MC MEDIA NETWORK

Τρίτη 21/3/2023

Πλανήτης Δίας: Τα 4 ζώδια που θα έχουν εύνοια έως την Άνοιξη!

Ο Δίας έρχεται επιτέλους να φέρει εύνοια, θετικές αλλαγές και δυναμισμό σε αυτά τα 4 ζώδια!

Είχαμε καιρό να δούμε τον πλανήτη Δία ενεργό στο αστρολογικό παιχνίδι, και επιτέλους είναι η στιγμή που έρχεται για να δώσει έναν νέο αέρα στη καθημερινότητα, νέες γνωριμίες, αλλαγές προς το καλύτερο και έντονο δυναμισμό, αφού κυρίως θα βρίσκεται στους Κριούς, έως και την Άνοιξη του 2023.

Ο Δίας, είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, της εύνοιας, ενώ ακόμη σχετίζεται με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την περιπέτεια, την αναζήτηση.

Η αλλαγή θέσης του, αλλά και όλη η πορεία που θα διανύσει ο πλανήτης Δίας, θα φέρουν αξιοσημείωτες και θετικές αλλαγές, για τα 4 παρακάτω ζώδια έως και τον Μάιο περίπου του 2023:

ΚΡΙΟΣ

Κάνεις μια νέα αρχή με τον Δία στο ζώδιό σου. Συγκεντρώνεσαι και βάζεις προτεραιότητες, ήρθε η στιγμή να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα έχεις σχεδιάσει και επιθυμείς. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να ξεκινήσεις, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Κάνε το βήμα και τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν. Φρόντισε τη διατροφή σου, ενώ αν σκέφτεσαι να κάνεις μια ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνιση σου, είναι επίσης μια καλή στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Κριό αυξάνει την κοινωνικότητα. Κάνεις νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, βάζεις στόχους και κυνηγάς τα όνειρα σου, αλλά και όλα όσα επιθυμείς πραγματικά. Προσωπικές αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται αυτό το διάστημα, οι οποίες σε βοηθούν να επεκταθείς. Ενώνεις τις δυνάμεις σου με τους άλλους. Είσαι πιο εξωστρεφής, αγαπητή και δημοφιλής στο περιβάλλον σου.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Κριό είναι βοηθητικός στα ταξίδια, την εκπαίδευση, το εξωτερικό και τα νομικά θέματα. Είναι η στιγμή να κάνεις όσα αγαπάς, παλιά αλλά και καινούργια. Η διάθεση σου βελτιώνεται, όπως επίσης και το θάρρος σου. Μπορεί να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να κάνεις σεμινάρια ή να ένα μακρινό ταξίδι. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, έχεις νέες εντυπωσιακές ιδέες, ξαναβρίσκεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση Λέων.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στο ακριβώς απέναντι ζώδιο, οι σχέσεις, οι συνεργασίες, αλλά και ο γάμος έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αναζητάς την ολοκλήρωση, το ιδανικό και αποχαιρετάς μια για πάντα οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί. Θέλεις να νιώσεις πληρότητα και αν βρίσκεσαι σε μια ικανοποιητική σχέση, θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και έρωτες αρκεί να δείξεις κατανόηση. Γενικότερα είναι μια περίοδος που ευνοεί τις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, ενώ ετοιμάζεσαι να κάνεις και μεγάλες αλλαγές (προς το καλύτερο).

Πηγή:jenny.gr

Trending

Ήλιος στον Κριό σήμερα 20/3: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο!

Έτσι θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο Ήλιος στον Κριό! Χθες αργά το βράδυ ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας την Εαρινή Ισημερία. Μια...

Aυτά είναι τα δύο πιο έξυπνα ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους!

Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του ιδιαίτερο χάρισμα, όταν πρόκειται για την εξυπνάδα, όμως, δύο κρατούν τα ηνία! Είτε είστε ένας δυναμικός Κριός είτε...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

«Χρυσό Παπούτσι»: Παίρνει διαφορά ο Χάαλαντ

«Χρυσό Παπούτσι»: Παίρνει διαφορά ο Χάαλαντ

Lifestyle

«Τελειώνει» άμεσα από την Τότεναμ ο Κόντε!

«Τελειώνει» άμεσα από την Τότεναμ ο Κόντε!

Η πλειοψηφία των ομάδων είπε «ΟΧΙ» στη χρήση του VAR επειδή «προκαλεί περισσότερα προβλήματα»!

Η πλειοψηφία των ομάδων είπε «ΟΧΙ» στη χρήση του VAR επειδή «προκαλεί περισσότερα προβλήματα»!

Ξέσπασε ξανά για το «σύστημα» ο Λουτσέσκου: «Το VAR εργαλείο των ομάδων της Αθήνας»

Ξέσπασε ξανά για το «σύστημα» ο Λουτσέσκου: «Το VAR εργαλείο των ομάδων της Αθήνας»

Γαλλικό πρόγευμα στην Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας με την ευκαιρία της Ημέρας Γαλλοφωνίας (pics)

Γαλλικό πρόγευμα στην Α’ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας με την ευκαιρία της Ημέρας Γαλλοφωνίας (pics)

Advertorials