MC MEDIA NETWORK

Δευτέρα 27/6/2022

Γιορτή του Πατέρα: Tα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου!

Διαβάστε τι τύπος μπαμπά είναι σύμφωνα με το ζώδιο του!

Η παρουσία του πατέρα είναι απαραίτητη για την ανατροφή ενός παιδιού! Είναι η σιγουριά, η ασφάλεια, η σταθερότητα, το πρότυπο που όλοι οφείλουμε να έχουμε για να είμαστε απόλυτα ισορροπημένοι στη ζωή! Πολλές φορές εξυμνούμε την σημαντικότητα της μητέρας, παραμελώντας τον άνδρα που παίζει τόσο σπουδαίο ρόλο στη ζωή μας, τον πατέρα μας! Ευκαιρία λοιπόν με την γιορτή του πατέρα, που είναι σήμερα 19 Ιουνίου, να τιμήσουμε και τους 12 μπαμπάδες του ζωδιακού, παρουσιάζοντας όλα τα αστρολογικά τους χαρακτηριστικά!

Πατέρας Κριός
Ο πατέρας Κριός μπορεί να φαίνεται σκληρός και αυστηρός, ωστόσο εύκολα μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις και να σου εκφράσει την αδυναμία του με τον πιο έντονο τρόπο! Έχει αρχηγικές τάσεις, θέλει να τον ακούς, να κάνεις αυτό που θα σου πει αλλά και να τον τιμάς κάνοντας τον να είναι το πρότυπό σου. Ωστόσο παρόλο που θέλει να περνάει το δικό του ποτέ δεν θα θελήσει να σου επιβληθεί γιατί αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι τα παιδιά του να έχουν προσωπικότητα! Η οξυθυμία του είναι το βασικό του χαρακτηριστικό, θυμώνει και τσακώνεται εύκολα, αν ρίξεις λάδι στην φωτιά, τότε σίγουρα μαζί του θα κάνεις ομηρικούς καβγάδες. Το θετικό είναι όμως ότι τα νεύρα και οι τσαντίλες γρήγορα του περνούν!

Πατέρας Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ο παραδοσιακός πατέρας και οικογενειάρχης που θέλει να έχει όλη την οικογένεια ενωμένη και μονιασμένη! Το βασικό μέλημά του είναι να μπορεί να προσφέρει στα παιδιά του υλική και συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά και για αυτό το μέλημα δουλεύει ανελλιπώς κάνοντας στερήσεις ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό! Υπάρχουν οι στιγμές που γίνεται αυστηρός, αδιάλλακτος και εξαιρετικά πεισματάρης. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να τον προσεγγίσεις με αγάπη κατανοώντας τι τον ενόχλησε! Ο πατέρας Ταύρος έχει υψηλές αξίες και ιδανικά για την οικογένεια και ποτέ δεν μπορεί να δεχτεί την απρέπεια! Αν τον προσβάλεις θα στο κρατήσει «μανιάτικο»!

Πατέρας Δίδυμος
Ο Δίδυμος είναι περισσότερος φίλος, παρά πατέρας με τα παιδιά του! Πρόσχαρος, επικοινωνιακός, πειραχτήρι αλλά και αρκετά πνευματώδης θέλει να συμβαδίζει με τα παιδιά του και να είναι μαζί τους σαν καλά φιλαράκια! Ο στόχος του είναι να τους μεταδώσει όσο περισσότερη γνώση γίνεται για αυτό και αφιερώνει χρόνο σε συζητήσεις ενώ φροντίζει με κάθε έξυπνο τρόπο να παρακινήσει τα παιδιά του σε νέα ενδιαφέροντα! Είναι ο πατέρας που θα έχει το χιούμορ και θα μπορέσει να συνυπάρξει ακόμα και με τις παρέες των παιδιών του, αφού αυτός ο άνθρωπος ποτέ στην ουσία δεν μεγαλώνει, είναι το αιώνιο παιδί!

Πατέρας Καρκίνος
Όσο περίεργο και να σου ακούγεται, ο πατέρας Καρκίνος είναι αυστηρός, παραδοσιακός, παλαιών αρχών ωστόσο μέσα του κρύβει μεγάλες ευαισθησίες τις οποίες όμως σπάνια τις εκφράζει σε όλο τους το μεγαλείο! Βασικός του στόχος είναι να προσφέρει στα παιδιά του ένα σταθερό, υγιές περιβάλλον σιγουριάς και ασφάλειας και για να το πετύχει αυτό κάνει πολλές θυσίες! Το αρνητικό του είναι ότι παρεξηγιέται και θίγεται εύκολα, γιατί υπάρχουν στιγμές που θεωρεί ότι τα παιδιά του δεν τον αγαπούν όσο πρέπει. Ο πατέρας Καρκίνος παίρνει πάντα πολύ σοβαρά το ρόλο του και βιώνει τα προβλήματα των παιδιών του με πολύ έντονο τρόπο! Είναι πάντα όμως εκεί, δίπλα τους, σαν κολώνα να τα στηρίζει σε κάθε τους βήμα και πολλές φορές αρνείται να κατανοήσει ότι έχουν μεγαλώσει και έχουν πάρει το δρόμο τους!

