MC MEDIA NETWORK

Κυριακή 5/2/2023

Σοφία Πρωίμου: Ο νέος ρόλος στο “Με Αγάπη Χριστιάνα” και τα σκληρά λόγια που δέχθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο (Αποκλειστικό!)

Η Σοφία Πρωίμου αποκλειστικά στη ShowBiz!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα “Βαρελάδικα” και η οποία εντάχθηκε την φετινή σεζόν στην απογευματινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA, “Mε Αγάπη Χριστιάνα”, αποκαλύπτεται αποκλειστικά στη ShowBiz!

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Astra 92,8 μιλάει για την συνεργασία με την Χριστιάνα Αριστοτέλους,  την καλλιτεχνική σταδιοδρομία, την εμπειρία της στο μουσικό διαγωνισμό “The Voice”, τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στην νυχτερινή ζωή, τα προσωπικά της αλλά και τον έρωτα στη ζωή της.

Σοφία μου σε ποια φάση σε πετυχαίνουμε;

Με πετυχαίνετε σε μια φάση που δεν υπήρξα ξανά στη ζωή μου. Μια φάση ατελείωτου επαγγελματικού τρεξίματος, και δημιουργικού «οίστρου». Άρα καλά !

Τι σε έφερε από την πανέμορφη Κρήτη στην πανέμορφη Κύπρο;

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως ήρθα στην πανέμορφη Κύπρο μετά απο μια υπέροχη
φοιτητική περίοδο 6 ετών στην Αθήνα. Ωστόσο, ήρθα στο νησί για ένα επαγγελματικό τρίμηνο το καλοκαίρι του 2010 ως τραγουδίστρια σε ένα μαγαζί, μετά για ένα ακόμη καλοκαίρι το 2011 και κάπου εκεί αποφάσισα πως θα μπορούσα να δοκιμάσω και τη χειμερινή «κυπριακή κολεξιόν»….. και κάπως έτσι, φέτος κλείνω 11 χρόνια μόνιμης εγκατάστασης στο νησί .

Ένα σύντομο ψυχογράφημα του εαυτού σου;

Και το θες και σύντομο; Δεν ξέρω αν είμαι καλή στο να μιλάω για μένα…. ωστόσο χάριν συντομίας…θα αρχίσω να πετάω επίθετα στα καλά μου, να πω πως είμαι κοινωνικός άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, είμαι ειλικρινής και έχω έντονη την ανάγκη να περιποιούμαι και να προσέχω αυτούς που αγαπώ. Στα κακά τώρα…είμαι εκνευριστικά αναποφάσιστη, αρκετά επικριτική ( αυτό προσπαθώ να το αλλάξω), χάνω την ψυχραιμία μου και πελαγώνω εύκολα…και…με λες και ζηλιάρα….εν πολλά έννεν;

Μια νέα τηλεοπτική και αρκετά ενδιαφέρουσα πρόκληση για σένα φέτος. Πως αισθάνεσαι; Έδεσε το γλυκό ή θέλει το χρόνο του ακόμη;

Εδώ θα σταθώ… και θα πω με όλη μου την ειλικρίνεια, πως νιώθω ευλογημένη. Με πλήρη συνείδηση στη χρήσης της λέξης. Κάποιος που θα διαβάσει αυτή την κουβέντα, μπορεί να σκεφτεί «έ το , γλείφει την Αριστοτέλους….» καμία σχέση…. την ημέρα που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη Χριστιάνα, σου ορκίζομαι πως ένιωσα υπέροχα αν και είχα μόλις κάνει εξαγωγή δοντιού και δεν το χάρηκα όπως έπρεπε. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα γιατί δεν είχε προηγηθεί καμιά γνωριμία, κανένα «σπρώξιμο», καμιά κρούση από μέρους μου η από
διαμεσολαβητές. Ήταν ένα αυθόρμητο τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο που κάτι ενδεχομένως να είδε….ο άνθρωπος αυτός όμως, όταν ακούει στο όνομα Χριστίανα Αριστοτέλους , δεν μπορεί παρά να σε κάνει διπλά περήφανη. Και επειδή η χρονική συγκυρία της πρότασης ήταν μετά από ενάμιση χρόνο πλήρους αποχής από το τραγούδι, αλήθεια ήταν κάτι που με έκανε να νιώσω υπέροχα.

Αν έδεσε το γλυκό; Αυτό θες να μου το απαντήσεις εσύ καλύτερα; Η να ξανακάνουμε μια κουβέντα μετά τα Χριστούγεννα; Σοβαρά τώρα.. εγώ περνάω πολύ καλά και ελπίζω να δικαιώσω όλη την ομάδα… και επειδή όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι κάτι ξέρω και από γλυκά, το σιρόπι εξ αρχής πρέπει να δέσει…. αν δεν μπουν οι σωστές αναλογίες στην κατσαρόλα με την πρώτη, μετά πάει μάλλον για πέταγμα!

Ποιο πιστεύεις είναι το δυνατό σου στοιχείο το οποίο κέρδισε την Χριστιάνα Αριστότελους και σε επέλεξε να πλαισιώνεις την ομάδα της;

Νομίζω πως επειδή οι πρώτες σκεψεις της ήρθαν σε ένα εορταστικό που τραγούδησα για
την εκπομπη, ενδεχομένως την κέρδισε το οτι είμαι ετοιμόλογη και δύσκολα θα τα χάσω
on air. Αυτό που μου έδωσε μια θέση στην πεντάδα όμως, θεωρώ έχει να κάνει με πιο ανθρώπινα στοιχεία. Χωρίς να μπορώ να μπω με σιγουριά στο μυαλό της Χριστιάνας, θα πω πως σε όλες τις συναντήσεις μας, υπήρχε πάντα μια θετική αύρα. Από το λίγο που την ξέρω, θεωρώ πως λειτουργεί αρκετά διαισθητικά και για εκείνη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ασφάλεια και η οικειότητα με τους συνεργάτες της . Και κάπου εδώ σταματώ !!!! Εντελώς άβολο να μιλάω για τη μαστόρισσα έννεν; Υπάρχει και η περίπτωση να μην τα διαβάσει και
να γλιτώσω λαλείς;

Είσαι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο, βάζεις στόχους; Ή όπως έρθουν τα πράγματα;

Έλεγχο όχι τόσο , όσο πρόγραμμα επειδή έχω μεγάλη έλλειψη πειθαρχίας και συγκέντρωσης, ένας σχετικός προγραμματισμός με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο με τους στόχους και την εκπλήρωση αυτών, δεν μπορώ να πω ότι τα πάω και πολύ καλά. Περισσότερο αφήνομαι να με οδηγήσουν ενστικτωδώς τα πράγματα και όταν καταλάβω ότι μπορεί να βγει κάτι όμορφο, προσηλώνομαι και δίνω το 100% του εαυτού μου για να το φέρω εις πέρας.

Τραγούδι, ραδιόφωνο και τηλεόραση; Ποιο από αυτά πιστεύεις πως «φοράει» καλύτερα η Σοφία;

Ζητάς από αναποφάσιστο άνθρωπο να διαλέξει κάτι τέτοιο; Θα ήταν και ντροπή για το «είδος» μας να δώσω μια απάντηση!!!!! Στόχος μου είναι ότι κάνω σε αυτή τη ζωή να το κάνω καλά…και για να το κάνω καλά πρέπει να το αγαπώ και πολύ. Μπορώ να σου πω πάντως, πως το τραγούδι είναι αυτό που κάνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση (για την
ώρα).

Τι απαντάς σ΄ αυτούς που λένε πως δεν είναι όλοι για όλα.. και πως καλύτερα να εξασκεί ο καθένας το επάγγελμα του χωρίς να μπλέκεται σε ξένα χωράφια;

Άκουσες να λένε για μένα έτσι πράγμα; Μίλα καθαρά !!!!!!! Αν μιλάμε για χωράφια, ως γόνος αγροτικής οικογένειας, θα σου πω βεβαίως !!! Τα χωράφια όμως είναι χωράφια και έχουν σύνορα. Ευδιάκριτα και συγκεκριμένα. Σοβαρά τώρα…. Η απάντηση μου είναι πως όλοι μας έχουμε μια ζωή να τη ζήσουμε όπως επιθυμούμε και ονειρευόμαστε. Εγώ σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία. Ήμουν εξαιρετικά μέτρια ως φοιτήτρια και δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό το επάγγελμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω στα 19 μου…πρώτα γέμισα μαγαζιά και μετά έκανα το πρώτο μου μάθημα φωνητικής. Τι θέλω να πω με αυτό; Ο καθένας πρέπει να κάνει στη ζωή αυτό που μπορεί να κάνει καλά. Φυσικά και δεν είναι όλα για όλους….αν έκανα μαθήματα φιλολογίας στα παιδιά του κόσμου, θα ήταν λάθος….Θεωρώ πως ότι μπορείς να κάνεις καλά και για όσο μπορείς να το κάνεις καλά, κάντο, όταν πάψεις να είσαι καλός ή αρεστός, κάνε πέρα και με αξιοπρέπεια δώσε τη θέση σου στον επόμενο. Ειδικά στις δουλειές αυτές που συζητάμε τώρα , αν δεν είσαι καλός , το σύστημα θα σου δείξει γρήγορα την πόρτα της εξόδου.

Είσαι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και αν δεν κάνω λάθος τα τελευταία χρόνια
εμφανίζεσαι στα Βαρελάδικα! Με το ραδιόφωνο και τώρα με τα τηλεοπτικά καθήκοντα πως τα φέρνεις βόλτα;

Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση, σε περιμένω Βαρελάδικα! Δεν ξέρω αν θα τα φέρω…πρώτη χρονιά θα κάνω καθημερινή εργασία τόσες πολλές ώρες και παράλληλα Παρασκευοσάββατα στο μαγαζί. Αν τον Μάιο είμαι ζωντανή, θα σε ενημερώσω !!!!!

Κατά καιρούς ακούμε διάφορα για την νυχτερινή ζωή και όλα όσα μπορεί να αντιμετωπίσει μια καλλιτέχνης! Εσένα σου έτυχε κάποιο περίεργο περιστατικό που να σε ξένισε; Κάποιο περίεργο σχόλιο ή ακόμη και παρενόχληση;

Από περίεργα σχόλια… άλλο τίποτα…. Είμαι γυναίκα, τραγουδίστρια σε μπουζούκια με εξωτερική εμφάνιση εντελώς έξω από ότι περιμένει να δει κάνεις σε μια πίστα. Από ανθρώπους που μπορεί να είπαν «τι δουλεία έχει αυτή στα μπουζούκια», μέχρι ατάκες συμπόνιας «αν και όταν σε είδα δεν σου το χα, είσαι καλή τελικά» Άπειρα περιστατικά, άπειρα σχόλια που για κάποιο περίεργο λόγο δεν άφησα να με επηρεάσουν. Η φάση έχει ως εξής: Ξεκίνησα να τραγουδάω στην Αθήνα σε χώρους που έπαιζαν έντεχνο και εκεί δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν ταιριάζω…με άγνοια λοιπόν κινδύνου και έχοντας γεμίσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κάνω στροφή στο λαϊκό… εκεί άρχισαν τα πρώτα χαστούκια.. και ήρθαν και τα βράδια που γύριζες σπίτι κατάκοπη και απογοητευμένη…και ίσως να πατούσες και τα κλάματα αγκαλιά με κανένα μαξιλάρι…και ήταν δύσκολα. Όμως μετά ξημερώνει μια άλλη μέρα…και βγαίνεις στη σκηνή και ο πολύς κόσμος σου χαμογελάει, σου μιλάει με λόγια αγάπης και ενθουσιασμού…και εκεί αλήθεια ξεχνάς αυτούς τους λίγους…και μη σου πω ότι τους συγχωρείς κιόλας και λες…όλα καλά. Κάνω αυτό που αγαπώ με τον τρόπο που το αγαπώ και ευχαριστώ ολόψυχα, όλους αυτούς που με στηρίζουν δίχως ναι μεν, αλλά. Παρενόχληση είχα μια στην Αθήνα με έναν συνθέτη… μου έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και είχε λυσσάξει να κάνουμε κάτι.. όταν αρνήθηκα, μου είπε ότι δε θα γίνω ποτέ τραγουδίστρια, ότι είμαι ατάλαντη και μαζί του θα μπορούσα να κάνω καριέρα… δεν μπορώ να πω ότι με είχε τραυματίσει αυτό…ούτε καν…τον είχα δει μετά σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της Ερτ να το παίζει διανοούμενος και υπερκαλλιτέχνης και γέλασα πολύ!

