MC MEDIA NETWORK

Τρίτη 4/10/2022

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι τελευταίες αισιόδοξες εξελίξεις για την υγεία του!

Όσα παρουσιάστηκαν στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου…

Τις εξελίξεις γύρω από το σοκαριστικό ατύχημα, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν πέντε χρόνια, καθώς και την σημερινή εικόνα του παρουσιαστή παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στο T Live του Alpha το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην ενημερωτική εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, κ. Τάτσης ο οποίος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. «Ξέρω κάποια πράγματα, έχουνε περάσει χρόνια, έχει δοθεί ένας κολοσσιαίος αγώνας. Όταν τον είχα δει εγώ και μου έλεγε η σύζυγος του, η Εβελίνα ότι «εγώ θα βρω τρόπο, θα κινήσω γη και ουρανό, θα κάνουμε τα πάντα με τους γιατρούς, τις φυσικοθεραπείες και τις επεμβάσεις για αν γίνει καλά» δεν ήθελα να την πληγώσω αλλά, έχοντας δει την κατάσταση του Κωνσταντίνου, είχα σκεφτεί μέσα μου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανέλθει ποτέ. Ήταν τόσο βαριά η κατάσταση του και πραγματικά εγώ ήμουν πεποισμένη ότι ο άνθρωπος αυτός θα έμενε για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα , χωρίς να μπορεί να μιλήσει και να εκφραστεί, με ελάχιστη αίσθηση της πραγματικότητας και χωρίς να μπορεί να κινηθεί» τόνισε, αρχικά, η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, από το τραγικό βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων το ’17, ο Κωνσταντίδος Αγγελίδης έχει σημεία βελτίωσης. Έχουμε βελτίωση και στο νοητικό επίπεδο και στο κινητικό. Δίνει έναν αγώνα μνα κάνει τις στοιχειώδεις ενέργειες αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Σε αυτό τον αγώνα στάθηκε δίπλα του βράχος η σύζυγος του κατά τρόπο συγκλονιστικό και βεβαίως, με αφορμή την βελτίωση της υγείας του Κωνσταντίνου, εκ μέρους του ίδιου, της οικογένειας του και κυρίως του ανήλικου παιδιού του θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εσάς κυρία Στεφανίδου γιατί από την πρώτη στιγμή σταθήκατε δίπλα του, βοηθήσατε με πολλούς τρόπους την οικογένεια» υπογράμμισε, μέσα σε όλα, ο κ. Τάτσης στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

Λίγο αργότερα, η Τατιάνα Στεαφνίδου συμπλήρωσε με χαμόγελο πως «όταν έρθει η ώρα και θα είναι καλά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και θα στέκεται στα πόδια του και θα μπορεί να πει ο ίδιος το ευχαριστώ, επειδή στάθηκαν στο πλευρό του πολύ μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια και νοσηλευτικά ιδρύματα, θα πάμε μαζί παρέα να τους δούμε και να πούμε «με τη βοηθεία σας και τη βοήθεια του Θεού», έγινε το θαύμα».

Trending

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια!

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα μας βγάλει επιτέλους από τη στασιμότητα του Σεπτεμβρίου, θα ξεκαθαρίσει αρκετά τις καταστάσεις...

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής!

Καταφέρνουν να γίνονται το επίκεντρο! Είστε από τους ανθρώπους που λατρεύουν την προσοχή και θέλουν όλα τα βλέμματα να είναι πάντα στραμμένα πάνω τους; Νιώθετε...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Γκουαρδιόλα: «Γι’ αυτό ο Χάαλαντ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Μέσι»

Γκουαρδιόλα: «Γι’ αυτό ο Χάαλαντ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Μέσι»

Lifestyle

Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Θανάση. Ζητούν επιστροφή Μάτσα

Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Θανάση. Ζητούν επιστροφή Μάτσα

EURO 2024: Στο 5ο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική Κύπρου

EURO 2024: Στο 5ο γκρουπ δυναμικότητας η Εθνική Κύπρου

Οδικό Χάρτη για αντιμετώπιση τυχόν έξαρσης της πανδημίας συνέταξε το Υπουργείο Υγείας

Οδικό Χάρτη για αντιμετώπιση τυχόν έξαρσης της πανδημίας συνέταξε το Υπουργείο Υγείας

Advertorials