MC MEDIA NETWORK

Τρίτη 29/11/2022

Eυνοημένος από σήμερα ο ερωτικός τομέας των παρακάτω ζωδίων!

Δείτε ποια!

Η Αφροδίτη από τις 15 του μήνα, ξεκινά να περνά στο ζώδιο του Τοξότη και η ενέργειά της θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις, ειδικά των τριών παρακάτω ζωδίων!

Η έκλειψη στις αρχές του μήνα σε συνδυασμό με τους ανάδρομους πλανήτες, δεν έφερναν και την καλύτερη ενέργεια και εύνοια. Ωστόσο το σκηνικό αρχίζει να αλλάζει ριζικά, και ενώ μπορεί να ένιωθες μια στασιμότητα μέχρι τώρα, η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα και του ρομαντισμού, μπαίνει στον Τοξότη και φέρνει άλλη διάθεση.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζει στις σχέσεις γενικότερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε αυτές και να προσπαθήσεις να συμφιλιωθείς με όσους τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες. Για αυτά τα 3 ζώδια μάλιστα, η Αφροδίτη φέρνει αέρα ανανέωσης και ίσως είναι η ιδανική στιγμή για έναν νέο έρωτα ή για να ενισχύσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου:

Δίδυμοι

Την ρομαντική πτυχή του εαυτού σας και τις πτυχές της αγάπης ενεργοποιεί η Αφροδίτη στον Τοξότη και φέρνει μια θετική στροφή στη σχέση σας. Αυτό το διάστημα όλες οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, ενώ και ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας σάς βοηθά να επιβραδύνετε και να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε μία απόφαση, που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Οι δύο πλανήτες συνεργάζονται και σας καθοδηγούν, ώστε να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και να προσέξετε πριν δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους.

Τοξότης

Μια πολύ όμορφη αστρολογικά εβδομάδα ξεκινά για εσάς και σας φέρνει μεγάλη τύχη και στον έρωτα. Τις επόμενες ημέρες Αφροδίτη και Ερμής μπαίνουν στο ζώδιό σας, ενώ ξεκινά και η γενέθλια εποχή σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς οδηγεί να τιμήσετε τις δικές σας ανάγκες στη σχέση. Πλέον, μπορείτε να κατανοήσετε πως υπάρχει νόημα στο πώς αγαπάτε, αλλά και ουσία στο πώς πρέπει να σας αγαπούν. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε αυτές σας τις σκέψεις και να αισθανθείτε πως πλέον αυτά που νιώθετε και λέτε ευθυγραμμίζονται.

Ιχθύς

Γίνεστε πιο ευαίσθητες και διαισθητικές αυτές τις ημέρες, ενώ σας ενδιαφέρει περισσότερο να δώσετε παρά να λάβετε από τη σχέση σας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να βάλετε στην άκρη τα δικά σας θέλω ή να θυσιαστείτε, αλλά μπορείτε να εστιάσετε στο πόσο όμορφα νιώθετε όταν δίνετε αγάπη – αυτό θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε και από τις πρόσφατες προκλήσεις που βιώσατε. Καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στον Τοξότη αυτή την εβδομάδα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πολλά από τα θέματα που θα προκύψουν είναι εκείνα που σας βοηθούν να αισθάνεστε πιο βαθιά αγαπητές από τον σύντροφό σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσετε ταξίδια, κοινές δραστηριότητες και να κάνετε υπέροχες, βαθιές συζητήσεις.

Πηγή:jenny.gr

Trending

Δεκέμβριος: Έτσι θα κλείσει το 2022 για κάθε ζώδιο!

Οδεύουμε προς τον τελευταίο μήνα του χρόνου και τα άστρα επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις! Μία ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι αστρολόγοι έχουν αρκετά...

Δεκέμβριος: Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του μήνα!

Δεκέμβριος 2022: Ποια 3 ζώδια θα είναι τα τυχερά του μήνα; Και να που τα καταφέραμε και φτάσαμε ακόμη μια χρονιά στον τελευταίο της μήνα,...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Διαρρήκτες έκαναν ζημιές χιλιάδων ευρώ σε ανεγειρόμενο ξενοδοχείο στο Λατσί. «Τσάκωσαν» 35χρονο, διέφυγε 2ος

Διαρρήκτες έκαναν ζημιές χιλιάδων ευρώ σε ανεγειρόμενο ξενοδοχείο στο Λατσί. «Τσάκωσαν» 35χρονο, διέφυγε 2ος

Φεράρι: «Στο ποδόσφαιρο είναι απλά τα πράγματα – Όλοι στο ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικοί»

Φεράρι: «Στο ποδόσφαιρο είναι απλά τα πράγματα – Όλοι στο ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικοί»

Ελευθεροποίηση της εισαγωγής κρέατος ζητούν εστιάτορες και κρεοπώλες στα κατεχόμενα

Ελευθεροποίηση της εισαγωγής κρέατος ζητούν εστιάτορες και κρεοπώλες στα κατεχόμενα

Δηλώσεις από Βαλακάρι και Ζάιρο μετά την ισοπαλία με Άρη (Βίντεο)

Δηλώσεις από Βαλακάρι και Ζάιρο μετά την ισοπαλία με Άρη (Βίντεο)

Advertorials