MC MEDIA NETWORK

Πέμπτη 30/6/2022

Κωνσταντίνος Αθανασίου: Αποχωρεί από το OMEGA και αναλαμβάνει καθήκοντα στο Υπουργείο Υγείας

Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου αποκλειστικά στη ShowBiz!

Ο νεαρός Κύπριος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλάει αποκλειστικά στη ShowBiz και τον δημοσιογράφο Ιωάννη Γερολέμου, για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό OMEGA έπειτα από 3 χρόνια συνεργασίας και τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στο Υπουργείο Υγείας.

Μεταξύ άλλων εξομολογείται για το πως έγινε η γνωριμία με την σύζυγο του Κωνσταντίνα Ρουσιά, πόσο άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό της κόρης του στην ζωή αλλά και την μεγάλη του αγάπη την μουσική.

Διαβάστε παρακάτω την συνένετευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας.

 

Πως ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν για εσένα και το Omega;

Κάθε τηλεοπτική σεζόν, για όλους εμάς τους ανθρώπους που βρισκόμαστε μπροστά αλλά και πίσω απο τις κάμερες, είναι μία τεράστια πρόκληση λόγω του έντονου ανταγωνισμού. Για εμένα δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό, γιατί σε αυτό το επάγγελμα – λειτούργημα, από το 2016 το κάνω με πάθος, ζήλο και αφοσίωση, με αποτέλεσμα ως δημοσιογράφος να είμαι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων. Όσον αφορά το Omega, πριν λίγες ημέρες έκλεισε 3 χρόνια ζωής και να είστε σίγουροι, πως, διεύθυνση και προσωπικό θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για αντικειμενική ενημέρωση και πλούσια ψυχαγωγία.

Παρόλα αυτά έχεις δώσει παραίτηση από το OMEGA έπειτα από 3 χρόνια, και μετακομίζεις στο υπουργείο υγείας, συνεργάτης του Υπουργού Υγείας. Ποια είναι τα νέα σου καθήκοντα;

Η απόφαση της αποχώρησης μου δεν ήταν καθόλου εύκολη, γιατί δεν ήταν προγραμματισμένη. Το Omega για εμένα είναι δεύτερη οικογένεια. Ευχαριστώ θερμότατα τη διεύθυνση του σταθμού και τους συνάδελφους μου, για τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία, αλλά και για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν ως προς το πρόσωπο μου. Ωστόσο, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση – πρόκληση από την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας για να αναλάβω το επικοινωνιακό κομμάτι του Υπουργείου, προωθώντας την πολιτική της κυβέρνησης στα θέματα υγείας.

Το σκέφτεσαι ως μια ίσως προσωρινή παύση από την δημοσιογραφία;

Δε θεωρώ ότι κάνω μια προσωρινή παύση, γιατί θα συνεχίσω να λειτουργώ ως δημοσιογράφος, δηλαδή με την συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών προς το κοινό όσον αφορά τα θέματα υγείας, συνεργάτης του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Κάποια συνεργασία που να έχεις κάνει και να το μετάνιωσες;

Έχω ως αρχή στη ζωή μου να μην μετανιώνω για κάτι που έκανα. Το σίγουρο είναι ότι, όταν αποδέχεσαι προκλήσεις και προτάσεις, σου επιφέρουν εμπειρίες και ωριμότητα. Δυο σημαντικά στοιχεία για τη συνεχή βελτίωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Πως γνώρισες την σύζυγό σου Κωνσταντίνα που είναι και επίσης δημοσιογράφος;

Την Κωνσταντίνα την γνώρισα στην Αθήνα κατα την περίοδο των σπουδών μας το 2011.Πιο κοντά ήρθαμε το 2016, όταν και οι δύο εργαζόμασταν στον τηλεοπτικό σταθμό Capital. Εκεί γεννήθηκε ο έρωτας, που εξελίχθηκε σε αγάπη και μας οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Στην Κωνσταντίνα οφείλω πολλά. Είναι εξαίρετη δημοσιογράφος και λόγω της μητρότητας για κάποιο διάστημα “θυσιάστηκε” άφησε τη δημοσιογραφία – αυτό που αγαπά, για να σταθεί δίπλα στο παιδάκι μας και στην οικογένεια μας, χωρίς να επιτρέψει να επηρεαστεί η δική μου επαγγελματική πορεία. Το σημαντικό είναι ότι τώρα μπορεί και εκείνη και κάνει αυτό που αγαπά.

Όταν ήρθε στη ζωή η κορούλα σας πόσο άλλαξε η ζωή σου ως Κωνσταντίνος αλλά και ως σύζυγος;

Η γέννηση ενός παιδιού αλλάζει άρδην τη ζώη σου. Είναι δώρο Θεού, που μόνο χαρά φέρνει στην οικογένεια. Πλεόν ζω για την οικογένεια μου, να μην τους λείψει τίποτα.

Θα θέλατε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας ή με το ένα παιδί νιώθετε πως έχετε ολοκληρωθεί;

Τα παιδιά είνα χαρά και ευλογία.

Μεγάλη σου αγάπη και η μουσική… 

Ανέκαθεν η μουσική ήταν κομμάτι της ζωής μου. Απο μικρή ηλικία παίζω drums – κρουστά. Δούλεψα επαγγελματικά με πολλούς καλλιτέχνες. Έχω όμορφες αναμνήσεις. Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο, το να παίζω τύμπανα με ηρεμεί.

Θέλω να μου πεις ένα τραγούδι που αφιερώνεις στις γυναίκες της ζωής σου.

Ένας τίτλος τραγουδιού δεν μπορεί να αποδόσει αυτα που νιώθω για τις γυναίκες της ζωής μου. Ωστόσο θα πω το τραγούδι που αρέσει και στις δύο αυτη την περίοδο: Για σένα Stavento – Ήβη Αδάμου.

 

Trending

Το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο παθιασμένες και ρομαντικές βραδιές για αυτά τα 3 ζώδια!

Πρόκειται να ζήσουν στιγμές έντονου πάθους είτε είναι μόνοι είτε σε σχέση! Αφού μάθαμε ποια ζώδια πρόκειται να ερωτευτούν τους επόμενους μήνες, ήρθε η ώρα...

Ποια ζώδια επηρεάζονται θετικά από τη νέα Σελήνη στον καρκίνο!

Τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού ετοιμάζονται για θετικές αλλαγές! Tην προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου. Ο Καρκίνος...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

ΣΚΑΕΙ ανακοίνωση για τον Hugo Basto

ΣΚΑΕΙ ανακοίνωση για τον Hugo Basto

Τοποθέτησαν μηχανήματα θαλάσσιων σπορ σε χώρο για λουόμενους με αναπηρίες. Ζητά εξηγήσεις ο Πρόεδρος Παραπληγικών (pic)

Τοποθέτησαν μηχανήματα θαλάσσιων σπορ σε χώρο για λουόμενους με αναπηρίες. Ζητά εξηγήσεις ο Πρόεδρος Παραπληγικών (pic)

Advertorials