MC MEDIA NETWORK

Πέμπτη 27/1/2022

5 tips για να κάνεις αξέχαστο σ3ξ ακόμα κι αν είσαι λιώμα!

Η υγιής σεξουαλική ζωή έχει συνδεθεί με την καλή λειτουργία της καρδιάς, το μειωμένο άγχος, τη μακροζωία και πολλά ακόμη οφέλη.

Όλα αυτά είναι υπέροχα και τα έχουμε ανάγκη, αλλά τι γίνεται με εκείνες τις μέρες που είμαστε ένα κουρέλι, σωματικά και πνευματικά; Τι γίνεται όταν η ψυχή θέλει αλλά το σώμα αρνείται πεισματικά; Όταν το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να κοιμηθούμε.

Οι ειδικοί έρχονται και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όταν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχετε να κάνετε σεξ (ενώ είστε σε σχέση) και ο ύπνος είναι σταθερά η προτεραιότητά σας. Μας υπενθυμίζουν ότι το σεξ είναι απαραίτητο, όχι μόνο για την υγεία μας, αλλά και για τη διατήρηση της ερωτικής σχέσης. Για να μην φτάσουμε στον χωρισμό και αναρωτιόμαστε πώς συνέβη. Αν λοιπόν βρίσκεστε σε μία ανάλογη φάση, υπάρχουν τρόποι να κάνετε σεξ, και να μην χάσετε τη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Δεν υπάρχει μόνο η διείσδυση

Όταν μιλάμε για σεξ, δεν χρειάζεται να περιοριζόμαστε μόνο στη διείσδυση. Τα προκαταρκτικά είναι εξίσου σημαντικά και ικανά να μας οδηγήσουν στον οργασμό. Άσε που μας δίνουν τις ορμόνες της καλής διάθεσης, ωκυτοκίνη και ντοπαμίνη.

Δοκιμάστε τις τεμπέλικες στάσεις

Όταν η κούραση παίρνει το πάνω χέρι, δεν χρειάζεται να κάνουμε ακροβατικά ή να δοκιμάζουμε νέα πράγματα στο σεξ. Επιλέγουμε κλασικό ιεραποστολικό ή κουταλάκι στο πλάι με μαξιλάρια για άνεση και απόλαυση. Οτιδήποτε δεν χρειάζεται πολλή ενέργεια και προσπάθεια.

Σεξ το απόγευμα

Είτε δουλεύετε από το σπίτι είτε πηγαίνετε γραφείο, το απόγευμα είναι ιδανικό για σεξ. Αυξάνεται η κορτιζόλη και μειώνεται η μελατονίνη, που μας στέλνει για ύπνο. Σκεφτείτε το και πρακτικά. Είναι πιθανότερο να έχετε περισσότερη ενέργεια, συγκριτικά με την ώρα που πέφτετε για ύπνο.

Κάντε την οικειότητα προτεραιότητα

Αν θεωρείτε ότι οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό σας είναι τελευταίες στη λίστα ή το βλέπετε ως αγγαρεία, υπάρχει πρόβλημα. Το ζητούμενο είναι να επιθυμείτε να περνάτε χρόνο μαζί, και ας μην οδηγεί απαραίτητα σε σεξ. Αγκαλιές, φιλιά, χάδια και συζητήσεις που σας κρατούν μαζί και συντηρούν την ουσιαστική επικοινωνία.

Αργό (και απολαυστικό) σεξ

Όσο πιο αργό είναι το σεξ, τόσο λιγότερη ενέργεια χρειάζεται. Επίσης, είναι και πιο απολαυστικό, αφού δεν υπάρχει βιασύνη και άγχος.

Πηγή:jenny.gr

Trending

Αυτά είναι τα 3 πιο ευφυή ζώδια!

Μήπως είναι το δικό σας; Ευελιξία σκέψης και αντίδρασης, λογική, δημιουργικότητα και αντίληψη, αυτά είναι τα κύρια «συστατικά» της ευφυΐας και δεν τα έχουν όλοι,...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που προτιμούν το χρήμα από τον έρωτα!

Μπορεί και πάνω από οτιδήποτε άλλο. Είτε μας αρέσει είτε όχι ο κόσμος μας λειτουργεί με βάση το χρήμα. Όλα γίνονται πιο εύκολα χάρη σε...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Πού να πάτε σήμερα Πέμπτη 27/1 για δωρεάν rapid test (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Πού να πάτε σήμερα Πέμπτη 27/1 για δωρεάν rapid test (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Lifestyle

«Παιχταράς ο Ουάρντα, βρήκε τον τρόπο ο Κετσπάγια…» (vid)

«Παιχταράς ο Ουάρντα, βρήκε τον τρόπο ο Κετσπάγια…» (vid)

Η Μπαρτσελόνα χάνει στο παρόν, (θέλει να) κερδίζει στο μέλλον

Η Μπαρτσελόνα χάνει στο παρόν, (θέλει να) κερδίζει στο μέλλον

Αγγλικά σενάρια για Γουίλσιρ

Αγγλικά σενάρια για Γουίλσιρ

Advertorials