MC MEDIA NETWORK

Τρίτη 3/8/2021

Άθως Αντωνίου: Τα νέα τηλεοπτικά του βήματα, η αφιέρωση στον πατέρα του και ο έρωτας στη ζωή του

Ο Κύπριος ηθοποιός αποκλειστικά στη ShowBiz

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός Άθως Αντωνίου που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με το χάρισμα του στην υποκριτική, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε αποκλειστικά στον δημοσιογράφο, Ιωάννη Γερολέμου.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε από νεαρή ηλικία με το πρόβλημα υγείας του πατέρα του και η συγκινητική στιγμή της αφιέρωσης στον ήρωα της ζωής του. Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και τι ρόλο παίζει στην ζωή του ο έρωτας.

Άθως Αντωνίου Instagram: (athos.antoniou.official

Διαβάστε παρακάτω όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στη Showbiz:

Άθω μου πως είσαι και που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Στην Λευκωσία βρίσκομαι, καίγομαι κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους κάτω από τα 40άρια στο καζάνι που λέγεται «Κύπρος». Δυστυχώς λόγω του φόρτου εργασίας δεν λούζομαι σε κάποια παραλία ή πισίνα, αλλά που θα πάει, θα γίνει κι αυτό!

Ακόμα ένα δύσκολο καλοκαίρι λόγω της κατάστασης της πανδημίας. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό που συμβαίνει στις ζωές μας ακόμη και τώρα που είναι καλοκαίρι;

Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι και να μην το αναλύω γιατί ξέρω ότι στο τέλος θα χάσω τον έλεγχο – όπως πολύ συχνά διαπιστώνω πως συμβαίνει σε πολλούς γύρω μου, που φροντίζουν να ενημερώνονται από εγκυρότατα sites του τύπου ηΘκειάΜουΗσούλαΞέρει.com– γι’ αυτό κι έχω αφοσιωθεί στη δουλειά. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην γνωρίζω το τι συμβαίνει και πως τρέχουν οι εξελίξεις, αλλά πραγματικά, έχοντας ζήσει στο πετσί μου όλα τα δυσάρεστα που έφερε μαζί της η πανδημία, θέλω να είμαι όσο πιο συνεπής μπορώ με τα μέτρα, τα διατάγματα και τα συναφή. Θέλω να πιστεύω πως όλη αυτή η τρέλα που ζούμε, σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω πως τα βάσανά μας ακόμα δεν τελείωσαν. Θα ήταν ουτοπικό κατά τη δική μου γνώμη, να πιστεύει κανείς ότι «αυτό ήταν, πάει τελείωσε». Τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας σε κρατικό επίπεδο ακόμα δεν τις είδαμε… Ας έρθει πρώτα το 2022 και πολύ φοβάμαι πως θα τα βρούμε όλα εκεί. Γενικά έχω πάρει σαν δεδομένο ότι μπορεί να υπάρξει ξανά άλλο ένα lockdown από Σεπτέμβρη -αν όχι νωρίτερα- κι είτε συμβεί είτε όχι, εγώ την ψυχολογική προετοιμασία μου θα την έχω κάνει. Γιατί πέραν από το βιοποριστικό πρόβλημα που προκύπτει από άλλο ένα πιθανό κλείσιμο, πακέτο έρχονται και τα ψυχολογικά. Και δεν είναι 1+1 αλλά 1+100! Ευτυχώς για την ώρα έχω δουλειά, με τρομερές απαιτήσεις μάλιστα, οπότε η προσοχή μου είναι στραμμένη 150% εκεί!

Διακοπές θα πας ή λόγω της κατάστασης το σκέφτεσαι;

Τις διακοπές μου θα τις πάω κανονικά. Και δεν το διαπραγματεύομαι. Τις έχω ανάγκη σε τεράστιο βαθμό, μετά από ένα τρελό πρόγραμμα που είχα τους τελευταίους μήνες. Έχω βάλει τα εμβόλια μου, νιώθω σε ένα κάποιο βαθμό πιο ασφαλής, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι τα μέτρα και οι προφυλάξεις δεν θα είναι και πάλι στο πρόγραμμα μου. Αποφεύγω τις συζητήσεις για τον εμβολιασμό και τους αρνητές της όλης κατάστασης, σέβομαι την άποψη του καθενός, εφόσον όμως δεν περιορίζει κι επηρεάζει τις δικές μου επιλογές. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα αντιδράσω.

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε τα σχεδόν τελευταία 2 χρόνια, ήρθε και το ξέσπασμα με το κίνημα του #me2. Εσύ έχεις βιώσει κάτι τέτοιο στον επαγγελματικό σου χώρο (ή μη) ή έχεις δει ποτέ μπροστά σου κάτι να συμβαίνει που δεν θα έπρεπε;

Έχουν δει τα μάτια μου να συμβαίνουν διάφορα περίεργα, χωρίς όμως ποτέ να έχουν γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να μιλώ με σιγουριά. Κάποιες δειλές μικρές ενέργειες έγιναν και προς εμένα, όμως είχα τον τρόπο και τη δύναμη να το σταματήσω πριν καν αρχίσει.  Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει όλοι διάφορα. Αλλά ο κόσμος πολλά λέει οπότε δεν ξέρεις ποτέ τι ευσταθεί και τι όχι. Δεν παραξενεύομαι για μερικούς για τους οποίους έχουν γίνει ήδη καταγγελίες. Δηλώνω ανοικτά την υποστήριξη μου στο κάθε θύμα ξεχωριστά κι αν ήτανε ποτέ στη δύναμή μου, θα φρόντιζα ο ίδιος να μπω μπροστά και να το σταματήσω. Ο καιρός που σκύβαμε το κεφάλι και πιστεύαμε ότι αν μιλήσουμε θα μείνουμε στο δρόμο, χωρίς δουλειά, πάει πέρασε και πίσω δεν γυρνά. Αυτό όσον αφορά την σωματική βία. Για την λεκτική, ήμουνα μπροστά σε κάποιες περιπτώσεις, σε κάποιες πήρα θέση -έντονη μάλιστα διακόπτοντας γύρισμα, σε κάποιες άλλες κόντεψα να βγω εκτός ορίων- και σ’ άλλες δυστυχώς, στα πρώτα μου βήματα κυρίως στο χώρο, έσκυψα το κεφάλι και συνέχισα λες και δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν με τιμάει αυτό που λέω, αλλά καλώς ή κακώς, αυτό έγινε.   

Αντιδράς σε θέματα bullying, ρατσισμού, σεξισμού και διαφορετικότητας;

Πάντα αντιδρούσα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το έκανα. Τώρα πια όμως πιο έντονα, πιο ανοικτά, με περισσότερα επιχειρήματα, υποστηρίζοντας τη θέση μου απόλυτα. Μπορώ να σου πω ότι, όταν το bullying αφορά κάποιον άλλον, είτε αυτός είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, είτε ένας άγνωστος στον δρόμο, θα τον υπερασπιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν αφορά εμένα, για κάποιο περίεργο λόγο δεν το κάνω με την ίδια ένταση. Είναι μάλλον και στη μέρα που θα με πετύχεις. Αν δεν ξυπνήσω και στις καλύτερές μου και συμβεί εν τη παρουσία μου bullying κάθε είδους, κυρίως αναπηρίας, διαφορετικότητας, ρατσισμού κτλ, μπορώ να σε κάνω να νιώσεις τόσο άσχημα… Μα τόσο! Να ντραπείς που ξεστόμισες όσα το βρωμόστομα σου δεν έκανε τον κόπο να φιλτράρει.

Μεγάλη αγάπη τα τατουάζ; Τι τατουάζ δεν έχεις κάνει ακόμη που θα ήθελες να το χτυπήσεις και γιατί;

Όση αγάπη και να έχω με τα τατουάζ, νομίζω πως για την ώρα είμαι καλυμμένος. Ήδη θεωρώ πως αυτά που έχω, μου έχουν στερήσει διάφορες ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκομαι. Δεν μετανιώνω που τα έκανα. Ίσως στα σημεία μόνο. Το καθένα για μένα συμβολίζει κάτι διαφορετικό. Αν ποτέ αποφασίσω ότι έχω τελειώσει με την υποκριτική και θέλω να μείνω για πάντα πίσω από τις κάμερες, εώς και εντελώς μακριά τους, τότε θα φορτωθώ από πάνω μέχρι κάτω.

Την τηλεόραση την αγαπάς… Σε αγαπά πιστεύεις;

Την αγαπάω την τηλεόραση ναι. Έχει την μαγεία της. Και την τοξικότητα της όμως, στα χέρια αυτών που δεν πρέπει. Και ποτέ δεν είναι τόσο εύκολο, ονειρικό κι απλό, όσο φαίνεται να κάνεις τηλεόραση.

Τώρα αν με αγαπάει, δεν ξέρω να στο πω. Ο κόσμος είναι αυτός που σ’ αγαπάει. Κι αν όντως σ’ αγαπάει γιατί πιστεύει πως είσαι καλός σ’ αυτό που κάνεις, έρχεται να σε δει και στο θέατρο και θα πληρώσει να σε δει και στον κινηματογράφο. Οπότε το ερώτημα για μένα δεν είναι αν με αγαπάει η τηλεόραση, αλλά ο κόσμος. Κι αυτό, θέλω να πιστεύω πως συμβαίνει.

Όσο εύκολα όμως μπορεί να σε αγαπήσει, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να σε τσακίσει. Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές.

Τηλεοπτικά ως ηθοποιός θα σε δούμε τη νέα σεζόν πουθενά;

Τηλεοπτικά σαν ηθοποιός, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα βρίσκομαι κάπου την καινούργια σεζόν. Γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά δεν έχουν καταλήξει κάπου για την ώρα. Πρέπει να ζυγίσω πολλά. Η ημέρα δυστυχώς 24 ώρες έχει, κι αρκετές από αυτές είναι ήδη «πιασμένες».

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι, ότι είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, εγώ έχω σκοπό να περάσω πολύ πολύ καλά από το ερχόμενο φθινόπωρο. Και πιστεύω μαζί μας κι εσείς!

Στη νέα εκπομπή του Χάρη Αριστείδου στο OMEGA, το Black Out τι θα κάνεις;

Στο καινούργιο adventure game show TOTAL BLACKOUT, την παραγωγή και παρουσίαση του οποίου έχει αναλάβει ο Χάρης Αριστείδου, έχω τον ρόλο του Project Manager και αρχισυντάκτη.

Ένα τεράστιο εγχείρημα για την Κυπριακή τηλεόραση μιας και πρώτη φορά η FREMANTLE MEDIA (δημιουργός εταιρεία) παραχωρεί δικαιώματα για τηλεοπτική παραγωγή της, στο νησί μας. Συνήθως αγοράζαμε «κονσέρβα» τέτοιου είδους show από την Ελλάδα. Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να τα παράγουμε κιόλας, έχοντας πραγματικά αξιόλογους και ταλαντούχους Κύπριους επαγγελματίες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες ανάγκες μιας τέτοιας παραγωγής. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό είναι κάτι που καταφέραμε παρέα με τον Χάρη.  

Με τον Χάρη Αριστείδου πως γνωριστήκατε και δέσατε τόσο πολύ στη συνέχεια και τηλεοπτικα έτσι;

Με τον Χάρη γνωριζόμαστε από παλιά. Μας προετοίμαζε για εξετάσεις ο ίδιος σκηνοθέτης, χρονιά πίσω. Ποτέ όμως πιο πριν δεν είχαμε τόσο κοντινή επαφή, αν εξαιρέσεις τις φάρσες που μου έκανε κι ήθελα να τον σκοτώσω επιτόπου, χορεύοντας τσιφτετέλι πάνω από το πτώμα!

Κάποια στιγμή έγραφα για σήριαλ στην Ελλάδα κι ο Χάρης είχε έναν από τους βασικούς ρόλους. Ούτε όμως τότε κάναμε παρέα πέραν από το επαγγελματικό κομμάτι.

Τον περασμένο Δεκέμβρη του ζητήθηκε να ετοιμάσει ένα πιλοτικό, μου πρότεινε να συνεργαστούμε κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πιο στενά μαζί. Το πιλοτικό δεν προχώρησε όμως η χημεία υπήρξε ακαριαία. Κι είπαμε να την εκμεταλλευτούμε. Βάλαμε κάτω τις ιδέες μας, είδαμε ότι έχουμε κοινό όραμα και στόχους για πολλά και συνεχίσαμε μέχρι που καταλήξαμε στο συγκεκριμένο project. Τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά γρηγορά, κάτι που κάνει την συνεργασία μας να μοιάζει λες κι υφίσταται χρονιά.

Είσαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα και το ρόλο παίζει στην ζωή σου ο έρωτας;

Είμαι πολύ καλά αυτό το διάστημα. Ή μάλλον καλυτέρα τα τελευταία χρονιά. Είμαι ήρεμος. Έχω κατασταλάξει στο ποιος θέλω να είμαι και ποιους ανθρώπους θέλω να έχω στη ζωή μου. Έχω αγαπήσει τον εαυτό μου περισσότερο κι αυτό μου επιτρέπει να αγαπιέμαι και πιο δυνατά, πιο ουσιαστικά. Κι είμαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος που συμβαίνει!

