MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 2/12/2022

Θέα Χριστοδουλίδου: Όλα όσα εξομολογείται αποκλειστικά στη ShowBiz για τη ζωή της και τις εξελίξεις της σειράς “Το Χάρτινο Κουτί”

Η θέα μέσα από “Το Χάρτινο Κουτί”

Η Θέα Χριστοδουλίδου είναι από τους καλλιτέχνες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ασταμάτητη, ακούραστή, δημιουργική και έχει φροντίσει να απασχολεί μόνο με το ταλέντο της και την δουλειά της.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν η ηθοποιός και σεναριογράφος υπογράφεί την νέα δραματική σειρά του ANT1 “Το Χάρτινο Κουτί”, η οποία προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη η ώρα 22:15 το βράδυ.

Η τηλεοπτική Φαίδρα λοιπόν ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης αποκλειστικά στη ShowBiz.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αποκαλύπτει για τα επαγγελματικά της σχέδια, την προσωπική της ζωή, τα παιδιά της, τον έρωτα στη ζωή της, την σχέση της με τον χρόνο αλλά και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπο της!

Θέα μου πως είσαι; Σε ποια φάση σε πετυχαίνουμε;

Σε μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Γράφω και παράλληλα ερμηνεύω έναν από τους ρόλους της σειράς “ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΙ” που έχει αρχίσει να προβάλλεται στον ANT1. Με την ευκαιρία που μου δίδεται, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, στους ανθρώπους του καναλιού που πιστεύουν και προωθούν σειρές εποχής οι οποίες χαρακτηρίζονται από ποιότητα και προσεγμένη δουλειά. Θεωρώ ευλογία το γεγονός, ότι πραγματώνεται αυτή η ιστορία, η οποία απασχόλησε πολύ έντονα το μυαλό μου τα τελευταία χρόνια. Όταν μάλιστα αυτό επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εισπράττεται από το τηλεοπτικό κοινό με σεβασμό, αγάπη και πολύ ευνοϊκά σχόλια… τότε μπορώ ευθαρσώς να δηλώνω, ευτυχισμένη!

Λένε πως ότι συμβαίνει στη ζωή μας έχει σκοπό να μας διδάξει κάτι. Εσένα προσωπικά όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε ακόμα με τον κορωνοϊό τι σε δίδαξε;

Πιστεύω πως το υπόβαθρο κάθε ευτυχίας είναι η υγεία, πάνω σε αυτήν οικοδομείται πρώτα και πάνω απ΄ όλα. Η πανδημία αυτή, αναμφίβολα τάραξε συθέμελα το οικοδόμημα, του να πιστεύει ο άνθρωπος πως μπορεί να βάλει σε τάξη τη ζωή και την καθημερινότητα του. Συμβαίνει κάτι όπως αυτό και αντιλαμβάνεσαι πόσο ανίσχυρος μπορεί να είσαι. Αν με δίδαξε κάτι; Ναι, να μην θεωρώ τους γιατρούς και την επιστήμη χειρότερους από την ίδια την αρρώστια. Προσωπικά πιστεύω πως όταν ολόκληρη η ανθρωπότητα ταλανίζεται από μια τόσο δύσκολη δοκιμασία, δεν είναι σωστό να αντιμετωπίζουμε με δυσπιστία ή σύνδρομα καταδίωξης, αυτούς που πασχίζουν να μας βγάλουν από όλη αυτή την κατάσταση! Και ασφαλώς ούτε να κακίζουμε αυτούς που έχουν αντίθετη από εμάς άποψη. Καλό θα ήταν όλο αυτό, να μας έβρισκε ενωμένους, γιατί ίσως έπονται χειρότερα.