Υπήρξε στιγμή που βγήκες πάνω στη σκηνή και λόγω οποιασδήποτε συναισθηματικής φόρτισης λύγισες και σταμάτησες;

Στιγμές φόρτισης πολλές… είναι δύσκολο να δείχνεις πάντα καλά, λαμπερή και τρισευτυχισμένη…. να σταματήσω ποτέ. Να λυγίσω και να βουρκώσω πολλές…. αλλά έχει και αυτό τη μαγεία του.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που το έχεις συνδέσεις συναισθηματικά με ένα πρόσωπο ή μια στιγμή και δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις με τίποτα;

Έχει ένα συγκεκριμένο τραγούδι που μου θύμιζε τον μπαμπά μου που έχασα σε άσχημη
ηλικία… και για εκείνον και για μένα. Για χρόνια δεν το έλεγα, πάντα το απέφευγα. Έτυχε πέρυσι να μου το ζητήσουν…το είπα και ήταν εντάξει…ο χρόνος είναι στα αλήθεια γιατρός !

Παλαιότερα σε είδαμε να διαγωνίζεσαι και στο «The Voice»! Τι είναι αυτό που κρατάς; Θα ξανά πήγαινες;

Πω πω….το Voice…. Ήταν μια μεγάλη αποτυχία της καρίερας μου γιατί κόπηκα
αμέσως…. θα ήθελα να πω όοοολη την πραγματικότητα πίσω από αυτό το show…. Αλλά
φοβάμαι ότι θα γίνω η τύπισσα που τα λεέι με πικρία επειδή δεν πήγε καλά. Σε ένα πράγμα
θα μείνω που το είχε πει και ο Γιώργος Σαμπάνης. Είναι απλά ένα τηλεοπτικό show. Δεν έχει καμιά σχέση με τη μουσική, με την πορεία ενός καλλιτέχνη…είναι σαν να κάνεις απλά τηλεόραση. Το τι θα γίνει μετά, έχει να κάνει ξεκάθαρα με το δικό σου προσωπικό αγώνα. Εμπειρία όμως. Αν δεν πήγαινα, θα συνέχιζα να το βλέπω και να αναρωτιέμαι. Δεν μετανιώνω καθόλου που το έζησα.

Κρατάς επαφή με τον coach σου;

Λίγες επαφές με ένα μουσικό και κάποια απο τα παιδία που διαγωνιστήκαμε μαζί μόνο.

Είχες προτάσεις μετά; Πιστεύεις σε βοήθησε ή μπα…;

Η Μπα;;;;; Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της χρονιάς που πήγα, συνεχίσαμε την
πορεία μας στη δουλειά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την κάναμε και πριν το παιχνίδι.
Ήταν κυριολεκτικά σαν μια ανούσια παρένθεση. Κάποιες προτάσεις για τραγούδια είχα
αλλά ήταν από Ελλάδα και δεν το κυνήγησα αρκετά. Είχα ήδη αρκετές υποχρεώσεις εδώ
στην Κύπρο.

Ο κάθε άνθρωπος και μια μοναδική μαγική ιστορία.. έλα πες ποια είναι η δικιά σου;

Αυτάρεσκο να χαρακτηρίσω την ιστορία μου «μαγική» είναι απλά μια ιστορία… συνειδητοποίησα σε μικρή ηλικία πως είμαστε όλοι αναλώσιμοι και λιγότερο σημαντικοί από όσο μπορεί να πιστεύουμε…είμαστε όμως μοναδικοί. Στη μοναδικότητα του καθενός μας θέλω να σταθώ. Γιατί παραλείπουν να μας κάνουν να το χωνέψουμε στο σχολείο και στο σπίτι. Μοναδικός δεν σημαίνει απαραίτητα σπουδαίος, υπέροχος, καλύτερος. Σημαίνει απλά μοναδικός. Υποχρέωση μας να σεβαστούμε τη μοναδικότητα τη δική μας αλλά και όλων των πλασμάτων πάνω στη γη. Η δική μου λοιπόν ιστορία, είναι ενός παιδιού που μεγάλωσε όμορφα στα Χανιά της Κρήτης, είχε και έχει πάντα πολλούς πολλούς ανθρώπους με μπόλικη αγάπη στη ζωή της και είχε μια τάση να γοητεύεται από τη φασαρία. Φασαρία, τραγούδια, φωνές, μεγάλες παρέες, θέατρα, σινεμά, παιχνίδια, γλέντια…θα έλεγα με περηφάνια στα 34 μου χρόνια, ότι η δική μου ιστορία ήταν και είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές και πολλούς υπέροχους φίλους. Το εννοώ στο 100% και εύχομαι ολόψυχα να παραμείνει έτσι.

Με τον έρωτα ποια είναι η σχέση σου; Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά αυτό το διάστημα; Ή είσαι από τα άτομα που δεν έχουν απομυθοποιήσει τον έρωτα;

Αχ… έρωτας… είμαι από τους ανθρώπους που πίστευε για πολλά χρόνια στο «για πάντα»,
στον απόλυτο έρωτα κλπ κλπ…. η σκληρή πραγματικότητα ήρθε να με διαψεύσει και να
διαψεύσω και εγώ τον εαυτό μου. Αυτό το διάστημα χτυπάει …. περίεργα…. θα δείξει…δεν
μπορώ να πω πολλά γιατί δεν έχω συνηθίσει σε αυτή την έκθεση… μην κοιτάς που ένιωσα
άνετα μαζί σου!!! Μεταξύ άλλων όμως, να πω σε όλους και σε εμένα την ίδια, πως αν δεν
είμαστε καλά στα προσωπικά- ερωτικά μας, τίποτα δεν έχει την ίδια πλάκα, ούτε την ίδια
ένταση. Φτάνει όμως να μιλάμε για κάτι δυνατό και ουσιαστικό…. να ξέρεις ότι πάνω από όλα, αυτός ο κάποιος, θα είναι εκεί για σένα… όχι για τα stories και τη βιτρίνα. Για την
ουσία και την πραγματική στήριξη.

Δικιά σου η συνέντευξη δικιά σου και η τελευταία λέξη… πές την!

Καλά δεν βαρέθηκες να με ακούς; Έλα πες αλήθεια!! Καλό χειμώνα να έχουμε! Την υγεία μας και την αγάπη μας! (σιγά που θα έλεγα μόνο μια λέξη εγώ).

Trending

Τα ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν μέσα στον Φεβρουάριο!

Και αυτός είναι ο λόγος! Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες και φέρνει έναν μήνα γεμάτο με έρωτα και ρομαντισμό Για κάποια ζώδια ο Φεβρουάριος θα είναι...

Πανσέληνος του «χιονιού» στις 5/02: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο!

Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου 2023, είναι η πρώτη του χρόνου και έρχεται να φέρει αιφνιδιαστικές αλλαγές για τα 3 παρακάτω ζώδια! Είναι η πρώτη Πανσέληνος...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Συγκλονιστικό κορεό για τον Μιχαΐλοβιτς

Συγκλονιστικό κορεό για τον Μιχαΐλοβιτς

Lifestyle

Νέα εξέλιξη με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι…

Νέα εξέλιξη με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι…

Αυτή η Ανόρθωση που είδαμε με την Ομόνοια μπορεί για το Κύπελλο

Αυτή η Ανόρθωση που είδαμε με την Ομόνοια μπορεί για το Κύπελλο

Mάνος Γαβράς: «Δεν έχω υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σχέση!» (Βίντεο)

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν κράτησε στη ζωή του μακροχρόνια σχέση! Η σχέση του με την Κύπρο, το νέο επιχειρηματικό του βήμα στο νησί, η...

Advertorials