Θεατρικά τώρα το καλοκαίρι ή και από τη νέα σεζόν θα σε δούμε κάπου ή λόγω covid είναι ρευστά τα πράγματα;
Θεατρικά  το ερχόμενο φθινόπωρο θα με δείτε ναι, σε ρολό έκπληξη μάλιστα. Τόσο για εσάς όσο και για εμένα. Έχει στηθεί μια πολύ όμορφη ομάδα με καταξιωμένους συναδέλφους και συντελεστές κι είμαι πραγματικά ευγνώμον που θα βρίσκομαι κι εγώ ανάμεσα τους. Πρόκειται για το θεατρικό έργο “Βασίλης Τσιτσάνης” του Μπάμπη Αναγιωτού, σε σκηνοθεσία Χρήστου Νικολάου.

Θέατρο ή τηλεόραση;

Κινηματογράφος! Άλλη μαγεία, άλλο επίπεδο, άλλη διάσταση, άλλο συναίσθημα, άλλο βάθος, άλλες συνθήκες, άλλη δυναμική.

Ιδανικά αν σου έλεγα τώρα διάλεξε εκπομπή, φτιάξε την εσύ όπως θα ήθελες. Τι είδους εκπομπή θα ήταν αυτή; ή και σειρά.

Δεν θα ήτανε εκπομπή. Μια εκπομπή που πραγματικά ήθελα να κάνω στην Κύπρο, την κάνω φέτος παρέα με τον Χάρη.

Σειρά θα επέλεγα να κάνω. Συγκεκριμένων όμως προδιαγραφών. Λιγότερα επεισόδια, πολύ πιο προσεγμένα, γεμάτα ένταση, συναίσθημα κι ανατροπές, να παίζει με το μυαλό σου. Και φυσικά θέλοντας να τονίσω θέματα που θεωρώ πως πρέπει να τύχουν προβολής, αφού στη χώρα μας δεν τολμάει κάποιος εύκολα να τα αναδείξει. Ένα αστυνομικό θρίλερ για γερά νεύρα!!

Με ποιους από τον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα θα ήθελες να συνεργαστείς μελλοντικά;

Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά στον κινηματογράφο με τον Σάιμον Φαρμακά. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που θα την κουβαλάω μαζί μου για πολλά χρόνια. Με τον Πέτρο Χαραλάμπους επίσης τον οποίο και θαυμάζω, τον Άδωνη Φλωρίδη, τον Λώρη, την Χριστιάνα Αρτεμίου, τον Γιάννη Άντωνα με τον οποίο έχουμε απωθημένο να  ενώσουμε τις «τρέλες» μας, και φυσικά τον Γιώργο Καπουτζίδη, έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο σε πολλά για μένα.

Μας συγκλόνισες την περασμένη χρονιά, μεσα από ένα βίντεο στο Facebook μίλησες για τις δύσκολες καταστάσεις με τον πατέρα σου μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη. Είναι ο ήρωας μπαμπάς που όλα τα παιδάκια θα έπρεπε να έχουν;

Ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι ο ήρωας που κάθε παιδί έπρεπε να είχε. Αλλά οι ήρωες στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν Ιωάννη μου. Έτσι κι ο πατέρας μου. Είναι ένας άνθρωπος πραγματικός. Σαν όλους τους υπολοίπους. Με πραγματικά προβλήματα και πραγματικές ανάγκες. Είναι οξύμωρο ξέρεις κάποιοι να σε θεωρούν ήρωα κι εσύ να θες να τους αποδείξεις πως έχεις αδυναμίες. Ένας άνθρωπος που πέρασε χίλια δυο στη ζωή του, που ποτέ δεν τα έβαλε κάτω, που πάντα πάλευε για να προσφέρει το καλύτερο που μπορούσε στην οικογένεια του, έχοντας σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τον εαυτό του. Κι όταν έρχεται η στιγμή να ζητήσει τα αυτονόητα, αυτά τα οποία δια νόμου δικαιούται, τρακάρει με φόρα σε τοίχους. Σε τοίχους υψωμένους και καλά χτισμένους με  ανηθικότητα, αλαζονεία και αναξιοκρατία. Τους έχω βαρεθεί. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Ή μάλλον θα την πω. Τους έχω σιχαθεί. Όσο ήτανε «hot topic» μετά την δημοσίευση του βίντεο, το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε να χτυπάει, απ’ όλους σχεδόν τους κομματικούς χώρους. “Μα πως είναι δυνατόν; Και πρέπει ο άνθρωπος να αναγνωριστεί. Και θα τον βοηθήσω εγώ. Εγώ. Εγώ. Εγώ. Θα. Θα. Θα. ” Long story short: 3 βδομάδες μετά εμφανίστηκε ο γέριμος ο covid. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μια ιστορία σαν τόσες άλλες που έθαψαν και ξέχασαν. Κάποιοι όμως, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ΠΟΤΕ!

