημένες και σχεδιασμένες έτσι ώστε ο θύτης και πατέρας του βρέφους που ήρθε στον κόσμο από μια βίαιη πράξη, να παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστος. Οι δηλώσεις που ακολουθούν τη συγκλονιστική είδηση, προέρχονται από γυναίκα, η οποία δεν τα βάζει με τον θύτη αλλά επιμένει πως «εάν η Μις Σενεγάλη 2020 βιάστηκε, είναι γιατί το επεδίωξε».

Η 20χρονη Μις Σενεγάλη 2020, Ndèye Fatima Dione, αποκάλυψε σε συνεντεύξεις που δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στον τοπικό Τύπο, πως τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε ένα ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς όπου την είχε προσκαλέσει η διοργανωτική Επιτροπή.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει έγκυος και σήμερα να είναι μητέρα ενός βρέφους 5 μηνών, του οποίου ο πατέρας σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, παραμένει άγνωστος.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην είδηση που για ακόμη μία φορά συντάραξε τον κόσμο: «Μετά την παραμονή της σε αυτό το ξενοδοχείο, η Fatima παραπονέθηκε ότι υπέφερε από συχνούς στομαχόπονους και ένιωθε άρρωστη. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι ήταν 4 μηνών έγκυος. Δεν ξέρουμε τον θύτη αλλά γνωρίζουμε πως αυτό το 20χρονο κορίτσι βιάστηκε και πολλές φορές πέρασε από το μυαλό της να δώσει τέλος στη ζωή της».

Οι δηλώσεις που ακολούθησαν μετά την αποκάλυψη, είναι τρομακτικές καθώς την επόμενη ημέρα, η πρόεδρος της διοργανώτριας επιτροπής της Μις Σενεγάλης, Amina Badiane, «εξύμνησε τον βιασμό», δηλώνοντας κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου ότι: «Εάν η Μις Σενεγάλη 2020 βιάστηκε, αυτό συνέβη επειδή το επεδίωξε, δεδομένου ότι είναι και ενήλικη», χρησιμοποιώντας παράλληλα την εξίσου προκλητική φράση: «Ένας βιασμός εμπλέκει δύο ανθρώπους».

Έντονες αντιδράσεις από οργανώσεις προάσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων αλλά και από τον γυναικείο πληθυσμό που καταδίκασε το φαινόμενο, ήταν τα επακόλουθα της ακραίας τοποθέτησης ενός ατόμου που έχει το ίδιο φύλο με το θύμα του βιασμού.

H Houreye Thiam Preira που αποτελεί μέλος της Συλλογικότητας των Γυναικών που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ώστε να συναντήσουν τον εισαγγελέα, δήλωσε τα εξής στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Περισσότερες από 300 μηνύσεις έχουν κατατεθεί από τη στιγμή που αποχωρούσαμε από το δικαστήριο, νωρίς το απόγευμα. Διατυπώθηκε μια ιδέα συλλογικής αγωγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κλήθηκαν όσες συμφωνούσαν να συμπληρώσουν το έντυπο και να συναντηθούμε στο δικαστήριο για να καταθέσουμε τη μήνυση». Όπως πρόσθεσε μάλιστα γύρω από τις προκλητικές δηλώσεις που έγιναν εις βάρος της Dione: «Είναι ένας τρόπος να υποκινείς τους βιαστές να συνεχίσουν και να βάζουν σε κίνδυνο τα κορίτσια».

Μάλιστα, ανάμεσα σε όσα ανέφερε, τόνισε πως μαζί με τη μήνυση, οι ενάγουσες ζητούν την αφαίρεση της άδειας της διοργανώτριας του διαγωνισμού ομορφιάς ενώ ζητήθηκε από τους αρμόδιους, η ανάθεση του σχετικού ρόλου να γίνει σε «πρόσωπα που δείχνουν περισσότερο σεβασμό στα γυναικεία δικαιώματα».

Πηγή:jenny.gr

Trending

Tα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ολοκληρωτικά με την είσοδο της νέας χρονιάς!

Ποιοι είναι αυτοί που θα πρέπει να περιμένουν μεγάλες αλλαγές με τη νέα χρονιά; Όλοι μας λίγο ή πολύ περιμένουμε κάθε φορά, το νέο έτος...

2022: Αυτός θα είναι ο καλύτερος μήνας για το ζώδιο σου!

Κάνε από τώρα τα σχεδιά σου για τον μήνα που σε ευνοεί περισσότερο μέσα στο 2022. Δεν θα είμαστε για πάντα σε απόγνωση. Θα περάσει...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ:«Παραφέρθηκα πάνω στην πικρία μου στην κερκίδα/«Παίζουμε αμυντικά, βγάλε τον Wilson μετά που τον έβγαλε δε τον γάρο έβγαλε τον επιθετικό…»

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ:«Παραφέρθηκα πάνω στην πικρία μου στην κερκίδα/«Παίζουμε αμυντικά, βγάλε τον Wilson μετά που τον έβγαλε δε τον γάρο έβγαλε τον επιθετικό…»

Lifestyle

Οι δίδυμοι άνδρες ασφαλείας του Κριστιάνο δούλευαν παράνομα!

Οι δίδυμοι άνδρες ασφαλείας του Κριστιάνο δούλευαν παράνομα!

«Πράσινο» από Υπουργικό για χορηγία αντικατάστασης ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών σε ευάλωτους

«Πράσινο» από Υπουργικό για χορηγία αντικατάστασης ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών σε ευάλωτους

Advertorials