Πατέρας Λέοντας
Ένας πατέρας επιβλητικός αλλά γενναιόδωρος τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά, είναι ο πατέρας Λέοντας! Είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί ενεργά στην ανατροφή των παιδιών του, όπου είναι και τα καμάρια του και η επιθυμία του είναι πάντα τα σπλάχνα του να έχουν επιτεύγματα και να προοδεύουν! Ο πατέρας Λέοντας δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στη μόρφωση των παιδιών του και δεν τσιγκουνεύεται να σκορπίσει μία ολόκληρη περιουσία προκειμένου τα αποκτήσουν μία πολύ καλή σταδιοδρομία που θα τον κάνουν περήφανο! Συνάμα, θέλει να βλέπει τα παιδιά του χαρούμενα, ευτυχισμένα, να διασκεδάζουν να γεύονται τη ζωή, για το λόγο αυτό φροντίζει πάντα με εκπλήξεις αλλά και με συνεχή προσπάθεια να προσφέρει στα παιδιά του τα κατάλληλα ερεθίσματα για να μπορούν να περνούν καλά!

Πατέρας Παρθένος
Ο πατέρας Παρθένος λατρεύει την τάξη και την οργάνωση αυτό ισχύει ακόμα και στην ανατροφή των παιδιών του, που πιστεύει ότι είναι μία από τις πιο σοβαρές και υπεύθυνες εργασίες που ανέλαβε ποτέ! Είναι ένας πατέρας με απαιτήσεις, που θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα μα προπάντων επιθυμεί τα παιδιά του να μπορούν να διαχειριστούν μόνα τους κάθε κατάσταση που προκύπτει στο παρόν τους, προκειμένου να μπορούν στο μέλλον να είναι αυτόνομα, ανεξάρτητα και δυναμικά! Είναι πολύ βασικό για αυτό τον πατέρα τα παιδιά του να τα πηγαίνουν καλά στα μαθήματα, αργότερα στην εργασία. Αρκετές στιγμές γίνεται πολύ πιεστικός και αγχώδης στο μεγάλωμα των παιδιών, γεγονός που τον κάνει να φαίνεται σκληρός και απρόσωπος. Στην πραγματικότητα όμως ο πατέρας Παρθένος θα προσφέρει και την ψυχή του στα παιδιά του!

Πατέρας Ζυγός
Ο πατέρας Ζυγός γίνεται «χαλί» να τον πατήσεις και ναι η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά του μπορούν να τον κάνουν ότι θέλουν, γιατί δεν χαλά ποτέ χατήρι! Γλυκός, συγκαταβατικός θέλει μόνιμα να υπάρχει μία ισορροπία στη σχέση του μαζί με τα παιδιά του! Δεν θα μαλώσει, δεν θα θυμώσει και δεν θα τιμωρήσει. Θα αφήσει λάσκα τα λουριά επιτηρώντας διακριτικά την πρόοδο των παιδιών του! Δεν του αρέσει να επιβάλλεται γιατί θεωρεί σημαντικό τα παιδιά του να μπορούν να του συζητούν, να του ζητούν τα ίδια την άποψή του αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι για τον ίδιο τα παιδιά του να παίρνουν μόνα τους τις αποφάσεις για τη ζωή τους! Ο πατέρας Ζυγός θέλει να περνά όμορφο και διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά του και ναι έχει την τάση να τα κακομαθαίνει και στο τέλος να τον παρακούν!

Πατέρας Σκορπιός
Ο πατέρας Σκορπιός είναι επιβλητικός, θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, επιτηρεί τα πάντα και δεν του ξεφεύγει τίποτα, πόσο μάλλον οτιδήποτε αφορά τα παιδιά του! Η ανατροφή των παιδιών του στηρίζεται σε πολύ αυστηρά πλαίσια, γιατί ο σκοπός του είναι να τα σκληραγωγήσει, να τα μάθει να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση της ζωής! Είναι ο πατέρας που θα τιμωρήσει, θα αφήσει στην άκρη τις ευαισθησίες και θα μάθει στα παιδιά του ότι η ζωή είναι πολύ σκληρή, για το λόγο αυτό πρέπει και αυτά με τη σειρά τους να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν το κάθε τι! Είναι πάντα δίπλα στα παιδιά του να τα υπερασπίζεται και να τα προστατεύει ακόμα και όταν τα ίδια μεγαλώσουν!

