MC MEDIA NETWORK

Δευτέρα 20/3/2023

Τα 3 ζώδια που δεν πρέπει να πάρουν οριστικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες!

Έχουμε τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σήμερα, στις 16/03/2023 και αυτό σημαίνει πως ορισμένα ζώδια, οφείλουν να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή!

Η σημερινή όψη των δυο πλανητών, δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια, και μας κάνει να θελουμε να πάρουμε αποφάσεις, οι οποίες όμως δεν θα μας βγουν σε καλό. Θα είναι πολύ εύκολο να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις και να παρασυρθούμε. Και αυτό γιατί ο Ποσειδώνας, δημιουργεί πλασματικές όψεις θολώνοντας το τοπίο και την πραγματικότητα μας.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο προσεκτικοί σε μεγάλα λόγια και σε ανθρώπους πολλά υποσχόμενους που μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί. Οι αυταπάτες και η εξιδανίκευση είναι οι μεγάλες παγίδες αυτής της όψης, καθώς μπορεί να προσγειωθούμε απότομα και να νιώσουμε μεγάλη απογοήτευση όταν τελικά το τοπίο ξεκαθαρίσει.
Είναι σημαντικό να μη προβούμε σε καθοριστικές αλλαγές και αποφάσεις, καθώς μόλις όλα ξεκαθαρίσουν μπορεί να δούμε πως τελικά τίποτα από αυτά που είχαμε κατα νου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ποια ζώδια οφείλουν να δείξουν μεγάλη προσοχή το επόμενο διάστημα:

Κριός
Η σύνοδος αυτή θα σας δώσει ελπίδα και πίστη, ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες στον δρόμο σας. Όμως οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε ψευδαισθήσεις και απατηλές καταστάσεις- επομένως είναι σημαντικό να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας και τις προθέσεις σας μόνο σε εκείνα τα άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Εάν αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι ή χαμένοι, κάντε υπομονή και μη προχωράτε σε συμπεράσματα ή αποφάσεις. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο τώρα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις σκέψεις για το μέλλον.

Δίδυμος
Είναι πιθανό να έχετε πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας στον τομέα της καριέρας ή να σας κάνουν μία πολύ δελεαστική πρόταση η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ρισκάρετε και να εγκαταλείψετε έναν στόχο ή μία θέση που σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Επικρατεί σύγχυση και ασάφεια τώρα και δεν έχετε ακόμα όλα τα δεδομένα μπροστά σας προκειμένου να κρίνετε αντικειμενικά

Υδροχόος
Θα έρθετε αντιμέτωποι με μπερδέματα και ασάφεια σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα. Ίσως επικρατεί σύγχυση στο μυαλό σας και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να διαχειριστείτε τα έξοδα και τα έσοδα σας και ποιο πλάνο να ακολουθήσετε. Γενικώς, θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα αυτές τις ημέρες και να διευθετήσετε εκκρεμότητες, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Πηγή:jenny.gr

Trending

Ήλιος στον Κριό σήμερα 20/3: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο!

Έτσι θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο Ήλιος στον Κριό! Χθες αργά το βράδυ ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας την Εαρινή Ισημερία. Μια...

Aυτά είναι τα δύο πιο έξυπνα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους!

Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του ιδιαίτερο χάρισμα, όταν πρόκειται για την εξυπνάδα, όμως, δύο κρατούν τα ηνία! Είτε είστε ένας δυναμικός Κριός είτε...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Παρί: Το αφεντικό τρελάθηκε! Έτοιμη για μεταγραφή 180 εκατ.

Παρί: Το αφεντικό τρελάθηκε! Έτοιμη για μεταγραφή 180 εκατ.

Γαλλικό πρόγευμα στην Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας με την ευκαιρία της Ημέρας Γαλλοφωνίας (pics)

Γαλλικό πρόγευμα στην Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας με την ευκαιρία της Ημέρας Γαλλοφωνίας (pics)

Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γ.Ν. Λάρνακας επισκέφθηκε η Υπουργός Υγείας

Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γ.Ν. Λάρνακας επισκέφθηκε η Υπουργός Υγείας

Advertorials