MC MEDIA NETWORK

Σάββατο 13/8/2022

Ζώδια και κουτσομπολιό! Ποιο κατέχει την πρωτιά;

Σύμφωνα με μία αστρολόγο!

Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντισταθούν στις συζητήσεις και τα νέα που αφορούν άλλους. Είτε πρόκειται για χωρισμούς διασήμων είτε για σκάνδαλα στο περιβάλλον τους, δεν θα διστάσουν να ρωτήσουν, να μάθουν και να μεταδώσουν την πληροφορία (ακόμα και αν αυτή δεν είναι απόλυτα σωστά διασταυρωμένη). Επιπλέον, δύσκολα κρατούν μυστικά (εκτός αν είναι τα δικά τους).

Χωρίς να θέλουμε να στοχοποιήσουμε συγκεκριμένα άτομα, τα παραπάνω, ίσως, οφείλονται στο ζώδιό τους. Υπάρχουν εκπρόσωποι του ζωδιακού που λατρεύουν το κουτσομπολιό με ένα να είναι ο βασιλιάς του gossiping.

Και όσο κι αν θέλουν να μην το κάνουν (δεν προσπαθούν και πολύ, βέβαια), βασανίζονται αν μαθαίνουν ένα νέο και δεν μπορούν να το μεταφέρουν σε άλλους. Η Emily Newman, αστρολόγος στο Best Of Phychic Reader, γράφει για τα ζώδια εκείνα που τους αρέσει να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων και σημειώνει πιο κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα των κουτσομπόληδων.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θέλουν να μοιράζονται τη γνώση. «Συχνά, μιλούν για πληροφορίες που ξέρουν, αλλά σπάνια το εκλαμβάνουν ως κουτσομπολιό. Άλλωστε, δεν θα αποκαλύψουν πολλές πληροφορίες, εκτός αν αυτό είναι απαραίτητο. Είναι καλοί φίλοι και ξέρουν πως να κρατήσουν ένα μυστικό, όταν χρειάζεται».

Παρθένος

Η Παρθένος είναι αρκετά ώριμο ζώδιο, το οποίο προτιμά να παραμένει σιωπηλό όταν οι άλλοι ξεκινούν το κουτσομπολιό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα λάβουν μέρος αργότερα. Δύσκολα θα μοιραστούν πληροφορίες που αφορούν τις ίδιες, εκτός αν το άτομο που έχουν δίπλα τους είναι της απολύτου εμπιστοσύνη τους. Το ίδιο δεν ισχύει για τις πληροφορίες που αφορούν άλλους. «Η Παρθένος δείχνει αρκετά αξιόπιστη και αξιολάτρευτη – τόσο που όλοι θέλουν να μοιράζονται μαζί της τα νέα τους. Ωστόσο, δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι δεν θα αποκαλύψει τα μυστικά τους σε άλλους. Όταν δεν πρόκειται για την ίδια, συχνά αμελεί την αξιοπιστία της».

Ζυγός

Φαίνονται αθώοι και πολύ αυθόρμητοι, μα οι Ζυγοί κουτσομπολεύουν. Ανοιχτά, δημόσια και χωρίς φόβο. Παράλληλα, προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη, γι’ αυτό και είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος το πότε κάνουν gossip. «Όταν κουτσομπολεύουν οι Ζυγοί χρησιμοποιούν πολύ λογικά επιχειρήματα και εξηγούν γιατί κάτι είναι αρνητικό ή προκαλεί σε κάποιον δυσφορία. Ενώ, όμως, αντιλαμβάνονται το γιατί το κουτσομπολιό είναι κακό δεν σταματούν να το κάνουν».

Δίδυμοι

Στην κορυφή της λίστας των κουτσομπόληδων βρίσκονται οι Δίδυμοι, το ζώδιο του αέρα που λατρεύει το gossiping και δεν το κρύβει. «Οι Δίδυμοι δύσκολα κρατούν μυστικά, ακόμα και όταν έχουν υποσχεθεί πως θα το κάνουν. Δεν θα “ρίξουν αλάτι” στην πληγή σας και θα προσπαθήσουν να φανούν αρκετά συμπονετικοί στο πρόβλημά σας, αλλά επειδή εύκολα παρασύρονται και δρουν αυθόρμητα τα μυστικά σας δεν είναι καθόλου ασφαλή μαζί τους».

Πηγή:marieclaire.gr

Trending

Αυτό είναι το μυστικό για να γοητεύσεις τους άλλους, ανάλογα με το ζώδιo σου!

Δες ποιο είναι το δικό σου! Βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο γνήσια πτυχή του εαυτού σου, μπορείς να αναδείξεις τη γοητεία σου και όλοι να...

Τι θα φέρει η αυριανή Πανσέληνος στο κάθε ζώδιο!

Η Σελήνη του Αυγούστου δίνει σε κάθε ζώδιο μια ευκαιρία για ευγνωμοσύνη Γιατί ονομάζεται το φεγγάρι του οξύρρυγχου; Ο Αύγουστος μπορεί να είναι μια εποχή για...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Σοκάρει ο Κωστέτσος για την επίθεση που δέχθηκε μαζί με φίλο του: «Του άνοιξαν το πρόσωπο με στιλέτο»!

"Του έκαναν 16 ράμματα κι εγώ έκανα ακτινογραφίες. Ευτυχώς έχω μόνο μια ελαφριά θλάση στον αυχένα από πέσιμο" δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Για την επίθεση...

Lifestyle

Η Ιταλίδα ρέφερι που ετοιμάζεται να κατακτήσει τη Serie A

Η Ιταλίδα ρέφερι που ετοιμάζεται να κατακτήσει τη Serie A

Γύρω, γύρω ακρίβεια και στη μέση προσφορά! Όλο και περισσότεροι δυσκολεύονται για αγορά σχολικών

Γύρω, γύρω ακρίβεια και στη μέση προσφορά! Όλο και περισσότεροι δυσκολεύονται για αγορά σχολικών

Η λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα

Η λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα

Μειώθηκαν οι τιμές στα εισαγόμενα σιτηρά… αυξημένα παραμένουν τα μεταφορικά

Μειώθηκαν οι τιμές στα εισαγόμενα σιτηρά… αυξημένα παραμένουν τα μεταφορικά

Advertorials