MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 30/9/2022

Προκλήσεις και μεταβολές από σήμερα για αυτά τα 3 ζώδια!

Η Σελήνη από τον Ταύρο και την Αφροδίτη στην Παρθένο. Αντιθέσεις και μεταβολές θα κυριαρχήσουν!

Περίεργες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν η σημερινή ημέρα αλλά και οι επόμενες που ακολουθούν, με τους πλανήτες να φέρνουν, αντιθέσεις, και απρόοπτα. Η διάθεση σου είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται μια στα πάνω και μια στα κάτω της, με τις μεταβολές να επικρατούν γενικότερα.

Όσον αφορά την σημερινή μέρα, θα είναι μια μέρα με ποικιλία στις επιρροές η Τετάρτη, καθώς έχουμε δύο έντονες όψεις, αλλά «αντίθετης» ενέργειας. Από τη μια έχουμε ένα θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη από τον Ταύρο και την Αφροδίτη στην Παρθένο, που ευνοεί να βρούμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα μας, αλλά και να τονώσουμε τις σχέσεις μας. Από την άλλη, τις βραδινές ώρες επηρεάζει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο, που ευνοεί τους πειραματισμούς, την επινοητικότητα, αλλά μπορεί να έχουμε απρόοπτα και ξαφνικές ανατροπές ή δυσκολίες.

Κάποια από τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τις μεταβολές που πιθανώς δεν θα είναι ευχάριστες και έρχονται για να φέρουν πίεση και προκλήσεις.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια;

Ταύρος

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί ρυθμοί στην καθημερινότητα σας, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας σήμερα. Είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση, πολύ βοηθητική για τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών, αλλά και για τον έρωτα! Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν. Εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ή να κάνετε αγορές για σας με το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από την Παρθένο. Προς το βράδυ προσέξτε κάποια ένταση στον χώρο του σπιτιού, ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει και κάποιο πρόβλημα που αφορά στα μέσα επικοινωνίας ή και στο μεταφορικό σας μέσο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα βρείτε λύσεις.

Υδροχόος

Πιο απαιτητικό το ξεκίνημα της μέρας, με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Το απόγευμα προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Σήμερα είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά για τον χώρο του σπιτιού που θα σας διευκολύνει τη ζωή. Είναι μια μέρα που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις όμως και σε οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύες

Μην σας καταδιώκουν εμμονές «τελειότητας» στη δράση σας, γιατί τελικά καταλήγετε να μην κάνετε τίποτε και να αυτομαστιγώνεστε ή να χάνετε χρόνο παρατηρώντας λεπτομέρειες μένοντας πίσω στη δουλειά. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας με την Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεων κάνει πιο γοητευτικό τον λόγο σας και βοηθά να πείσετε και τους άλλους πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά ή και σε μια έξοδο. Ωστόσο από αργά το βράδυ χρειάζεται προσοχή, καθώς υπάρχει περίπτωση αυτή η καλή μέρα να μην έχει και πολύ θετική κατάληξη ή να αναστατωθείτε.

Πηγή:jenny.gr

Trending

Τα 5 «ζευγάρια» του ζωδιακού που αποδίδουν τα μέγιστα όταν συνεργάζονται!

Ποια ζώδια είναι πιο συμβατά στη δουλειά; Οι ισορροπίες στον εργασιακό χώρο είναι λεπτές και εύθραυστες, και για να συνεργαστούν άρτια δύο άτομα πρέπει να...

Αυτό είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Με σκληρή δουλειά θα πραγματοποιήσει κάθε του στόχο!

Η σκληρή δουλεία είναι στη φύση του. Από το να διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση μέχρι να γράψουν ένα best seller μερικοί άνθρωποι δεν θα σταματήσουν...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Απόρριψη του αιτήματος του Απόλλωνα για Ανατολική και βολές για εχθρική αντιμετώπιση της ομάδας

Απόρριψη του αιτήματος του Απόλλωνα για Ανατολική και βολές για εχθρική αντιμετώπιση της ομάδας

Lifestyle

Απορρίφθηκε το αίτημα του Απόλλωνα για την ανατολική / «Εχθρική η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα μας»

Απορρίφθηκε το αίτημα του Απόλλωνα για την ανατολική / «Εχθρική η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα μας»

Βρήκαν κοκαΐνη και δεκάδες πυροτεχνήματα σε όχημα 31χρονου στη Λεμεσό. Οι «βόλτες» του κινητοποίησαν την ΥΚΑΝ

Βρήκαν κοκαΐνη και δεκάδες πυροτεχνήματα σε όχημα 31χρονου στη Λεμεσό. Οι «βόλτες» του κινητοποίησαν την ΥΚΑΝ

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης πήρε το Νο9

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης πήρε το Νο9

Advertorials