Πατέρας Τοξότης
Ένας φιλελεύθερος πατέρας που θέλει να έχει μία φιλική και άνετη σχέση με τα παιδιά του! Η επιθυμία του είναι τα παιδιά του να αποκτήσουν καλή μόρφωση, καλή παιδεία, να ζήσουν πολλές εμπειρίες και να έχουν μία γεμάτη, χορτάτη ζωή! Αφήνει τα παιδιά του να κάνουν τις δικές τους επιλογές, ακόμα και αν δεν συμφωνεί δεν θα εκφράσει την άποψή του γιατί είναι της άποψης ότι τα παιδιά του πρέπει να κάνουν τα λάθη τους για να μάθουν! Η ελευθερία λοιπόν είναι πολύ σημαντική για τον πατέρα Τοξότη για το λόγο αυτό αφήνει πολλά περιθώρια ανεξαρτησίας στα παιδιά του, προκειμένου να αναπτύξουν την δική τους προσωπικότητα!

Πατέρας Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ένας παλαιών αρχών πατέρας, ο οποίος απαιτεί να κυριαρχεί στην οικογένειά του η τάξη, η οργάνωση, η συνέπεια αλλά και η πλήρης υπακοή στους νόμους και στους κανόνες που ο ίδιος θέτει! Θεωρεί ότι η ανατροφή των παιδιών του είναι μία από τις πιο σοβαρές υποθέσεις της ζωής του, και ότι για να μπορέσει να θεωρηθεί καλός πατέρας, θα πρέπει δουλέψει σκληρά και επίμονα για αυτό το σκοπό! Αρκετές στιγμές γίνεται σκληρός και αδιάλλακτος, προσπαθώντας να επιβάλει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι είναι το σωστό! Κρατά πάντα κάποιες αποστάσεις από τα παιδιά του, για το λόγο ότι δεν θέλει να τα κακομάθει αλλά προπάντων επιθυμεί να τα δει να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις χωρίς να έχουν μόνιμα την δική του υποστήριξη! Μπορεί να μην εκφράζει την αγάπη του με λόγια, όμως τα έργα του δείχνουν πόσο πολύτιμη είναι η συνεισφορά του στην ανατροφή των παιδιών του!

Πατέρας Υδροχόος
Με πατέρα έναν Υδροχόο αισθάνεσαι φιλικά και άνετα ενώ πάντα έχεις στο πλάι σου τον γονιό που θα σε ακούσει, θα σε συμβουλέψει, θα σε προβληματίσει και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά, κάτι που θα το εκτιμήσεις! Είναι μοντέρνος και φιλελεύθερος, αφήνει πλήρη ανεξαρτησία στα παιδιά του από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους! Αγαπά τον διάλογο με τα παιδιά του και αφιερώνει πολύ ελεύθερο χρόνο συζητώντας! Παράλληλα δίνει μεγάλη έμφαση στην κοινωνικοποίηση τους και απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί τους αλλά και με τις παρέες των παιδιών του, γιατί πολύ απλά τα πάει καλά με όλες τις ηλικίες και είναι πάντα μέσα στα πράγματα!

Πατέρας Ιχθύς
Ο πατέρας Ιχθύς είναι τρυφερός, συναισθηματικός και δοτικός οικογενειάρχης! Είναι το πατρικό πρότυπο που λειτουργεί άκρως υπερπροστατευτικά απέναντι στα παιδιά του, γεγονός που τα κάνει να πνίγονται από όλο αυτό το συναίσθημα και την πλήρη προσοχή του! Δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι τα παιδιά του μεγαλώνουν και ότι πρέπει να είναι πιο ανεξάρτητα. Είναι μόνιμα δίπλα τους, φροντίζει να μην τους λείψει τίποτα και πολλές φορές τα κακομαθαίνει με την υπερβολική προσφορά και φροντίδα του! Επιπλέον ο μπαμπάς Ιχθύς, εύκολα μπορεί να ξεγελαστεί από τα παιδιά του αφού τις περισσότερες φορές είναι ανυποψίαστος, ευκολόπιστος και δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα παιδιά του μπορεί να του πουν ψέματα.

Πηγή:zwdiasimera.gr

Trending

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο!

Ο Ιούλιος θα είναι ο τυχερός σας μήνας! Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει...

Κι όμως αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν γνώριζες για το ζώδιο σου!

Κάθε ζώδιο έχει και από μια ταμπέλα αλλά και μια άγνωστη πλευρά! Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα γύρω από το ζώδιό σου αλλά...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Αίρεται προσωρινά η εξαγγελεθείσα απεργία των οδηγών ταξί. Συνάντηση με Καρούσο

Αίρεται προσωρινά η εξαγγελεθείσα απεργία των οδηγών ταξί. Συνάντηση με Καρούσο

Lifestyle

Ο Κλοπ έδωσε «χαρτάκι»: Δύο παίκτες θέλει ακόμα στη Λίβερπουλ!

Ο Κλοπ έδωσε «χαρτάκι»: Δύο παίκτες θέλει ακόμα στη Λίβερπουλ!

Ανάσες με αποθεραπεία και τοξοβολία (pics)

Ανάσες με αποθεραπεία και τοξοβολία (pics)

Advertorials