Ένα από τα trend της εποχής είναι τα social media, βλέπουμε αρκετούς καλλιτέχνες να μοιράζονται ακόμη και πολύ προσωπικές τους στιγμές. Εσύ στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram έχει να ανεβάσεις κάτι από το 2018. Υπάρχει κάποιος λόγος;

Φροντίζω να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από τις δουλειές μου. Δεν πιστεύω στην υπερβολική έκθεση, γιατί μπορεί να καταστεί επιβλαβής, όπως συμβαίνει και με τον ήλιο!! Το γεγονός ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν καθιστά και σημαντικές τις δραστηριότητες μου. Εάν κάποιος βεβαίως επιθυμεί ,να μάθει κάτι για μένα, έχει το ελεύθερο να επικοινωνήσει και να υποβάλει τις απορίες του. Ερωτήσεις που εμπίπτουν σε κόσμια πλαίσια, ευχαρίστως θα απαντηθούν. Είναι υποχρέωση μου προς τον κόσμο, που με αγαπά και με στηρίζει τόσα χρόνια, να απαντήσω σε κάτι που θέλει να ξέρει, επ’ ουδενί όμως δεν θα το πράξω, για να υπάρχω μέσα από τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης. Η καθημερινότητα μου, μου ανήκει.

Και σεναριογράφος και ηθοποιός στην δραματική σειρά του ANT1 «Το Χάρτινο Κουτί». Πως είναι να βρίσκεσαι σε δύο εντελώς διαφορετικούς ρόλους;

Αν κάνεις πράγματα τα οποία αγαπάς, μόνο χαρά και πληρότητα μπορεί να σου προσφέρει αυτό. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ανθρώπων που μετέτρεψαν το πάθος τους σε επάγγελμα και που δεν άφησαν ποτέ το πάθος τους να λειτουργεί στα στεγανά της ασφάλειας και της σιγουριάς ενός σταθερού επαγγέλματος. Συνεπώς όχι δύο, εκατόν δύο ρόλους σαν αυτούς να κάνω, αισθάνομαι ευγνώμων και απόλυτα ευτυχής!

Εντωμεταξύ γιατί «Το Χάρτινο Κουτί» και όχι ξύλινο ή γυάλινο;

Αν ήταν γυάλινο… θα ήταν κλουβί και όχι κουτί! Βεβαίως αν και η σειρά προσπαθεί να είναι πιστή στη σωστή χρήση της κυπριακής διαλέκτου, απέφυγα να το ονομάσω “ΧΑΡΤΟΚΑΣΙΑ” όπως θα άρμοζε για ευνόητους λόγους (γελά)!!

Αν και τελειομανής εντούτοις εξ΄ όσο μαθαίνω εκτός από άριστη επαγγελματίας επιθυμείς όλοι όσοι συνεργάζονται μαζί σου να είναι καλά! Ήσουν πάντα έτσι; Ή έζησες κάτι έντονο που σε άλλαξε;

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εάν μεριμνάς να περνούν καλά, αυτοί που σε περιβάλλουν, τότε εισπράττεις γενναιόδωρα, το άθροισμα πολλών υγειών συμπεριφορών και αντιδράσεων. Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από έναν άνθρωπο που εγκαταλείπει την ασφάλεια της εστίας του, να θέλει να περιβάλλεται από συνάνθρωπους του, που περνούν καλά στον χώρο εργασίας τους; Όσο για το αν επισυνέβη κάτι, το οποίο με οδήγησε να αλλάξω, σας διαβεβαιώ ότι δεν υπήρξα μάρτυρας κάποιου θαύματος. Πορεύομαι με την λογική μου και η λογική μου αυτή την συμπεριφορά μου επέβαλλε ανέκαθεν.

Γέλιο ή δάκρυα! Τι μπορεί να σε εμπνεύσει καλύτερα και γιατί;

Και τα δύο ισόποσα! Ενίοτε το ένα υπερισχύει του άλλου. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή με τις χίλιες – δυο ανατροπές της! Τα δάκρυα κάποτε μπορεί να είναι λυτρωτικά, γιατί μπορεί να σβήνουν πυρκαγιές που ανάβουν μες την ψυχή μας, όσο για το γέλιο είναι φυσικό ηρεμιστικό, χωρίς τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν τα συνταγογραφούμενα.

