MC MEDIA NETWORK

Τρίτη 21/3/2023

Τα ζώδια που θα περάσουν τέλεια την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου!

Οι τυχεροί των ημερών!

Τα καλά νέα είναι τους επόμενους τρεις μήνες δεν θα έχουμε κάποιον πλανήτη να κινείται ανάδρομα, γι’ αυτό και οι τελευταίες εβδομάδες του Ιανουαρίου και οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου θεωρούνται θετικές. Ωστόσο, έχετε τον νου σας, διότι προς το τέλος της εβδομάδας οι εγωιστικές συμπεριφορές εντείνονται και οι εντάσεις θα είναι πολλές. Παρ’ όλα αυτά ο Ήλιος από τον Υδροχόο με τον Άρη που επηρεάζει το ξεκίνημα της εβδομάδας και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την ίδια μέρα, δίνουν μια πιο δυναμική διάσταση στην καθημερινότητα με τα παρακάτω ζώδια να επηρεάζονται θετικότερα.

Κριός

Με τις θετικές όψεις του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Άρη και του Ερμή με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας επιστρέφει το ομαδικό πνεύμα και η διάθεση να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό στα επαγγελματικά, για τα οποία σκέφτεστε πολλούς τρόπους για να τα κάνετε καλύτερα. Είστε έτοιμες να βάλετε σε δράση το σχέδιό σας και να αδράξετε ευκαιρίες. Παράλληλα, θα υπάρξει αναγνώριση των προσπάθειών σας, ενώ το Σαββατοκύριακο θα δοθεί έμφαση και στα συναισθηματικά με το πάθος και την αυτοέκφραση να βρίσκονται στο επίκεντρο. Απολαύστε αυτές τις ημέρες και την προσοχή που βιώνετε, το αξίζετε.

Λέων

Πολλά συμβαίνουν στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Δεν έχετε παρά να τα απολαύσετε. Αναζητάτε τη συντροφιά των φίλων και της οικογένειας και η ενέργειά που εκπέμπετε είναι αναζωογονητική. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και να ακούτε όσα σας λένε και οι άλλοι. Δεν έχετε πάντα δίκιο. Έμπνευση και όμορφες ιδέες κατακλύζουν το μυαλό σας και θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στα επαγγελματικά, αν και μπορεί να υπάρχει πίεση. Ωστόσο, εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή των πλανητών, για να γιορτάσετε τις νίκες σας και την προσοχή που είναι στραμμένη πάνω σας – ξέρετε πώς να το κάνετε καλύτερα από όλους.

Τοξότης

Παίρνετε το προβάδισμα και δημιουργείτε τη ζωή που θέλετε. Είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά μια σειρά από ευκαιρίες παρουσιάζονται αυτή την εβδομάδα και σας ευνοούν. Έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας και μπορείτε να πείθετε τους άλλους, εκμεταλλευτείτε το. Συναντήσεις με παλιούς συναδέλφους ή φίλους γεννούν ευκαιρίες και όσο πιο ανοιχτές παραμένετε τόσο περισσότερες δυνατότητες για αλλαγή έχετε. Το Σαββατοκύριακο με το φεγγάρι στον Λέοντα, η ενέργεια στα συναισθηματικά σας περνά από τον 9ο οίκο σας αυτόν της αυτοπροβολής και της ανακάλυψης του εαυτού. Ακολουθήστε την καρδιά σας, καθώς ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι.

Πηγή:marieclaire.gr

Trending

Ήλιος στον Κριό σήμερα 20/3: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο!

Έτσι θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο Ήλιος στον Κριό! Χθες αργά το βράδυ ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας την Εαρινή Ισημερία. Μια...

Aυτά είναι τα δύο πιο έξυπνα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους!

Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του ιδιαίτερο χάρισμα, όταν πρόκειται για την εξυπνάδα, όμως, δύο κρατούν τα ηνία! Είτε είστε ένας δυναμικός Κριός είτε...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Σκαπούλης για την διαιτησία στο Απόλλων-Ομόνοια

Σκαπούλης για την διαιτησία στο Απόλλων-Ομόνοια

Lifestyle

«Χρυσό Παπούτσι»: Παίρνει διαφορά ο Χάαλαντ

«Χρυσό Παπούτσι»: Παίρνει διαφορά ο Χάαλαντ

«Τελειώνει» άμεσα από την Τότεναμ ο Κόντε!

«Τελειώνει» άμεσα από την Τότεναμ ο Κόντε!

Η πλειοψηφία των ομάδων είπε «ΟΧΙ» στη χρήση του VAR επειδή «προκαλεί περισσότερα προβλήματα»!

Η πλειοψηφία των ομάδων είπε «ΟΧΙ» στη χρήση του VAR επειδή «προκαλεί περισσότερα προβλήματα»!

Γαλλικό πρόγευμα στην Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας με την ευκαιρία της Ημέρας Γαλλοφωνίας (pics)

Γαλλικό πρόγευμα στην Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας με την ευκαιρία της Ημέρας Γαλλοφωνίας (pics)

Advertorials