MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη 20/10/2021

Παμπίνα Γεωργίου: Η υποκριτική, η επιτυχία στα 23 της χρόνια και ο έρωτας στη ζωή της! (Αποκλειστικό!)

Η Παμπίνα Γεωργίου αποκλειστικά στη ShowBiz!

Το λαμπερό κορίτσι που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ, «Η Πεθερά» και στην δραματική σειρά εποχής του ΡΙΚ1, «Χάλκινα Χρόνια» αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής της ζωής αποκλειστικά στη ShowBiz.

H Παμπίνα Γεωργίου ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, την υποκριτική, τα τηλεοπτικά της βήματα, την συμμετοχή της στη ταινία «IMAN», τον έρωτα στη ζωή της, τον σύντροφο της αλλά και τα επόμενα της σχέδια!

Πως είσαι; Σε ποια φάση σε πετυχαίνουμε;

Είμαι μια χαρά. Με πετυχαίνετε σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου σε όλους τους τομείς. Είναι μια περίοδος πολλών αλλαγών για μένα!!!

Τι σου στέρησαν και τι σου χάρισαν αυτά τα δυο χρόνια της πανδημίας;

Αν τα βάλω σε μια ζυγαριά, βαρούν τα αρνητικά όλης αυτής της υπόθεσης. Μου έχουν λείψει τα φιλιά, οι αγκαλιές, ο συνωστισμός που γινόταν έξω στους δρόμους στα μαγαζιά, τα ταξίδια, με λίγα λόγια η ελευθερία! Αλλά, επειδή σαν άνθρωπος είμαι αρκετά ευχάριστος, προσπαθώ πάντα να βλέπω την θετική πλευρά των πραγμάτων. Η πανδημία μου χάρισε χρόνο ελεύθερο για να ανατρέξω πίσω σε μερικά θέματα και μέτωπα που ήταν ανοικτά, να φιλοσοφήσω κάπως την ζωή και να εκτιμήσω μερικά πράγματα που προ πανδημίας μου ήταν σχεδόν αδιάφορα.

Tι θυμάσαι πιο έντονα από τα παιδικά σου χρόνια;

Αχχ τα πάντα! Τις βλακίες μου πιο πολύ γιατί σαν παιδί ήμουν πολύ ατίθασο. Βόλτες ατέλειωτες μέσα στην γειτονιά, χωρίς κινητά τηλέφωνα, παρέα με τα μεγάλα ξαδέλφια μου που καταστρώναμε σχέδια, οικογενειακές συνάξεις, το σχολείο, όλοι οι κρυφοί έξοδοι από τους γονείς το βράδι, γενικά την τρέλα και όλη αυτή την ανεμελιά που δεν την έχω τώρα!

Η υποκριτική για σένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά; Ή όντας μικρή «φλέρταρες» και με άλλα επαγγέλματα;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έλεγα πάντα ότι μια μέρα θα γίνω και εγώ ηθοποιός, μια μέρα θα είμαι και εγώ στην τηλεόραση και τα θέατρα.. αυτό!

Στον καλλιτεχνικό χώρο πέρα από την σκληρή δουλειά που πρέπει να χυθεί από όλους τους συντελεστές, συναντάει κανείς φώτα, κάμερες και μπόλικη αστερόσκονη! Τελικά ότι λάμπει είναι χρυσός; Ή…

Όχι, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Τα φώτα και οι κάμερες αν δεν κάνεις σωστό χειρισμό θεωρώ ότι σου στερούν ένα κομμάτι της ιδιωτικότητας σου. Σου στερεί κάπως την ελευθερία του λόγου και κάποιες αυθόρμητες κινήσεις που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Ότι κάνεις και ότι πεις κρίνεται είτε θετικά είτε αρνητικά. Θέλει γερό στομάχι..

Συμμετέχεις σε δύο τηλεοπτικές σειρές, στα «Χάλκινα Χρόνια» στο ΡΙΚ και στην κωμωδία, «Η Πεθερά» στο ΣΙΓΜΑ! Ποσό εύκολο είναι για έναν ηθοποιό να υποδύεται δυο ξεχωριστούς ρόλους το ίδιο χρονικό διάστημα;

Δεν θα πω ότι είναι εύκολο αλλά είναι φυσιολογικό φαινόμενο για ένα ηθοποιό. Από την δραματική σχολή μας εκπαιδεύουν κατάλληλα για να κάνουμε 3 και 4 πράγματα ταυτόχρονα. Είναι και αυτό ένα μέρος της δουλειάς μας.

Ποιον συνάδελφο σου από τον καλλιτεχνικό χώρο θαυμάζεις και θα ήθελες να συνεργαστείς μελλοντικά;

Δεν θέλω να ονοματίσω γιατί δεν το θεωρώ σωστό. Με μερικούς έχω συνεργαστεί αλλά αυτό που θα ήθελα μελλοντικά, είναι να συνεργαστώ με όσο πιο πολλούς μπορώ. Στόχος να γνωρίσω όλους τους συναδέλφους!

Συμμετέχεις στην ταινία «IMAN»! Πως ήταν για σένα αυτή η εμπειρία;

Ήταν απίστευτη! Δεν έχω λόγια! Ο κινηματογράφος είναι ονειρικός, νιώθω ευγνωμοσύνη που στα 23 μου χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία αυτή! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και περιφανή που συμμετέχω στην ταινία ΙΜΑΝ δίπλα από υπέροχους και ταλαντούχους συναδέλφους, την περιμένω πως και πως. Είναι η πρώτη μου κινηματογραφική δουλειά και για αυτό έχω ένα άλλο δέσιμο. Είναι κόντρα ρόλος για μένα. Είχα κόψει το μαλλί μου και αλλάξει την εμφάνιση μου για τις απαιτήσεις του γυρίσματος. Έχει χυθεί πολλή δουλειά και χρόνος από όλους! Νομίζω θα την κουβαλώ για πάντα μέσα μου αυτήν την εμπειρία!

Πρόσφατα αποκάλυψες πως είσαι σε σχέση! Πως προέκυψε αυτός ο έρωτας;

Δεν είχα σκοπό να το αποκαλύψω αλλά τι να κάνω;! Ο Έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!
Δεν ξέρω πως προέκυψε αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι όταν τον είδα είπα αυτός είναι για μένα τέλος!

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στον σύντροφο σου;

Πέραν της εμφάνισης, ο δυναμικός του χαρακτήρας, η αυστηρότητα με το παράλληλο του χιούμορ, η δοτικότητα, η θετικότητα του και το τέλειο χαμόγελο του! Γνήσιο αρσενικό!

Το έτερο ήμισυ κατανοεί τις απαιτήσεις της δουλειάς σου (ερωτικές σκηνές που μπορεί να προκύψουν) ή ζηλεύει; 

Αρχικά το έτερο ήμισυ δυστυχώς ή ευτυχώς δεν με παρακολουθεί στην δουλειά. Δεν ζηλεύει καθόλου. Ξέρει ότι αυτό που προβάλεται είναι φτιαχτό και όχι αληθινό. Κατανοεί απόλυτα τις συνθήκες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν σε αυτό το χώρο αλλά σε γενικές γραμμές ο καθένας την δουλειά του. Όπως δεν επεμβαίνω εγώ στην δίκη του ούτε ο σύντροφος μου θα επέμβει στην δίκη μου.

Η δική σου πεθερά πως θα ήθελες να ήταν ιδανικά;

Σίγουρα όχι όπως την τηλεοπτική μου πεθερά!

Έχεις μια εντυπωσιακή παρουσία! Αυτό λειτούργησε υπέρ σου ή θεωρείς πως χρειάστηκε να δουλέψεις περισσότερο για να αποδείξεις πως αξίζεις έναν ρόλο;

Σε ευχαριστώ πολύ 🙂 Η αλήθεια δεν λειτούργησε υπέρ μου. Πολλοί δεν πίστεψαν σε εμένα. Θεωρούσαν πως δεν μπορώ να τσαλακωθώ λόγω του ότι στην καθημερινότητα μου αρέσει να φτιάχνομαι αρκετά. Θεωρούσαν ότι ίσως να ήμουν έτσι και στην δουλειά μου. Λάθος όμως. Διαχωρίζω την δουλειά από την προσωπική μου ζωή. Μερικοί δεν μπορούν να το καταλάβουν. Θεωρούν ότι ένας ηθοποιός πρέπει να είναι ουδέτερος και απλός για να μπορεί να αλλοιωθεί.. ναι συμφωνώ.. την ώρα την δουλειάς όμως όχι έξω!

Λένε πως μέχρι να κατακτήσει κάποιος το όνειρο του στον χώρο της υποκριτικής μπορεί να δεχθεί ανήθικες προτάσεις; Σου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο; Αν ναι, πως το αντιμετώπισες;

Όχι δεν έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση και δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να εδραιωθεί σε αυτόν τον χώρο με αυτό τον τρόπο. Είμαι της άποψης του ότι κάνεις πρέπει να το κάνεις μόνος σου γιατί κανείς δεν μπορεί να στο πάρει ποτέ!

Ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια;

Σχέδια πολλά! Οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά! Είναι ακόμα στα χαρτιά.. με το καλό θα τα μάθετε!

Συνέχισε την παρακάτω φράση…

ShowBiz για μένα σημαίνει… γυάλινος κόσμος ❤️

Trending

Αυτά είναι τα 6 μυστικά για το τέλειο γαλλικό φιλί!

Δείτε ποια είναι! Από ένα φιλί μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Η χημεία μπορεί να φανεί στο πρώτο φιλί...

Τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν αυτή την εβδομάδα!

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι λίγο δύσκολη για κάποια ζώδια χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συμβεί κάτι πολύ δραματικό ή κακό στη...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Ήταν εκεί και ο Πουλλαΐδης (pic)

Ήταν εκεί και ο Πουλλαΐδης (pic)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη λίστα με τους κορυφαίους 75 παίκτες της ιστορίας ο Greek Freak!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ όπως ανακοίνωσε η λίγκα. Ετοίμασε όμορφα πράγματα για την επέτειο 75 ετών το...

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες σκέφτονται να φύγουν από τη FIFA!

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες σκέφτονται να φύγουν από τη FIFA!

Advertorials