MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 2/12/2022

Η εποχή του Τοξότη ξεκίνησε! Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση βαρετή.

Αν τις τελευταίες ημέρες νιώθατε μια πίεση ή είχατε πολλά στο κεφάλι σας, μάθετε πως τα καλύτερα έρχονται. Η εποχή των εκλείψεων τελείωσε και η περίοδος του Τοξότη έφτασε. Το υπόλοιπο του έτους μοιάζει να είναι πολύ πιο ευχάριστο.

Από χθες ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας μια αναγκαία ανάπαυλα από την περίπλοκη και βαριά ενέργεια της εποχής του Σκορπιού. Η εποχή του Τοξότη προσφέρει τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική και να προσελκύσουμε περισσότερα θετικά γεγονότα, φιλοδοξίες και περιπέτειες στη ζωή μας.

Η περίοδος του Σκορπιού ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το 2022, καθώς ήταν μια εποχή για αυτοστοχασμό, εσωτερική αναζήτηση και αλλαγές. Η εποχή του Τοξότη θα μας υπενθυμίσει να προσεγγίζουμε τα πάντα πιο αυθόρμητα και να παίρνουμε ρίσκα. Είναι μια στιγμή κατάλληλη για διασκέδαση και ανεμελιά, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία για να εστιάσουμε στα όνειρα και τους στόχους μας. Οι επόμενες ημέρες είναι κατάλληλες για να επανεκτιμήσουμε τα όρια και τους κανόνες που έχουμε θέσει τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους. Η φετινή σεζόν του Τοξότη είναι, επίσης, μια εξαιρετική στιγμή για να εντοπίσουμε τα κενά στις γνώσεις μας και να αγκαλιάσουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα.

Οι πιο σημαντικές διελεύσεις για την εποχή του Τοξότη 2022

Η εποχή του Τοξότη ξεκίνησε. Τώρα μπορείτε να περιμένετε μια επιπλέον ώθηση τύχης από τον Δία που περνά απευθείας στους Ιχθύς, σήμερα, μαζί με την νέα Σελήνη στον Τοξότη. Αυτή η ενεργειακή αλλαγή σηματοδοτεί μια ιδανική στιγμή για να ξανασκεφτείτε την τρέχουσα κατάστασή σας, να έρθετε σε επαφή με τα όνειρά σας, να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Επίσης, θα νιώσετε περισσότερη έμπνευση για να αναλάβετε δράση και να επιτύχετε πράγματα καθώς ο Ερμής μεταβαίνει στον Αιγόκερω στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γίνετε αληθινοί με τον εαυτό σας, καθώς και με τους περιορισμούς που θέτετε. Μπορείτε, ακόμη, να περιμένετε μερικές σημαντικές συναισθηματικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στους Διδύμους στις 7 Δεκεμβρίου 2022. Τα πράγματα θα βελτιωθούν όταν ο Δίας επιστρέψει στον Κριό στις 20 Δεκεμβρίου, επαναφέροντας την τύχη που νιώθατε στις αρχές του μήνα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Η εποχή του Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε δράση για την επίτευξη των στόχων σας και θα επηρεάσει διαφορετικά κάθε ένα από τα ζώδια.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), θα μπορέσουν να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να τονώσουν τον αντίκτυπο που έχουν στους άλλους, χάρη στην Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αλλά και τη μετακίνηση του Δία στον Κριό. Κυνηγήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, οι οποίες θα οδηγήσουν στην αναγνώριση που επιθυμείτε.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) θα επικεντρωθούν στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Λίγο πριν από τις Γιορτές των Χριστουγέννων θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν βαθύτερες σχέσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εστιάστε στην κοινωνική σας ζωή και μην ξεχνάτε πόσο όμορφα νιώθετε όταν βρίσκεστε κοντά σε αυτούς που αγαπάτε.

Με τη σειρά τους, τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) θα νιώσουν αρκετή ανακούφιση, αφού οι εκλείψεις των περασμένων μηνών τούς προκάλεσαν πολλά προβλήματα. Για την ακρίβεια, θα επικεντρωθούν στις καθημερινές τους συνήθειες και στον εαυτό τους. Θα καταφέρετε να κατανοήσετε τις αλλαγές που βιώσατε και να υποδεχτείτε με αισιοδοξία του 2023.

Τέλος, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) θα αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που θα τα ταρακουνήσει, αλλά οι συζητήσεις που θα γίνουν θα τους επιτρέψουν να πάρουν ορισμένες ξεκάθαρες και σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή τους. Τώρα θα καταλάβετε ποιος αξίζει την προσοχή και τον χρόνο σας και ποιος όχι. Η ώρα που θα ξεκόψετε με όσους δεν χρειάζονται στη ζωή σας πλησιάζει.

Πηγή:marieclaire.gr

Trending

Δεκέμβριος: Aυτές είναι οι πιο ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του νέου μήνα!

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2022! Ο Δεκέμβριος εκτός από εορταστικός μήνας είναι και μήνας μεγάλων προσδοκιών πάντα και αυτό φαίνεται από τις πρώτες...

Αυτά θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου!

Όσο οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις, όλο και διαφορετικές εξελίξεις θα αναμένονται! Μια Πανσέληνος, αντιθετικές όψεις και κάποιοι ανάδρομοι πλανήτες μας περιμένουν για τον Δεκέμβριο, μαζί...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

(VIDEO) Τα στιγμιότυπα από το ΑΕΛ – ΠΑΟΚ

(VIDEO) Τα στιγμιότυπα από το ΑΕΛ – ΠΑΟΚ

Lifestyle

Πάει Παραλίμνι η ΑΕΚ – Ντέρμπι στα χαμηλά στην Περιστερώνα (πρόγραμμα)

Πάει Παραλίμνι η ΑΕΚ – Ντέρμπι στα χαμηλά στην Περιστερώνα (πρόγραμμα)

Bραβευμένος ηθοποιός με Χρυσή Σφαίρα παραπέμπεται σε δίκη για σεξουαλική παρενόχληση!

Η δίκη του βραβευμένου με Χρυσή Σφαίρα Yeong-su θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Yeong-su, ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του. Ο...

Πήγαν για διάρρηξη χρυσοχοείου αλλά… άκουσαν τη σειρήνα του περιπολικού και «έκαναν φτερά»

Πήγαν για διάρρηξη χρυσοχοείου αλλά… άκουσαν τη σειρήνα του περιπολικού και «έκαναν φτερά»

Κρούσματα covid σε γηροκομεία… κάλεσμα για εμβολιασμούς και τήρηση μέτρων

Κρούσματα covid σε γηροκομεία… κάλεσμα για εμβολιασμούς και τήρηση μέτρων

Advertorials