MC MEDIA NETWORK

Τρίτη 28/6/2022

Μυστήριο πλάσμα που μοιάζει με λυκάνθρωπο εμφανίστηκε στο Τέξας! (Photos)

Το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας!

Ένα μυστήριο πλάσμα φέρεται να εντοπίστηκε σε ζωολογικό κήπο των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη πόλη Amarillo στο Τέξας, καθώς φωτογραφία που κυκλοφόρησε το διαδίκτυο δείχνει ένα ζώο που μοιάζει με κογιότ να στέκεται στα δύο του πόδια.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook από την επίσημη σε σελίδα της πόλης του Amarillo και σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, το άγνωστο πλάσμα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στις 21 Μαΐου, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

«Ήταν ένα άτομο με περίεργο καπέλο που του αρέσει να περπατάει τη νύχτα; Ένα μεγάλο κογιότ που στέκεται στα πίσω πόδια; Ένα τσουπακάμπρα; Είναι ένα μυστήριο το οποίο για την πόλη του Amarillo πρέπει να λυθεί», έγραψε χαρακτηριστικά η επίσημη σε σελίδα του Amarillo στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Ο Michael Kashuba, Διευθυντής Πάρκων Αναψυχής στην πόλη του Amarillo, δήλωσε ότι «αυτό το πλάσμα βρισκόταν έξω από τον ζωολογικό κήπο του Amarillo. Δεν υπήρχαν σημάδια απόπειρας εισόδου στον ζωολογικό κήπο», ενώ μέχρι στιγμής κανένας κάτοικος της πόλης δεν έχει εντοπίσει το μυστήριο πλάσμα.

Πλέον, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ζητούν στα social media από τον κόσμο να βοηθήσει για να εντοπιστεί το συγκεκριμένο πλάσμα, ώστε να διευκρινιστεί η ταυτότητα του, με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη.

Τσουπακάμπρα, Sonic .. ή ένα διαφημιστικό κόλπο;

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η παραπάνω είδηση, πολλοί χρήστες των social media εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον και θέλησαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Έτσι, δεν άργησαν οι χιουμοριστικές αναφορές, ότι το συγκεκριμένο πλάσμα μπορεί να είναι ο χαρακτήρας Sonic της SEGA ή ένας λυκάνθρωπος, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι μπορεί να είναι κάποιος μεθυσμένος από πάρτι.

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν κι εκείνοι που θεώρησαν ότι εντόπισαν το τσουπακάμπρα, το θρυλικό «τέρας» αυτό από τη Λατινική Αμερική, με αναφορές που εκτείνονται και στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ.

Το τσουπακάμπρα θεωρείται κρυπτίδιο, δηλαδή ζώο που η ύπαρξή του δεν έχει αποδειχτεί αλλά πιστεύεται ότι ανήκει στην παραδοσιακή λαογραφία και τη σύγχρονη τάση για μυθοπλασία, ενώ σύμφωνα με τον θρύλο, επιτίθεται στα κοπάδια, κυρίως τις κατσίκες, και ρουφάει το αίμα τους.

Βέβαια, σύμφωνα με ορισμένους χρήστες του διαδικτύου, η είδηση για το μυστήριο πλάσμα έξω από τον ζωολογικό κήπο του Amarillo μπορεί να είναι διαφημιστικό τρικ, για να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες.

Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ οι αναφορές για κρυπτίδια συγκεντρώνουν ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ συνήθως δαπανούνται μεγάλα χρηματικά ποσά σε σχετικές έρευνες αναζήτησης, αλλά και ανάδειξης της περιοχής, την οποία «στοιχειώνει» το εκάστοτε «τέρας».

Πηγή: newsbeast.g

Trending

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο!

Ο Ιούλιος θα είναι ο τυχερός σας μήνας! Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει...

Κι όμως αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν γνώριζες για το ζώδιο σου!

Κάθε ζώδιο έχει και από μια ταμπέλα αλλά και μια άγνωστη πλευρά! Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα γύρω από το ζώδιό σου αλλά...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Έκλεισε δρόμος στη Λευκωσία λόγω βλάβης σε αγωγό της υδατοπρομήθειας. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Έκλεισε δρόμος στη Λευκωσία λόγω βλάβης σε αγωγό της υδατοπρομήθειας. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Υπό κράτηση 31χρονος στη Λευκωσία. Φέρεται να εμπλέκεται σε 16 υποθέσεις κλοπών

Υπό κράτηση 31χρονος στη Λευκωσία. Φέρεται να εμπλέκεται σε 16 υποθέσεις κλοπών

Σπουδαίες μεταγραφές / Απόλλωνας

Σπουδαίες μεταγραφές / Απόλλωνας

Advertorials