MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 27/5/2022

Ζώδια: Αυτοί είναι οι πιο πετυχημένοι ερωτικοί συνδυασμοί!

Αν ψάχνετε το άλλο σας μισό, δείτε τι έχουν να πουν τα άστρα

Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς το άλλο του μισό. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή, θετική ενέργεια – τα καλά νέα είναι πως δεν πρέπει να περιμένουμε να ευθυγραμμιστούν 7 πλανήτες, να έχει παλίρροια και απομακρύνουμε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι. Μπορούμε απλώς να ρίξουμε μία ματιά στους παρακάτω ζωδιακούς συνδυασμούς, να δούμε με ποιον ταιριάζουμε περισσότερο και να κινηθούμε ανάλογα.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το άλλο μας μισό δεν είναι απαραίτητο να περιέχει το ερωτικό στοιχείο – μπορεί να είναι ένας φίλος, με τον οποίο ταιριάζουμε σε όλα και συνδεόμαστε χωρίς προσπάθεια.

Κριός

Οι Κριοί είναι γεμάτοι πάθος και πάντα αποφασιστικοί. Βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν, στηρίζονται στα πόδια τους κι έχουν ανάγκη από σχέσεις που τους επιτρέπουν να ανοίγουν τα φτερά τους και να παραμένουν ανεξάρτητοι. Ταιριάζουν απόλυτα με Λέοντες, Τοξότες και Ζυγούς (με αυτήν τη σειρά).

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλουν σταθερότητα και λογική. Αυτός είναι και ο λόγος που ταιριάζουν ιδανικά με Αιγόκερους, Ιχθύες και Σκορπιούς, οι οποίοι τους παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα συμβαδίσουν με την αγάπη τους για την τέχνη, που θα κάνουν αντισυμβατικές συζητήσεις με βάθος. Αυτό θα το βρουν στους Ζυγούς, τους Υδροχόους και τους Κριούς.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα επενδύσουν σε μία σχέση μόνο αν υποσχεθεί συναισθηματική ασφάλεια, γιατί όταν αγαπούν, δίνονται ολοκληρωτικά στον άλλο. Δεν ανοίγονται εύκολα – πιθανότερο, όμως, είναι να βρουν αυτά που αναζητούν στους Σκορπιούς, τους Ταύρους και τους Αιγόκερους.

Λέων

Είναι γεμάτοι πάθος, σκέφτονται με την καρδιά κι όχι με τη λογική. Οι Λέοντες έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση και δίνουν όλη τους την προσοχή στο άλλο τους μισό, το οποίο είναι Κριός, Τοξότης ή Ζυγός.

Παρθένος

Οι Παρθένοι υπεραναλύουν τα πάντα και ελκύουν ανθρώπους που τους βοηθούν να είναι λίγο πιο ξέγνοιαστοι. Δε θέλουν να ρισκάρουν σε ζητήματα καρδιάς και κινούνται πολύ προσεκτικά. Ταύροι, Ιχθύες και Αιγόκεροι, είναι τα ιδανικά τους ταίρια.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο συνδέεται με τη συνεργασία, αλλά χρειάζεται να αισθάνεται ανεξάρτητο. Θέλει να μαθαίνει νέα πράγματα, να πηγαίνει σε νέα μέρη, να ζει – θα του το προσφέρουν οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αισθάνονται πότε υπάρχει πραγματική σύνδεση με έναν άλλον άνθρωπο. Το ένστικτό τους, δεν τους προδίδει ποτέ. Οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι είναι εκείνοι που θα τους καταλάβουν καλύτερα.

Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν να αισθάνονται ανεξάρτητοι, αλλά δίνουν τα πάντα στους άλλους. Βλέπουν μόνο τη θετική πλευρά τους και έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις – οι Λέοντες, οι Κριοί και οι Ζυγοί δε θα τους απογοητεύσουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ενδιαφέρονται πολύ για το κοινωνικό και το επαγγελματικό τους status. Οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι Καρκίνοι θα τους βοηθήσουν να αισθανθούν αυτοπεποίθηση, παραμένοντας παράλληλα προσγειωμένοι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γεμάτοι περιέργεια για τον κόσμο και λατρεύουν τις καλές συζητήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που ταιριάζουν απόλυτα με Ζυγούς, Διδύμους και Τοξότες.

Ιχθύς

Αθεράπευτα ρομαντικοί και ονειροπόλοι, οι Ιχθύες ερωτεύονται εύκολα, τα δίνουν όλα και συχνά απογοητεύονται. Οι Καρκίνοι, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, είναι τα ιδανικά τους ταίρια και θα τους ικανοποιήσουν σε κάθε τομέα.

Πηγή:jenny.gr

Trending

Αυτά τα ζώδια φιλάνε υπέροχα!

Κατέχουν την τέχνη. Tα κινηματογραφικά φιλιά, όπως το “ανάποδο” φιλί που έδωσε η Mary Jane στον Spiderman, στην ομώνυμη ταινία, πάντα θα εντυπωσιάζουν και θα...

Tα 4 ζώδια που θα φροντίσουν να αισθάνεσαι πάντα καλά!

Το να είσαι κοντά σε αυτά τα άτομα, σύμφωνα με τους αστρολόγους, είναι ευλογία για την ψυχική σου υγεία. Μερικά ζώδια δεν φημίζονται για την...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Αιχμές ΠΙΣ κατά του κράτους μετά την καταδίκη ιατρού για θάνατο 10χρονου. «Δεν αποποιούμαστε των ευθυνών μας»

Αιχμές ΠΙΣ κατά του κράτους μετά την καταδίκη ιατρού για θάνατο 10χρονου. «Δεν αποποιούμαστε των ευθυνών μας»

Lifestyle

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η περίπτωση Λοβέρα και η πρόθεση του παίκτη

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η περίπτωση Λοβέρα και η πρόθεση του παίκτη

Οπαδοί πήγαν με γιαταγάνια στον τελικό

Οπαδοί πήγαν με γιαταγάνια στον τελικό

Σπινθήρες καλωδίων η αιτία της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα. Υπό έλεγχο δύο από τα τρία σημεία

Σπινθήρες καλωδίων η αιτία της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα. Υπό έλεγχο δύο από τα τρία σημεία

Advertorials