MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή
19/04/2024
Advertisement

2022: Αυτός θα είναι ο καλύτερος μήνας για το ζώδιο σου!

Advertisement
Advertisement

Κάνε από τώρα τα σχεδιά σου για τον μήνα που σε ευνοεί περισσότερο μέσα στο 2022.

Δεν θα είμαστε για πάντα σε απόγνωση. Θα περάσει το 2021 και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες. Τα δύσκολα σχεδόν τα περάσαμε όλα. Το 2022 θα δούμε σιγά-σιγά την ηρεμία και την καθημερινότητά μας να επιστρέφουν. Λίγο πιο κάτω μπορείς να διαβάσεις τον μήνα κατά τον οποίο ευνοείσαι περισσότερο και αν θέλεις να κάνεις τα σχέδιά σου από τώρα, τότε ξεκίνα να οργανώνεσαι!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ- Μάιος

Ποιος σε πιάνει τον Μάιο που θα δεις τον Δία να μπαίνει στο ζώδιό σου! Θα τραγουδάς σαν να είναι Πρωτοχρονιά: «Ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια με χαρά!» Ετοιμάσου για ωραίες καταστάσεις και για εκπλήρωση των επιθυμιών σου. Το ξέρουμε ότι τον περιμένεις πώς και πώς αυτό το μήνα και με τα δίκια σου! Δίας είναι αυτός και υπόσχεται μεγάλες στιγμές!

ΤΑΥΡΟΣ-Ιούνιος

Ο δικός σου τυχερός μήνας θα είναι ο Ιούνιος. Τότε είναι που θα δεις όλα σου τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. Θα είναι μια «όαση» για σένα αυτός ο μήνας του καλοκαιριού, καθώς θα έχεις περάσει έναν δύσκολο χειμώνα και μια άνοιξη με προβλήματα και απαιτήσεις. Θα αφήσεις πίσω σου τοξικούς ανθρώπους και θα προχωρήσεις μπροστά, ελεύθερος/η από ό,τι σε βασάνιζε!

ΔΙΔΥΜΟΙ-Αύγουστος

Οι Εκλείψεις στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη τελείωσαν και έτσι για σένα το 2022 θα είναι μια αρκετά καλύτερη χρονιά! Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Αύγουστος, η καλύτερη εποχή του καλοκαιριού για να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Και -γιατί όχι;- και για να ερωτευτείς! Έρχονται αρκετές εκπλήξεις για σένα, ετοιμάσου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Ιούλιος

Είσαι παιδί του καλοκαιριού και ο μήνας των γενεθλίων σου θα σε ανταμείψει. Ο Ιούλιος θα σου χαρίσει ωραίες στιγμές και θα είναι η εποχή που θα καταλάβεις ότι στην ζωή κάποιες φορές πρέπει να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο και να μην αφήνεις τους άλλους να σε εκμεταλλεύονται. Μπορεί κάποιες παλιές φιλίες να χαθούν, ωστόσο κάποιες νέες θα εμφανιστούν. Άρα, μην ανησυχείς!

ΛΕΩΝ-Ιανουάριος

Εσύ αγαπητό Λιονταράκι θα κάνεις μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά. Γενικά ο πρώτος μήνας του 2022 θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές για την αφεντιά σου. Θα έχεις ατελείωτη ενέργεια και θα θέλεις να ζήσεις «μεγάλα» πράγματα. Επίσης, θα υποκύψεις σε πειρασμούς και θα δοκιμάσεις οτιδήποτε νέο εμφανίζεται μπροστά σου. Η επιτυχία σου είναι δεδομένη και θα μπορείς να είσαι περήφανος/η για τον εαυτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Σεπτέμβριος