Το κίνημα MeToo ώθησε αρκετούς ανθρώπους να βγουν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν πως υπέστησαν είτε λεκτική, είτε ψυχολογική, είτε σεξουαλική παρενόχληση. Εσύ σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας σου βίωσες οποιασδήποτε μορφή παρενόχλησης ή βρέθηκες μπροστά σε ένα τέτοιο περιστατικό;

Εάν σου έλεγα όχι, θα ήταν σαν προσπαθούσα να σε πείσω ότι τα πενήντα χρόνια που ζω πάνω στη γη, τα πέρασα σε μια ονειροχώρα και η ζωή μου όλη ήταν ένα φαντασμαγορικό παραμύθι. Δυστυχώς αυτά τα πράγματα συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, με όση δύναμη ψυχής και αν προσπαθούν οι τωρινοί άνθρωποι, να τα εξοστρακίσουν από τις σύγχρονες, προηγμένες σε συμπεριφορές και επιτεύγματα κοινωνίες. ΗOMO HOMINI LUPUS λέει ένα γνωμικό της λατινικής γλώσσας, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ. Συνεπώς όσο πεσιμιστικό και αν ακουστεί, αυτό που θα πω, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει μόνιμη και διαρκής λύση σε αυτά τα προβλήματα. Κακώς τα αποκαλώ και προβλήματα. Άνθρωποι είναι, που γεννιούνται και αναθρέφονται έτσι, που να μην υπάρχουν γι΄ αυτούς όρια. Υπάρχει μηχανισμός που μπορεί να εξαφανίσει από τη γη αυτά τα τέρατα; Είναι ουτοπικό να το πιστεύουμε νομίζω.

Τελικά καλλιτέχνης γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Γεννιέσαι και… Βελτιώνεσαι!

Ως πολύ νέα μαμά, ποιες δραστηριότητες κάνεις με τα παιδιά σου;

Στις ηλικίες που είναι οι γιοι μου, νομίζω πως μόνο… τρώμε (γελά)!! Έχουν τις δικές τους ζωές πλέον, ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε κατά τη διάρκεια του μεγαλώματος τους. Κάποτε είχα δύο μωρά παιδιά, τώρα έχω δύο άντρες φίλους και συνοδοιπόρους. Ας αφήνονται οι μάνες, να γίνονται παιδιά με τα παιδιά τους, γιατί αυτό διαρκεί μόνο πολύ λίγα χρόνια δυστυχώς.

Μια κουβέντα που σου έχουν πει τα παιδιά σου ή ένα γεγονός που έζησες μαζί τους και δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Την ώρα της γέννησης τους, γεννήθηκαν και οι δύο στις έξι το πρωί, χάραζε το φως και γινόμουν μητέρα.

Σ’ αρέσει να διαφυλάσσεις με απόλυτη μαεστρία την προσωπική σου ζωή αλλά θα ρωτήσω.. είσαι ερωτευμένη αυτό το διάστημα;

Το ίδιο δυνατά όπως και χθες και θέλω να πιστεύω και αύριο. Ο έρωτας είναι ζωτικής σημασίας για μένα και ευχαριστώ το έτερον μου ήμισυ, που διατηρεί τη φλόγα άσβεστη και που με αντέχει!!

Τα πάντα μετριούνται στις λεπτομέρειες! Ποια λεπτομέρεια μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς έναν άνθρωπο; Και τι είναι αυτό που μπορεί να σε απωθήσει;

Η ερώτηση αυτή δεν με αφορά. Έκλεισα τη θύρα και παρέδωσα το κλειδί!!

Πως εσύ έχεις στο μυαλό σου την έννοια της αγάπης; Πιστεύεις πως οι άνθρωποι στις μέρες μας έχουν μάθει να αγαπάνε ουσιαστικά;

Και στις μέρες μας και παλαιότερα και στο μέλλον υπήρχαν και θα υπάρχουν αυτοί που αγαπάνε ουσιαστικά και αυτοί που αγαπάνε επιδερμικά και επιπόλαια. Εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθενός και από το πως έχει διαπαιδαγωγηθεί.

