MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 30/9/2022

Άξιος συγχαρητηρίων ο Νικόλας Παττούρας – Η συγκινητική ανάρτηση για τις σπουδές χωρίς τη βοήθεια των γονιών του

«Είμαι περήφανος γιατί επλήρωνα τα δίδακτρα μόνος μου γιατί εν ήθελα οι γονείς μου στα 24 μου να…»

Μια ιδιαίτερα όμορφη και παράλληλα συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής. Συγκεκριμένα, εκφράζει την περηφάνια που νιώθει για τον εαυτό του, αφού σε ηλικία 24 ετών αποφάσισε να εγκαταλείψει τις προηγούμενες σπουδές τους και να ακολουθήσει το όνειρό του, που δεν ήταν άλλο από το να σπουδάσει μουσική. Ο λόγος που νιώθει υπερηφάνεια για τον εαυτό του είναι επειδή το έπραξε με δικά του έξοδα και χωρίς τη βοήθεια των γονιών του.

Ο λόγος για τον Νίκολα Παττούρα, ο οποίος συστάθηκε στο ευρύ κοινό πριν από αρκετά χρόνια στο talent show της τηλεόρασης του -τότε- Mega, «Like A Star» και έκτοτε κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Κύπρου.

«Ξέρεις φίλε/η μου, κάποτε εν καλό να αναγνωρίζεις τις θυσίες που έκαμες τζιαι να νιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου. Προχθες έδωσα το ρεσιτάλ μου. Μια συναυλία διάρκειας, περίπου, μιας ώρας για να πάρω το πτυχίο μου. Τζιαι θέλω να μοιραστώ μαζί σας τες σκέψεις μου. Νιώθω περήφανος για μένα. Νιώθω περήφανος γιατί στα 24 μου, επήρα απόφαση να σταματήσω τις προηγούμενες μου σπουδές και να ακολουθήσω τζείνο που αγαπούσα, την μουσική. Είμαι περήφανος γιατί εμπήκα στο πανεπιστήμιο τζιαι εν ήξερα νότα. Είμαι περήφανος γιατί επλήρωνα τα δίδακτρα μόνος μου γιατί εν ήθελα οι γονείς μου στα 24 μου να αναλάβουν έτσι ευθύνη. Είμαι περήφανος γιατί εδούλευκα ούλλη νύχτα τζιαι εξυπνούσα το πρωί να πάω μάθημα. Είμαι περήφανος γιατί εμίνησκα άυπνος για να θκιαβάσω. Είμαι περήφανος γιατί έστω τζιαι αν εκουράζουμουν αφάνταστα, έκαμνα υπομονή τζιαι επάλεφκα το. Είμαι περήφανος γιατί τον τελευταίο 1μιση χρόνο λόγω του κορωνοιου, επάλεφκα με νυχια και με δόντια που σπίτι να μελετώ, να κάμνω πρακτικά μαθήματα, ακόμα τζιαι το να ετοιμάσω το ρεσιτάλ μου. Είμαι περήφανος γιατί τες τελευταίες μου εξετάσεις έδωκα τες έγκλειστος, με κορωνοιο, σε χάλια κατάσταση τζιαι είχα σε ολα Α. Είμαι περήφανος γιατί έστω τζιαι αν έκαμα λάθη στο ρεσιτάλ μου, απόλαυσα το τζιαι εσιουρεύτηκα ότι ήταν σωστές οι επιλογές μου τα τελευταία 4 χρόνια.

Υ.Γ. μεν φοάστε να ακολουθήσετε τα όνειρα σας, σε όποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκεστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Παττούρας. 

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση: 

Trending

Τα 5 «ζευγάρια» του ζωδιακού που αποδίδουν τα μέγιστα όταν συνεργάζονται!

Ποια ζώδια είναι πιο συμβατά στη δουλειά; Οι ισορροπίες στον εργασιακό χώρο είναι λεπτές και εύθραυστες, και για να συνεργαστούν άρτια δύο άτομα πρέπει να...

Αυτό είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο. Με σκληρή δουλειά θα πραγματοποιήσει κάθε του στόχο!

Η σκληρή δουλεία είναι στη φύση του. Από το να διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση μέχρι να γράψουν ένα best seller μερικοί άνθρωποι δεν θα σταματήσουν...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Απορρίφθηκε το αίτημα του Απόλλωνα για την ανατολική / «Εχθρική η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα μας»

Απορρίφθηκε το αίτημα του Απόλλωνα για την ανατολική / «Εχθρική η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα μας»

Lifestyle

Βρήκαν κοκαΐνη και δεκάδες πυροτεχνήματα σε όχημα 31χρονου στη Λεμεσό. Οι «βόλτες» του κινητοποίησαν την ΥΚΑΝ

Βρήκαν κοκαΐνη και δεκάδες πυροτεχνήματα σε όχημα 31χρονου στη Λεμεσό. Οι «βόλτες» του κινητοποίησαν την ΥΚΑΝ

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης πήρε το Νο9

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης πήρε το Νο9

Το τονίζουν ξανά και ξανά στην Ομόνοια

Το τονίζουν ξανά και ξανά στην Ομόνοια

Advertorials