Έρχομαι λοιπόν, να αναδιατυπώσω την απάντηση μου στο ερώτημα σου και να σου πω πως, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ. Αλλά όχι σαν αυτούς που υπάρχουν στα παραμύθια και τις ταινίες της Μάρβελ. Ένας αληθινός ήρωας. Πραγματικός άνθρωπος. Ο δικός μου ήρωας.

Πως αντιμετώπισες όλη αυτή την κατάσταση στο σπίτι σε νεαρή ηλικία ουσιαστικά;

Στο σπίτι τα πάντα ήταν φυσιολογικά, όπως σε κάθε οικογένεια. Οι απορίες υπήρχαν, οι απαντήσεις δεν δινόντουσαν μέχρι που μεγαλώσαμε και μάθαμε την αλήθεια. Το μόνο που με πείραζε ήτανε τα βλέμματα. Τα παράξενα βλέμματα του κόσμου. Γιατί όλοι μας μάθαμε να κρίνουμε τον άλλον για αυτό που φαίνεται κι όχι γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

Έχει αλλάξει κάτι στην Κύπρο τώρα που μιλάμε;

Τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει. Η λύση δεν βρίσκεται στην επιφάνεια, αλλά στη ρίζα. Κι όσο αφήνουμε τη ρίζα να μεγαλώνει, αυτή κι άλλο θα ριζώνει και τα παιδιά της θα πληγώνει. «Ελλιπής» δεν είναι αυτός που του λείπει το ένα χέρι, το ένα πόδι, ένα δάχτυλο, ένα μάτι, ένα αυτί. «Ελλιπής» είναι αυτός που ενώ φαινομενικά τα έχει όλα, δεν μπορεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Κι ο πατέρας μου δεν είναι ένας απ’ αυτούς. «Ελλιπείς» είναι όσοι νομίζουν πως είναι καλύτεροι από σένα, πως αξίζουν περισσότερα, πως δικαιούνται περισσότερα. Γιατί πάντα θα τους λείπει ένα κομμάτι. Ένα μεγάλο κομμάτι. Αυτό της συνείδησης. Γιατί αν είχανε έστω και λίγη, δεν θα μπορούσαν να κοιμούνται τα βράδια, κι εγώ είμαι σίγουρος πως ούτε το αυτί τους δεν ιδρώνει.

Ένα τραγούδι που θα αφιερωνες στον μπαμπά σου;

Το «Άγαλμα» και το «Δεν θα ξαναγαπήσω» που ξέρω ότι είναι από τα αγαπημένα του.

Τι δεν ξέρουμε ακόμα για τον Άθω Αντωνίου;

Ότι στη ζωή μου, με τους δικούς μου ανθρώπους, είμαι ένα σούργελο. Τα υπόλοιπα που δεν ξέρετε, προφανώς υπάρχει λόγος που δεν τα ξέρετε και δεν πρόκειται να τα μάθετε τώρα. Έχουμε καιρό ακόμα.

Όταν ακούς τη λέξη showbiz τι σου έρχεται στο μυαλό;

Η Ατζελίνα Τζολί τζι’ ο Τσιολής!

Ο Κύπριος ηθοποιός αποκλειστικά στη ShowBiz

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός Άθως Αντωνίου που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με το χάρισμα του στην υποκριτική, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε αποκλειστικά στον δημοσιογράφο, Ιωάννη Γερολέμου.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε από νεαρή ηλικία με το πρόβλημα υγείας του πατέρα του και η συγκινητική στιγμή της αφιέρωσης στον ήρωα της ζωής του. Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και τι ρόλο παίζει στην ζωή του ο έρωτας.

Άθως Αντωνίου Instagram: (athos.antoniou.official

Διαβάστε παρακάτω όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στη Showbiz:

Άθω μου πως είσαι και που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Στην Λευκωσία βρίσκομαι, καίγομαι κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους κάτω από τα 40άρια στο καζάνι που λέγεται «Κύπρος». Δυστυχώς λόγω του φόρτου εργασίας δεν λούζομαι σε κάποια παραλία ή πισίνα, αλλά που θα πάει, θα γίνει κι αυτό!

Ακόμα ένα δύσκολο καλοκαίρι λόγω της κατάστασης της πανδημίας. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό που συμβαίνει στις ζωές μας ακόμη και τώρα που είναι καλοκαίρι;

Για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι και να μην το αναλύω γιατί ξέρω ότι στο τέλος θα χάσω τον έλεγχο – όπως πολύ συχνά διαπιστώνω πως συμβαίνει σε πολλούς γύρω μου, που φροντίζουν να ενημερώνονται από εγκυρότατα sites του τύπου ηΘκειάΜουΗσούλαΞέρει.com– γι’ αυτό κι έχω αφοσιωθεί στη δουλειά. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην γνωρίζω το τι συμβαίνει και πως τρέχουν οι εξελίξεις, αλλά πραγματικά, έχοντας ζήσει στο πετσί μου όλα τα δυσάρεστα που έφερε μαζί της η πανδημία, θέλω να είμαι όσο πιο συνεπής μπορώ με τα μέτρα, τα διατάγματα και τα συναφή. Θέλω να πιστεύω πως όλη αυτή η τρέλα που ζούμε, σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω πως τα βάσανά μας ακόμα δεν τελείωσαν. Θα ήταν ουτοπικό κατά τη δική μου γνώμη, να πιστεύει κανείς ότι «αυτό ήταν, πάει τελείωσε». Τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας σε κρατικό επίπεδο ακόμα δεν τις είδαμε… Ας έρθει πρώτα το 2022 και πολύ φοβάμαι πως θα τα βρούμε όλα εκεί. Γενικά έχω πάρει σαν δεδομένο ότι μπορεί να υπάρξει ξανά άλλο ένα lockdown από Σεπτέμβρη -αν όχι νωρίτερα- κι είτε συμβεί είτε όχι, εγώ την ψυχολογική προετοιμασία μου θα την έχω κάνει. Γιατί πέραν από το βιοποριστικό πρόβλημα που προκύπτει από άλλο ένα πιθανό κλείσιμο, πακέτο έρχονται και τα ψυχολογικά. Και δεν είναι 1+1 αλλά 1+100! Ευτυχώς για την ώρα έχω δουλειά, με τρομερές απαιτήσεις μάλιστα, οπότε η προσοχή μου είναι στραμμένη 150% εκεί!

Διακοπές θα πας ή λόγω της κατάστασης το σκέφτεσαι;

Τις διακοπές μου θα τις πάω κανονικά. Και δεν το διαπραγματεύομαι. Τις έχω ανάγκη σε τεράστιο βαθμό, μετά από ένα τρελό πρόγραμμα που είχα τους τελευταίους μήνες. Έχω βάλει τα εμβόλια μου, νιώθω σε ένα κάποιο βαθμό πιο ασφαλής, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι τα μέτρα και οι προφυλάξεις δεν θα είναι και πάλι στο πρόγραμμα μου. Αποφεύγω τις συζητήσεις για τον εμβολιασμό και τους αρνητές της όλης κατάστασης, σέβομαι την άποψη του καθενός, εφόσον όμως δεν περιορίζει κι επηρεάζει τις δικές μου επιλογές. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα αντιδράσω.

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε τα σχεδόν τελευταία 2 χρόνια, ήρθε και το ξέσπασμα με το κίνημα του #me2. Εσύ έχεις βιώσει κάτι τέτοιο στον επαγγελματικό σου χώρο (ή μη) ή έχεις δει ποτέ μπροστά σου κάτι να συμβαίνει που δεν θα έπρεπε;