Ο μήνας των γενεθλίων σου θα είναι και ο καλύτερος για σένα μέσα στο 2022. Μπορεί να μην πάρεις όσα θέλεις στις αρχές του χρόνου, όμως ο Σεπτέμβριος θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Επιτέλους, θα δεις… «φως στο τούνελ» στα ερωτικά σου ζητήματα και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο ξεχωριστό, το οποίο περίμενες καιρό να έρθει στη ζωή σου. Η γνωριμία αυτή θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και θετική ενέργεια.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ-Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος θα σου «κλείσει το μάτι πονηρά». Το μήνα των ερωτευμένων εσύ θα δεις την τύχη σου να χτυπάει κόκκινο και έχεις να περιμένεις πολλές και σημαντικές εξελίξεις. Ίσως ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση, αυτή που πάντα ήθελες και ονειρευόσουν, αλλά ή δεν είχες το κουράγιο να την κάνεις νωρίτερα ή οι συνθήκες δεν σε ευνοούσαν και τόσο. Όπως και να έχει, τον Φεβρουάριο θα έχεις χαρές τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στα ερωτικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Δεκέμβριος

Για σένα το… καλό το 2022 το κρατά για το τέλος. Θα κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να φτάσει ο Δεκέμβριος, ωστόσο θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω. Θα βιώσεις μεγάλες αλλαγές και θα κάνεις ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε ψεύτικους και αληθινούς φίλους. Αλλαγές θα έχεις και στην επαγγελματική σου ζωή. Το τέλος του 2022 θα σου φέρει την ειρήνη και την ηρεμία που πάντα ήθελες και ονειρευόσουν και θα ξεκινήσεις το 2023 χαρούμενος/η με όλες τις επιλογές που έκανες.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Μάρτιος

Δεν θα χρειαστεί να περιμένεις και πολύ για να βιώσεις τον πιο ευτυχισμένο μήνα του 2022. Ο Μάρτιος θα σου φέρει κάποια ωραία πράγματα και θα δεις ότι θα ξεκινήσουν να συμβαίνουν με το που θα τελειώσει ο χειμώνας. Η θετική επιρροή στο ζώδιό σου θα συνεχιστεί και μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα έχεις επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και θα διώξεις μακριά την στεναχώρια και τη μαυρίλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Οκτώβριος

Θα χρειαστεί να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα ακόμα τους πρώτους μήνες του 2022. Όμως η ανταμοιβή για σένα θα έρθει τον Οκτώβριο. Αυτός θα είναι και ο πιο τυχερός σου μήνας και θα δεις πολλά από τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Έψαχνες τον πραγματικό έρωτα μια ζωή και τον Οκτώβριο θα ρίξεις όλο σου το βάρος στο να τον βρεις και να την ζήσεις στο 100%. Αυτό που θα σε εκπλήξει, είναι ότι όσο εσύ έψαχνες να βρεις τον έρωτα, αυτός ήταν ακριβώς μπροστά στα μάτια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Νοέμβριος

Όλα τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα τον Νοέμβριο. Και θα δεις να συμβαίνουν μεγάλα πράγματα που θα σε ικανοποιήσουν τόσο, που θα πεις «χαλάλι» η αναμονή και η προσμονή. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα, τα οποία θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα κάνεις φίλους και δεν θα σε νοιάζουν τόσο τα ερωτικά σου. Θα νιώθεις καλύτερα, αν είσαι single.

ΙΧΘΥΣ-Απρίλιος

Μπορεί η αρχή της χρονιάς να μην είναι και η καλύτερη για σένα, όμως θα «λάμψεις» την Άνοιξη! Θα γεμίσεις με αυτοπεποίθηση και παράλληλα με τα επιχειρηματικά σου κατορθώματα, το χειλάκι σου θα γελάσει και θα νιώσεις ικανοποίηση και χαρά. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της και όλη η «σκληρή δουλειά» των προηγούμενων μηνών, θα αποδώσει καρπούς. Τον Απρίλιο θα νιώθεις λες και έχεις κατακτήσει τον κόσμο.

Πηγή:astrology.gr

Advertisement

TRENDING

Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK