Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε»
Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός Αστέρω Κυπριανού βρέθηκε καλεσμένη χθες Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, «Ήρθε και Έδεσε» και παραχώρησε συνέντευξη στους παρουσιαστές Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού.
Φανερά συγκινημένη η ηθοποιός αναφέρθηκε στο δύσκολο περσινό καλοκαίρι το οποίο η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον σύζυγό της και γνωστό παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη και μίλησε για την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χώρο του θεάτρου.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής θέλησαν να κάνουν μια έκπληξη στην Αστέρω Κυπριανού και έτσι φρόντισαν να πάρουν τηλέφωνο on air τον Λούη Πατσαλίδη με την ηθοποιό να μένει έκπληκτη!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε»: