MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη 22/3/2023

Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν προσοχή σήμερα! Δείτε γιατί

Ποια ζώδια πρέπει να δείξουν προσοχή σήμερα και γιατί!

Βρισκόμαστε στη φάση όπου η Πανσέληνος έχει ολοκληρωθεί, η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ζυγούς και μια σειρά όψεων με τον Ερμή και τον Ουρανό δημιουργούν μια αντίθεση με τον Δία.

Η επιρροή από την Πανσέληνο της 7ης Μαρτίου εξακολουθεί να είναι ακόμη έντονη και να επηρεάζει κυρίως Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, οι οποίοι θα μπορούσαμε να πούμε πως προσπαθούν να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη αυτό το διάστημα. Ωστόσο τα δεδομένα έρχονται να γίνουν καλύτερα γι’ αυτούς, γιατί το τοπίο σταδιακά ξεκαθαρίζει και μπορεί να δέχτηκαν καθοριστικές αλλαγές, αλλά θα βρουν πατήματα και ρυθμούς προς ένα καλύτερο μέλλον.

Πάρα το θετικό γεγονός πως η Αφροδίτη από τους Ζυγούς μας δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσουμε τις σχέσεις μας, είτε επαγγελματικές, είτε φιλικές- έχουμε μια σειρά από όψεις αντίθεσης, οι οποίες έρχονται να φέρουν εντάσεις, έντονα και μη διαχειρίσιμα συναισθήματα, καθώς επίσης και ένα αίσθημα ανικανοποίησης.

Οι αντιθέσεις αυτές του Ερμή με τον Ουρανό και τον Δία, θα επηρεάσουν περισσότερο τα εξής παρακάτω ζώδια, τα οποία οφείλουν να δείξουν περισσότερη προσοχή αυτές τις ημέρες:

Καρκίνος

Οι πλανητικές κινήσεις των ημερών θα σας μπερδέψουν πολύ. Θα νιώσετε ανήμποροι να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και όσο και αν θέλετε να εστιάσετε σε κάτι, η διαχείρηση των καταστάσεων θα σας φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Κοινώς θα νιώθετε πως έχετε χάσει τον έλεγχο στα πάντα. Πιθανό να είχατε αποφασίσει πως θα αφιερώνατε αυτή την εβδομάδα για να ολοκληρώσετε τους στόχους- αλλά για άλλη μία φορά δεν τα καταφέρνετε. Αισθάνεστε απογοήτευση, αλλά έχετε ζήσει ξανά παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, οπότε όσο ενοχλητικό κι αν είναι, γνωρίζετε πώς σιγά σιγά θα βρείτε νέους ρυθμούς, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται καλύτερα στην καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Ενδεχομένως να εμφανιστούν γεγονότα τα οποία θα σας ξαφνιάσουν και δεν τα περιμένατε. Ο πλανήτης του Ουρανού άλλωστε, είναι απρόβλεπτος και φέρνει “ουρανοκατέβατες” καταστάσεις, και η αντίθεση με τον Δία, δεν θα φέρει και ό,τι καλύτερο. Εκείνο που σας ενοχλεί περισσότερο είναι πως χάνετε τον έλεγχο και δυνάμεις, με αποτέλεσμα το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πιθανό να αυξηθούν αυτό το διάστημα. Ωστόσο, να θυμάστε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα – ούτε τις καταστάσεις ούτε όσα λένε οι άλλοι για εσάς (καθώς ο Δίας μη ξεχνάτε πως επηρεάζει και τη φήμη σας). Το μόνο που μπορείτε να ελέγξετε είναι η αντίδραση σας, επομένως κάντε λίγη υπομονή και αλλάξτε όσα θεωρείτε ότι δεν σας καλύπτουν πια.

Υδροχόος

Πιθανόν να νιώσετε τεράστια κούραση, αλλά και απογοήτευση αυτό το διάστημα. Νιώθετε ίσως πως οι κόποι σας και η προσπάθεια σας δεν εκτιμούνται, ενώ ένα αίσθημα ανικανοποίησης επικρατεί έντονα μέσα σας. Ωστόσο, εσείς γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε και η γνώμη των άλλων, καλό θα ήταν να μη σας αγγίζει. Αν νιώσετε προσβολή, καλύτερα να συγκρατήσετε τα νεύρα και τον θυμό σας, γιατί ο πλανήτης του Άρη που επηρεάζει έντονα στα πλανητικά δρώμενα των ημερών, μπορεί να οδηγήσει τις καταστάσεις εκτός ελέγχου. Όπως και οι Αιγόκεροι, πρέπει να αφήσετε τους άλλους στην άκρη, και να εστιάσετε στον εαυτό σας.

Πηγή:jenny.gr

Trending

Τα 4 ζώδια που θεωρούν τους άλλους κατώτερους!

Δεν είναι πάντα θέμα υπεροψίας, αλλά και υπερβολικής αυτοπεποίθησης! Μπορεί να το δείχνουν, μπορεί και όχι, όμως τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω,...

Ήλιος στον Κριό σήμερα 20/3: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο!

Έτσι θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο Ήλιος στον Κριό! Χθες αργά το βράδυ ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας την Εαρινή Ισημερία. Μια...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Υποψήφιος για τον πάγκο της Τότεναμ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Υποψήφιος για τον πάγκο της Τότεναμ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Lifestyle

Αμφίβολος ο Μπουχαλάκης, ενοχλήσεις ο Μπάλντοκ

Αμφίβολος ο Μπουχαλάκης, ενοχλήσεις ο Μπάλντοκ

«Ο Ομπαμεγιάνγκ θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ακόμα και με μειωμένο μισθό»

«Ο Ομπαμεγιάνγκ θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ακόμα και με μειωμένο μισθό»

Σε αναθεώρηση της προσφυγικής πολιτικής καλεί την Κυβέρνηση η ΚΙΣΑ

Σε αναθεώρηση της προσφυγικής πολιτικής καλεί την Κυβέρνηση η ΚΙΣΑ

Advertorials