MC MEDIA NETWORK

Σάββατο
27/04/2024
Advertisement

Jennie Garth: Αγνώριστη η Kelly από«Beverly Hills, 90210»

Advertisement
Advertisement

Άλλος άνθρωπος φαίνεται πως έγινε η Jennie Garth από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Advertisement

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Beverly Hills, 90210, υποδυόμενη την Kelly, ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που φαίνεται η θεαματική αλλαγή στο πρόσωπο της.

Τα σχόλια από τους followers της ήταν δεκάδες και κάποια καθόλου κολακευτικά. Σε πολλά από αυτά, οι fans της, την κατακρίνουν για τα «πειράγματα» στο πρόσωπο της ενώ δεν είναι λίγοι και όσοι την αποθεώνουν. Η ηθοποιός δε χάνει την ψυχραιμία και την ευγένειά της και απαντά σε όλα κάνοντας ένα like.

Διαβάστε Επίσης: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και δημοσίευσε το βίντεο της γέννας!

Δείτε κάποια από τα σχόλια:

«Ω Jennie. Είσαι τόσο όμορφη και δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα botox. Δυστυχώς, είσαι αγνώριστη εδώ»

«Ω Θεέ μου, φαίνεται τόσο ψεύτικο»

«Είστε σοβαροί; Είναι προφανές ότι έκανε καλή δουλειά η μακιγιέρ. Ελπίζω να γεράσω τόσο καλά όσο κι εσύ. Είσαι πανέμορφη»

«Ξέρετε, μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, είναι αρκετά ευγενικοί για να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί μας και το μόνο που κάνετε κάποιοι από εσάς είναι να τους κατακρίνετε. Πραγματικά αηδίασα. Δεν έχουν κάποιον λόγο να μοιράζονται την ζωή τους μαζί μας, το κάνουν γιατί θέλουν να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους. Και βλέπουν όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια. Αν σε κάποιους δεν αρέσουν οι φάτσες τους, τότε γιατί τους ακολουθείτε και σχολιάζετε στις αναρτήσεις τους; Αποκτήστε επιτέλους τη δική σας ζωή».

Δείτε την ανάρτηση:

peoplegreece.com

Advertisement

TRENDING

Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK