MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 19/8/2022

Τα 4 ζώδια που η γλώσσα τους κόκκαλα δεν έχει κόκκαλα τσακίζει!

Δεν θα σε καλοπιάσουν και θα σου πουν ό,τι έχουν χωρίς περιστροφές!

Τα λόγια αυτών των ζωδίων είναι «γροθιά στο στομάχι».

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι ειλικρινής και να είσαι αγενής. Συχνά, είναι καλύτερα να κρατάς για τον εαυτό σου μερικές σκέψεις. Π.χ. αν δεν συμφωνείς απόλυτα με τις επιλογές ζωής ενός φίλου, πιθανόν να μην είναι πάντα καλή ιδέα να του/της το πεις. Από τη μία πλευρά, αν είσαι ένας άμεσος και ειλικρινής άνθρωπος, οι άλλοι σε εμπιστεύονται για να σου ανοίξουν την ψυχή τους και να πουν αυτά που τους απασχολούν, από την άλλη όμως, κάποιοι άλλοι ίσως θεωρήσουν αγενή και σκληρά αυτά που λες. Είναι πράγματι σημαντικό να είσαι ειλικρινής, αλλά είναι επίσης σημαντικό να είσαι προνοητικός στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους. Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του να «ανοίγεται» με τους ανθρώπους, αλλά μερικά ζώδια έχουν την τάση να σου πουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, ανεξάρτητα με το πώς νιώθεις.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που τα λόγια τους είναι «γροθιά στο στομάχι» και θα σου πουν ό,τι έχουν χωρίς περιστροφές και χωρίς να ενδιαφέρονται πώς θα νιώσεις…

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός δεν έχει και τον καλύτερο έλεγχο στη γλώσσα του, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, αφού συχνά λέει πράγματα τα οποία είναι εμφανώς προσβλητικά. Είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, αναζητά διαρκώς τη δύναμη και την ταχύτητα και εκτιμάει πολύ την αυτάρκεια και την αυτοδυναμία. Όταν πρόκειται να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, δεν φοβάται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται. Ωστόσο, μερικές φορές γίνεται πολύ απότομος στον τρόπο που κριτικάρει τους άλλους. Ειδικά όταν είναι αναστατωμένος ή αγχωμένος μπορεί να πει κάποια πράγματα που θα τα μετανιώσει. Οπότε, καλύτερα να προσέχεις αυτό το ζώδιο όταν είναι θυμωμένο, αφού δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να διστάσει να σε πληγώσει με τα λόγια του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος προσπαθεί να είναι αξιόπιστος όταν πρόκειται να πει την αλήθεια, ενώ είναι υπερβολικά έντιμος στην έκφραση των απόψεών του. Μην περιμένεις να βάλει νερό στο κρασί του, εκφράζοντας τις σκέψεις του για ό,τι σε αφορά. Λέει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του. Αν το νέο σου κούρεμα είναι μια… καταστροφή, θα είναι ο πρώτος που θα σου το πει. Επίσης, δεν θα διστάσει στιγμή όταν θα σου λέει ότι τα παπούτσια που επέλεξες είναι χάλια ή ότι ο/η σύντροφός σου είναι εντελώς αναξιόπιστος και επιπόλαιος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης δεν παίρνει ποτέ τα πράγματα στα σοβαρά, και υποθέτει ότι και οι άλλοι μοιράζονται μαζί του αυτήν τη νοοτροπία. Για αυτόν το λόγο δεν φοβάται να πει οτιδήποτε είναι μέσα στο μυαλό του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα προσβάλλει τον άλλον. Δεν θα διστάσει να σε ενημερώσει με πολύ θαρραλέο τρόπο ότι σπαταλάς τις δυνάμεις και τα προσόντα σου σε μια αδιέξοδη δουλειά ή ότι η ζωή σου έχει ανάγκη από ποικιλία γιατί έχεις… μουχλιάσει! Σίγουρα δεν είναι ο τύπος που θα μαζέψει τη γλώσσα του και θα υποκριθεί ότι υποστηρίζει τις αποφάσεις σου, όταν στην πραγματικότητα διαφωνεί μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν θα δείξει… έλεος για τα συναισθήματά σου όταν θα σου λέει κατάμουτρα την αλήθεια. Εκτιμάει την εντιμότητα εκ μέρους των άλλων, οπότε σε αντάλλαγμα είναι ειλικρινής μαζί τους. Είναι από τα πιο «στεγνά» ζώδια και απεχθάνεται τις ωραιοποιήσεις και τις περιττές ευγένειες, όταν απευθύνει τον λόγο σε κάποιον. Αν λοιπόν ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι, θα σου την πει με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές. Όταν κάνει ιδιαίτερα αρνητικές σκέψεις, θα προσπαθήσει να συγκρατηθεί, αλλά αυτό συνήθως δεν δουλεύει. Στο τέλος, η αλήθεια θα ξεχυθεί από μέσα του και θα σου πει αυτό ακριβώς που σκέφτεται.

Πηγή:astrology.gr

Trending

Μάθε με ποιον τρόπο θα σε εκμεταλλευτεί το κάθε ζώδιο!

Μήπως κι εσύ έχεις εκμεταλλευτεί ανθρώπους και καταστάσεις; Στους περισσότερους από εμάς έχει συμβεί να νιώσουμε ότι ένας δικός μας άνθρωπος, συγγενής, φίλος ή σύντροφος...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν δισεκατομμυριούχοι!

Δες αν ανήκεις σε αυτά! Το ζώδιό σου δεν είναι το μόνο στοιχείο του γενέθλιου χάρτη σου που μπορεί να δείξει τη δυνατότητά σου να...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

«Άκυρο» και από την Ντόρτμουντ στον Κριστιάνο

«Άκυρο» και από την Ντόρτμουντ στον Κριστιάνο

Συνεχίζει να μπερδεύει ο καιρός: Μια ανάσα από 40άρια και βροχή. Τι αναφέρει στη CT λειτουργός του Τμ. Μετεωρολογίας

Συνεχίζει να μπερδεύει ο καιρός: Μια ανάσα από 40άρια και βροχή. Τι αναφέρει στη CT λειτουργός του Τμ. Μετεωρολογίας

Με ψήφισμα προς ΠτΔ ζητούν ακύρωση της απόλυσης συνδικαλιστών της Αγγλικής Σχολής

Με ψήφισμα προς ΠτΔ ζητούν ακύρωση της απόλυσης συνδικαλιστών της Αγγλικής Σχολής

Advertorials