Έχουν δει τα μάτια μου να συμβαίνουν διάφορα περίεργα, χωρίς όμως ποτέ να έχουν γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορώ να μιλώ με σιγουριά. Κάποιες δειλές μικρές ενέργειες έγιναν και προς εμένα, όμως είχα τον τρόπο και τη δύναμη να το σταματήσω πριν καν αρχίσει.  Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει όλοι διάφορα. Αλλά ο κόσμος πολλά λέει οπότε δεν ξέρεις ποτέ τι ευσταθεί και τι όχι. Δεν παραξενεύομαι για μερικούς για τους οποίους έχουν γίνει ήδη καταγγελίες. Δηλώνω ανοικτά την υποστήριξη μου στο κάθε θύμα ξεχωριστά κι αν ήτανε ποτέ στη δύναμή μου, θα φρόντιζα ο ίδιος να μπω μπροστά και να το σταματήσω. Ο καιρός που σκύβαμε το κεφάλι και πιστεύαμε ότι αν μιλήσουμε θα μείνουμε στο δρόμο, χωρίς δουλειά, πάει πέρασε και πίσω δεν γυρνά. Αυτό όσον αφορά την σωματική βία. Για την λεκτική, ήμουνα μπροστά σε κάποιες περιπτώσεις, σε κάποιες πήρα θέση -έντονη μάλιστα διακόπτοντας γύρισμα, σε κάποιες άλλες κόντεψα να βγω εκτός ορίων- και σ’ άλλες δυστυχώς, στα πρώτα μου βήματα κυρίως στο χώρο, έσκυψα το κεφάλι και συνέχισα λες και δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν με τιμάει αυτό που λέω, αλλά καλώς ή κακώς, αυτό έγινε.   

Αντιδράς σε θέματα bullying, ρατσισμού, σεξισμού και διαφορετικότητας;

Πάντα αντιδρούσα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το έκανα. Τώρα πια όμως πιο έντονα, πιο ανοικτά, με περισσότερα επιχειρήματα, υποστηρίζοντας τη θέση μου απόλυτα. Μπορώ να σου πω ότι, όταν το bullying αφορά κάποιον άλλον, είτε αυτός είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, είτε ένας άγνωστος στον δρόμο, θα τον υπερασπιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν αφορά εμένα, για κάποιο περίεργο λόγο δεν το κάνω με την ίδια ένταση. Είναι μάλλον και στη μέρα που θα με πετύχεις. Αν δεν ξυπνήσω και στις καλύτερές μου και συμβεί εν τη παρουσία μου bullying κάθε είδους, κυρίως αναπηρίας, διαφορετικότητας, ρατσισμού κτλ, μπορώ να σε κάνω να νιώσεις τόσο άσχημα… Μα τόσο! Να ντραπείς που ξεστόμισες όσα το βρωμόστομα σου δεν έκανε τον κόπο να φιλτράρει.

Μεγάλη αγάπη τα τατουάζ; Τι τατουάζ δεν έχεις κάνει ακόμη που θα ήθελες να το χτυπήσεις και γιατί;

Όση αγάπη και να έχω με τα τατουάζ, νομίζω πως για την ώρα είμαι καλυμμένος. Ήδη θεωρώ πως αυτά που έχω, μου έχουν στερήσει διάφορες ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκομαι. Δεν μετανιώνω που τα έκανα. Ίσως στα σημεία μόνο. Το καθένα για μένα συμβολίζει κάτι διαφορετικό. Αν ποτέ αποφασίσω ότι έχω τελειώσει με την υποκριτική και θέλω να μείνω για πάντα πίσω από τις κάμερες, εώς και εντελώς μακριά τους, τότε θα φορτωθώ από πάνω μέχρι κάτω.

Την τηλεόραση την αγαπάς… Σε αγαπά πιστεύεις;

Την αγαπάω την τηλεόραση ναι. Έχει την μαγεία της. Και την τοξικότητα της όμως, στα χέρια αυτών που δεν πρέπει. Και ποτέ δεν είναι τόσο εύκολο, ονειρικό κι απλό, όσο φαίνεται να κάνεις τηλεόραση.

Τώρα αν με αγαπάει, δεν ξέρω να στο πω. Ο κόσμος είναι αυτός που σ’ αγαπάει. Κι αν όντως σ’ αγαπάει γιατί πιστεύει πως είσαι καλός σ’ αυτό που κάνεις, έρχεται να σε δει και στο θέατρο και θα πληρώσει να σε δει και στον κινηματογράφο. Οπότε το ερώτημα για μένα δεν είναι αν με αγαπάει η τηλεόραση, αλλά ο κόσμος. Κι αυτό, θέλω να πιστεύω πως συμβαίνει.

Όσο εύκολα όμως μπορεί να σε αγαπήσει, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να σε τσακίσει. Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές.

Τηλεοπτικά ως ηθοποιός θα σε δούμε τη νέα σεζόν πουθενά;

Τηλεοπτικά σαν ηθοποιός, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα βρίσκομαι κάπου την καινούργια σεζόν. Γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά δεν έχουν καταλήξει κάπου για την ώρα. Πρέπει να ζυγίσω πολλά. Η ημέρα δυστυχώς 24 ώρες έχει, κι αρκετές από αυτές είναι ήδη «πιασμένες».