Είχες δηλώσει παλαιότερα πως είχες όνειρο να γινόσουν αρχαιολόγος, δικηγόρος ακόμη και γιατρός. Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα επέλεγες πάλι το ίδιο, θα γινόσουν ηθοποιός;

Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου σου απαντάω ναι!! Μπορώ ακόμα να σου πω, ότι κάνω ένα επάγγελμα που άνετα μπορώ να υποδυθώ τα επαγγέλματα που ανέφερες. Βεβαίως εύχομαι, να έχω τις ικανότητες να το εξασκώ με το πάθος του αρχαιολόγου για έρευνα και γνώση, με τη ζέση του δικηγόρου να προασπισθεί του δικαίου και την αφοσίωση του γιατρού που έχει την ευθύνη να επιτελεί λειτούργημα.

Λένε πως ο κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή για να «υπηρετήσει» ένα σκοπό! Το πιστεύεις; Aν ναι, ποιος πιστεύεις είναι ο δικός σου λόγος ύπαρξης;

Να “βασανίζω” τους γύρω μου! Περιλαμβανομένων και των σκυλιών μου που τα φιλώ και τους μιλώ ακατάπαυστα.

Αν και ο χρόνος είναι πολύ γενναιόδωρος μαζί σου εντούτοις σε φοβίζει;

Ο χρόνος είναι γένους αρσενικού, συνεπώς θα τον αφήσω να με νικήσει, θεωρώ πολύ θελκτική την ιδέα!!

Δήλωσες πως έκανες αισθητική επέμβαση παλαιότερα και μάλιστα τρολάρες και τον εαυτό σου όταν έκλεισες 50 ετών. Τι αισθητική επέμβαση έκανες αν επιτρέπεται;

Είχα μια μύτη που προσομοίαζε με τροπικού πουλιού και την βελτίωσα. Ως εκεί. Όλα τα άλλα τα θεωρώ περιττά και μάταια. Η σάρκα αναπόφευκτα φθείρεται, αυτή είναι η φυσική της πορεία, θεωρώ λίγο μάταιο να το παλεύεις! Τρολαρα τον εαυτό μου γιατί είναι αστείο να προσπαθείς να κρύψεις την ηλικία σου…. κυκλοφορούν και συμμαθητές μας εκεί έξω ξέρεις!!

Θέα ή θεά; 😅

Θέα γιατί θεά… πρέπει να πληρείς τις προδιαγραφές.

Συνέχισε την παρακάτω φράση… και κλείσε εσύ όπως θες αυτή την κουβέντα!

Όταν σβήσουν τα φώτα…ΑΝΑΨΕ ΚΕΡΙ!!!

Trending

Δεκέμβριος: Aυτές είναι οι πιο ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του νέου μήνα!

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2022! Ο Δεκέμβριος εκτός από εορταστικός μήνας είναι και μήνας μεγάλων προσδοκιών πάντα και αυτό φαίνεται από τις πρώτες...

Αυτά θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου!

Όσο οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις, όλο και διαφορετικές εξελίξεις θα αναμένονται! Μια Πανσέληνος, αντιθετικές όψεις και κάποιοι ανάδρομοι πλανήτες μας περιμένουν για τον Δεκέμβριο, μαζί...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Lifestyle

Μουντιάλ 2022: «Τι ντροπή» – Τα γερμανικά ΜΜΕ περνάνε «γενέες 14» τα Πάντσερ μετά τον αποκλεισμό

Μουντιάλ 2022: «Τι ντροπή» – Τα γερμανικά ΜΜΕ περνάνε «γενέες 14» τα Πάντσερ μετά τον αποκλεισμό

Πήγαν για διάρρηξη χρυσοχοείου αλλά… άκουσαν τη σειρήνα του περιπολικού και «έκαναν φτερά»

Πήγαν για διάρρηξη χρυσοχοείου αλλά… άκουσαν τη σειρήνα του περιπολικού και «έκαναν φτερά»

Κρούσματα covid σε γηροκομεία… κάλεσμα για εμβολιασμούς και τήρηση μέτρων

Κρούσματα covid σε γηροκομεία… κάλεσμα για εμβολιασμούς και τήρηση μέτρων

Με το Μαρόκο η Ισπανία, πάνω στην… Κροατία η Ιαπωνία: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων!

Με το Μαρόκο η Ισπανία, πάνω στην… Κροατία η Ιαπωνία: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων!

Advertorials