MC MEDIA NETWORK

Τρίτη 29/11/2022

Αυτό είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Με σκληρή δουλειά θα πραγματοποιήσει κάθε του στόχο!

Η σκληρή δουλεία είναι στη φύση του.

Από το να διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση μέχρι να γράψουν ένα best seller μερικοί άνθρωποι δεν θα σταματήσουν σε τίποτα μέχρι να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους. Αναφορικά με τους στόχους τους είναι πολύ πιο φιλόδοξοι από άλλους. Είτε αυτό σημαίνει πως επικεντρώνονται στα εργασιακά είτε σε ένα ταξίδι που θέλουν χρόνια να κάνουν. Αν αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό, η αστρολογία είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ερμηνεύσετε τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σας, όπως είναι η προσήλωση στον στόχο και η φιλοδοξία.

Διαβάστε παρακάτω τη λίστα με τα ζώδια που είναι πρόθυμα και αφοσιωμένα να κυνηγήσουν τους στόχους τους – από το λιγότερο φιλόδοξο έως το πιο επικεντρωμένο στις επιθυμίες του.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ανήκουν σε ένα διαφορετικό είδος φιλόδοξων ανθρώπων. Ενώ είναι πολύ ανεξάρτητοι, επικεντρώνονται δυναμικά στη συλλογική και κοινωνική βελτίωση. Υπηρετούν σθεναρά ένα όραμα, έναν κοινό στόχο για ένα γενικό καλό και προσπαθούν να διασφαλίσουν τη δική τους ελευθερία, αλλά και του συνόλου. Προσπαθούν να ζήσουν στον δικό τους ρυθμό, χωρίς να επιβαρύνουν το σύνολο.

Κριός

Από τη στιγμή που ο Κριός θα αποφασίσει τι θέλει, τίποτα δεν τον σταματά. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι τολμηροί και πρόθυμοι να κινηθούν μόνοι για να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους. Γίνονται πολύ εργατικοί και επίμονοι, μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και θέλουν να βρίσκονται στην κορυφή. Όταν έχουν κίνητρο, δεν διστάζουν να δοκιμάζουν τα πάντα, ενώ ο συναγωνισμός (και ο ανταγωνισμός) αποτελεί κινητήριο δύναμη για τους Κριούς.

Τοξότης

Οι Τοξότες θέλουν να ζήσουν πάρα πολλές εμπειρίες. Αναζητούν την ευχαρίστηση, τη γνώση, τη διασκέδαση και έχουν πάντα μια λίστα με εξωτικά μέρη που θέλουν να επισκεφθούν. Η δική τους φιλοδοξία δεν σχετίζεται απαραίτητα με την εργασία, αλλά είναι το ίδιο αποφασισμένοι με τους υπόλοιπους να επιτύχουν τα όνειρά τους. Από τη στιγμή που θα στοχεύσουν κάπου, θα κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν. Αδιαφορούν που τα όνειρά τους δεν μοιάζουν με των υπολοίπων και τα κυνηγούν με πάθος.

Σκορπιός

Μην προσπαθήσετε να εμποδίσετε τους Σκορπιούς όταν θέτουν στόχους. Εργάζονται σκληρά, με ορμή και θέληση για να επιτύχουν. Δεν σταματούν πουθενά και αντιμετωπίζουν κάθε δυσκολία που εμφανίζεται μπροστά τους. Κάνουν θυσίες και δεν φοβούνται να «βουτήξουν στα βαθιά», αν έχουν βάλει κάτι στο μυαλό τους.

Αιγόκερως

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο φιλόδοξα ζώδια βρίσκονται οι Αιγόκεροι. Επιθυμούν την επιτυχία, τα χρήματα, το κοινωνικό και επαγγελματικό status και δεν θα σταματήσουν πουθενά μέχρι να το αποκτήσουν. Παράλληλα, κυβερνώνται από τον δέκατο οίκο-αυτόν της επιτυχίας και της καριέρας- πράγμα που τους κάνει εμμονικούς σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους τους. Η ανάγκη για εξουσία βρίσκεται στο DNA τους. Είναι αυστηροί, ξέρουν τι θέλουν και δεν διστάζουν να δουλέψουν σκληρά για να το πετύχουν.

Πηγή:marieclaire.gr

Trending

Δεκέμβριος: Αυτά θα είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του μήνα!

Δεκέμβριος 2022: Ποια 3 ζώδια θα είναι τα τυχερά του μήνα; Και να που τα καταφέραμε και φτάσαμε ακόμη μια χρονιά στον τελευταίο της μήνα,...

Tα 3 ζώδια που θα είναι single μέχρι το 2023!

Πιο καλή η μοναξιά για τα τρία παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία! O Ήλιος μπήκε και επίσημα στους Τοξότες, γεγονός που μας κάνει να...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Μουντιάλ 2022: Έδιωξαν τον Ονανά επειδή δεν έκανε μακρινά βολέ

Μουντιάλ 2022: Έδιωξαν τον Ονανά επειδή δεν έκανε μακρινά βολέ

Lifestyle

«Βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο! Τέλος εποχής στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκε ο Ανιέλι!

«Βόμβα» στο ιταλικό ποδόσφαιρο! Τέλος εποχής στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκε ο Ανιέλι!

Μέλος του τιμ της Γκάνας έβγαλε σέλφι με τον Σον ενώ αυτός έκλαιγε! (pic)

Μέλος του τιμ της Γκάνας έβγαλε σέλφι με τον Σον ενώ αυτός έκλαιγε! (pic)

Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ

Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ

Αυτό είναι το νεο ΔΣ της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Νηπιαγωγείων

Αυτό είναι το νεο ΔΣ της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Νηπιαγωγείων

Advertorials