MC MEDIA NETWORK

Κυριακή 29/5/2022

«Άπιαστο Νυφικό»: Νέο τραγούδι

Δύο φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς χώρους προσφέρουν τους δικούς τους καρπούς συνεργασίας. «Άπιαστο νυφικό», είναι ο επίσημος τίτλος του τραγουδιού τους, που γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό, με Videoclip στις 17 Αυγούστου.

Ο Λαρνακέας Παύλος Ανδρέου, φοιτητής Νομικής, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στη λογοτεχνία και την ποίηση, έγραψε και τους στίχους του τραγουδιού «Άπιαστο νυφικό».

Τη σύνθεση και την ερμηνεία του τραγουδιού κάνει ο Παναγιώτης Καραμαλλάκης, ο οποίος κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι φοιτητής Λογιστικής, που με τη φωνή και τη μουσική του ζεσταίνει τον κόσμο της πρωτεύουσας.

Το τραγούδι περιγράφει έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, ένα «άπιαστο νυφικό». Ο ναυτικός αναζητεί σημείο ιδανικό για να ρίξει άγκυρα. Τις καρφίτσες στεριώνει ο Ποσειδώνας και δυστυχής αυτός που τον σημάδεψαν. Ένα παπούτσι ανασύρθηκε απ’ τη θάλασσα.

Όπως γράφει ο καταξιωμένος ποιητής Πάμπος Κουζάλης: «Ο νεαρός Παύλος Ανδρέου, μας έχει ήδη εκπλήξει ευχάριστα με τα πρώτα δείγματα της ποιητικής του γραφής. Ως προέκταση της αναμέτρησής του με την ποίηση, καταθέτει τώρα στίχους για μελοποίηση. Από μόνες τους οι λέξεις μπορεί να φαίνονται απλές, με το συνταίριασμά τους όμως ζωντανεύουν εικόνες. Μολονότι γνωρίζει τους «κανόνες» της στιχουργικής, συνειδητά δεν τους υιοθετεί σε ολόκληρο το σώμα του τραγουδιού του. Παρότι μιλά για «πανιά εξαντλημένα» και ταξίδια που πάνε, το καράβι του νεαρού ποιητή σκίζει τα βαθιά νερά.»

Για τη σύνθεση του τραγουδιού αναφέρει η επίσης καταξιωμένη μουσικός Γιάννα Θαλασσινού και διευθύντρια του Ωδείου MUSICA MUNDANA τα παρακάτω λόγια: «Επιμονή και πάθος σε αυτό που κάνει. Χαρακτηριστικά της ολικής παρουσίας του Παναγιώτη Καραμαλλάκη στο Ωδείο μας όλα αυτά τα χρόνια. «Άπιαστο Νυφικό», ένα αξιέπαινο επαγγελματικό τόλμημα από δύο νεαρούς πολύ υποσχόμενους καλλιτέχνες. Ας αγκαλιαστεί από το φιλόμουσο κοινό κι ας είναι καλοτάξιδο».

Η ομάδα βάζει πλώρη για το όνειρο με την οικονομική συμβολή του μέγα χορηγού VOICI LA MODE GROUP OF COMPANIES και των υποστηρικτών ΜΟΥΣΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ, Γ.Ι.Φ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΤΔ, HAPPY FACES AFTER SCHOOL CENTER και BARBERHOOD.

Ακούστε το τραγούδι:

Trending

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν καταπληκτικό Ιούνιο!

Θα χαμογελάσουν πλατιά! Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούνιο, που...

Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν μόνο στο σεξ – Δείτε ποια είναι

Η έντονη ερωτική επιθυμία μπορεί να παρασύρει τον καθένα στο να κάνει πράγματα που ούτε καν φανταζόταν Να παρατήσει δουλειές, να ξεχάσει κάτι επείγον που...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Στέλιος Ρόκκος: Η αποστομωτική απάντηση για το φιλί στο στόμα και την μήνυση του ιερέα!

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», για το φιλί με τον Ανδρέα Γεωργίου στο live του X-Factor, την εποχή που ζούσε σε...

Lifestyle

ΒΙΝΤΕΟ: Με χορούς και τραγούδια υποδέχθηκαν τους τουρίστες του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

ΒΙΝΤΕΟ: Με χορούς και τραγούδια υποδέχθηκαν τους τουρίστες του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

«Γι’ αυτό μετάνιωσα που δεν υπέγραψα το συμβόλαιο για πολλά χρόνια» (vid)

«Γι’ αυτό μετάνιωσα που δεν υπέγραψα το συμβόλαιο για πολλά χρόνια» (vid)

Αντσελότι: «Είπα στον Κουρτουά ότι σε πάω στον τελικό και εσύ θα τον κερδίσεις»

Αντσελότι: «Είπα στον Κουρτουά ότι σε πάω στον τελικό και εσύ θα τον κερδίσεις»

Advertorials