MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 3/12/2021

Αυτά είναι τα ζώδια που μισούν τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια ευχάριστη και νοσταλγική αίσθηση στους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που μισούν τη συγκεκριμένη εποχή.

Κάποιοι δεν μπορούν τα Χριστούγεννα εξαιτίας των πολλών οικογενειακών εκδηλώσεων, άλλοι αισθάνονται νοσταλγία για τα χρόνια που έχουν περάσει και η εορταστική περίοδος τους οδηγεί σε «σκοτεινά» προσωπικά μονοπάτια.

Αλλοι αντιπαθούν τις γιορτές καθώς δεν πιστεύουν σε συγκεκριμένες παραδόσεις ή τους δημιουργούν άγχος.

Οποιος κι αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι πως τα Χριστούγεννα δεν είναι για όλους και κάποια ζώδια παραμένουν «πολέμιοί» τους.

Κριός

Επειδή ο Κριός απολαμβάνει να δουλεύει πολύ, δεν τους αρέσει τίποτα που οδηγεί σε διακοπές ή σε διακοπή των δραστηριοτήτων τους. Αυτό είναι που μισούν οι συγκεκριμένοι στα Χριστούγεννα, ότι αναγκάζονται να κάνουν διακοπές. Θα προτιμούσαν να δουλεύουν όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, από το να ξεκουράζονται. Ενας Κριός θα γίνει γκρινιάρης και θα χαλάσει το εορταστικό κλίμα για όλους τριγύρω του από τη στιγμή που έχει γνωστοποιήσει την αντιπάθειά του για την εποχή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι χαρακτηρίζονται από το γεγονός πως κρίνουν τους πάντες και τον εαυτό τους υπερβολικά. Οταν περιτριγυρίζονται από την οικογένειά τους, δεν μπορούν παρά να τους κρίνουν όλους. Αντί λοιπόν να είναι ενθουσιασμένοι που δίνουν και δέχονται δώρα, βρίσκονται συνεχώς να ανησυχούν αν τα δώρα τους είναι ικανοποιητικά καλά. Τους αρέσει επίσης να τρώνε υγιεινά και είναι δύσκολο για εκείνους να βλέπουν τα αγαπημένα πρόσωπά τους να απολαμβάνουν τις λιχουδιές των Χριστουγέννων. Η εποχή των διακοπών τούς στρεσάρει ακόμα περισσότερο από το -για τους ίδιους- αναμενόμενο. Γι’ αυτό και θα προτιμούσαν να τις αποφύγουν.

Ζυγός

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι πολύ θορυβώδεις για να τις αντέξουν οι Ζυγοί. Στο δείπνο των Χριστουγέννων όλοι μιλούν μεταξύ τους, υπάρχει δυνατή μουσική συνήθως και ένας Ζυγός δεν μπορεί να βρει την ηρεμία που επικρατεί στην καθημερινότητά του.

Οι διακοπές τούς βάζουν σε μια κατάσταση που μισούν, καθώς τους βγάζουν ουσιαστικά από τη βόλεψή τους. Οταν τόσοι άνθρωποι μαζεύονται σε ένα μέρος, είναι δύσκολο να μη γίνεται… ντόρος. Ο Ζυγός απεχθάνεται το κλίμα που δημιουργούν οι διακοπές των Χριστουγέννων.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αντιπαθούν τα ψέματα και τα μυστικά. Την περίοδο των διακοπών είναι πιθανό να ανακαλύψουν πως κάποιος τους έχει πει ψέματα για όλη τη ζωή τους, ή, ακόμα χειρότερα, τους έχει παρουσιάσει μια εναλλακτική από την πραγματική αλήθεια. Θα πληγωθούν, και από τη στιγμή που πέσουν στον βούρκο δεν υπάρχει επιστροφή. Ενας Σκορπιός θα θέλει να φύγει αμέσως και να μην ξαναμιλήσει σε εκείνον που τον πρόδωσε. Αυτό θα χαλάσει το χριστουγεννιάτικο κλίμα για όλους, φυσικά.

Υδροχόος

Ενας Υδροχόος απολαμβάνει τη μοναξιά. Θα προτιμούσαν να περάσουν χρόνο μόνοι τους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν, παρά να είναι αναγκαστικά σε βαρετές συγκυρίες, με ανθρώπους που δεν συμπαθούν απαραίτητα.

Οταν έρχεται η εποχή των Χριστουγέννων, δεν μπορούν από το να είναι κοντά στην οικογένειά τους, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και μέλη που δεν έχουν ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτόματα, θα τους δημιουργήσει ένα αρνητικό συναίσθημα. Για τους Υδροχόους είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που δεν συμπαθούν, ακόμα και σε τυπικό βαθμό.

Πηγή:iefimerida.gr

Trending

Tα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ολοκληρωτικά με την είσοδο της νέας χρονιάς!

Ποιοι είναι αυτοί που θα πρέπει να περιμένουν μεγάλες αλλαγές με τη νέα χρονιά; Όλοι μας λίγο ή πολύ περιμένουμε κάθε φορά, το νέο έτος...

2022: Αυτός θα είναι ο καλύτερος μήνας για το ζώδιο σου!

Κάνε από τώρα τα σχεδιά σου για τον μήνα που σε ευνοεί περισσότερο μέσα στο 2022. Δεν θα είμαστε για πάντα σε απόγνωση. Θα περάσει...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ:«Παραφέρθηκα πάνω στην πικρία μου στην κερκίδα/«Παίζουμε αμυντικά, βγάλε τον Wilson μετά που τον έβγαλε δε τον γάρο έβγαλε τον επιθετικό…»

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ:«Παραφέρθηκα πάνω στην πικρία μου στην κερκίδα/«Παίζουμε αμυντικά, βγάλε τον Wilson μετά που τον έβγαλε δε τον γάρο έβγαλε τον επιθετικό…»

Lifestyle

Οι δίδυμοι άνδρες ασφαλείας του Κριστιάνο δούλευαν παράνομα!

Οι δίδυμοι άνδρες ασφαλείας του Κριστιάνο δούλευαν παράνομα!

«Πράσινο» από Υπουργικό για χορηγία αντικατάστασης ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών σε ευάλωτους

«Πράσινο» από Υπουργικό για χορηγία αντικατάστασης ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών σε ευάλωτους

Advertorials