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι, ότι είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, εγώ έχω σκοπό να περάσω πολύ πολύ καλά από το ερχόμενο φθινόπωρο. Και πιστεύω μαζί μας κι εσείς!

Στη νέα εκπομπή του Χάρη Αριστείδου στο OMEGA, το Black Out τι θα κάνεις;

Στο καινούργιο adventure game show TOTAL BLACKOUT, την παραγωγή και παρουσίαση του οποίου έχει αναλάβει ο Χάρης Αριστείδου, έχω τον ρόλο του Project Manager και αρχισυντάκτη.

Ένα τεράστιο εγχείρημα για την Κυπριακή τηλεόραση μιας και πρώτη φορά η FREMANTLE MEDIA (δημιουργός εταιρεία) παραχωρεί δικαιώματα για τηλεοπτική παραγωγή της, στο νησί μας. Συνήθως αγοράζαμε «κονσέρβα» τέτοιου είδους show από την Ελλάδα. Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να τα παράγουμε κιόλας, έχοντας πραγματικά αξιόλογους και ταλαντούχους Κύπριους επαγγελματίες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες ανάγκες μιας τέτοιας παραγωγής. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό είναι κάτι που καταφέραμε παρέα με τον Χάρη.  

Με τον Χάρη Αριστείδου πως γνωριστήκατε και δέσατε τόσο πολύ στη συνέχεια και τηλεοπτικα έτσι;

Με τον Χάρη γνωριζόμαστε από παλιά. Μας προετοίμαζε για εξετάσεις ο ίδιος σκηνοθέτης, χρονιά πίσω. Ποτέ όμως πιο πριν δεν είχαμε τόσο κοντινή επαφή, αν εξαιρέσεις τις φάρσες που μου έκανε κι ήθελα να τον σκοτώσω επιτόπου, χορεύοντας τσιφτετέλι πάνω από το πτώμα!

Κάποια στιγμή έγραφα για σήριαλ στην Ελλάδα κι ο Χάρης είχε έναν από τους βασικούς ρόλους. Ούτε όμως τότε κάναμε παρέα πέραν από το επαγγελματικό κομμάτι.

Τον περασμένο Δεκέμβρη του ζητήθηκε να ετοιμάσει ένα πιλοτικό, μου πρότεινε να συνεργαστούμε κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πιο στενά μαζί. Το πιλοτικό δεν προχώρησε όμως η χημεία υπήρξε ακαριαία. Κι είπαμε να την εκμεταλλευτούμε. Βάλαμε κάτω τις ιδέες μας, είδαμε ότι έχουμε κοινό όραμα και στόχους για πολλά και συνεχίσαμε μέχρι που καταλήξαμε στο συγκεκριμένο project. Τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά γρηγορά, κάτι που κάνει την συνεργασία μας να μοιάζει λες κι υφίσταται χρονιά.

Είσαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα και το ρόλο παίζει στην ζωή σου ο έρωτας;

Είμαι πολύ καλά αυτό το διάστημα. Ή μάλλον καλυτέρα τα τελευταία χρονιά. Είμαι ήρεμος. Έχω κατασταλάξει στο ποιος θέλω να είμαι και ποιους ανθρώπους θέλω να έχω στη ζωή μου. Έχω αγαπήσει τον εαυτό μου περισσότερο κι αυτό μου επιτρέπει να αγαπιέμαι και πιο δυνατά, πιο ουσιαστικά. Κι είμαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος που συμβαίνει!

Θεατρικά τώρα το καλοκαίρι ή και από τη νέα σεζόν θα σε δούμε κάπου ή λόγω covid είναι ρευστά τα πράγματα;
Θεατρικά  το ερχόμενο φθινόπωρο θα με δείτε ναι, σε ρολό έκπληξη μάλιστα. Τόσο για εσάς όσο και για εμένα. Έχει στηθεί μια πολύ όμορφη ομάδα με καταξιωμένους συναδέλφους και συντελεστές κι είμαι πραγματικά ευγνώμον που θα βρίσκομαι κι εγώ ανάμεσα τους. Πρόκειται για το θεατρικό έργο “Βασίλης Τσιτσάνης” του Μπάμπη Αναγιωτού, σε σκηνοθεσία Χρήστου Νικολάου.

Θέατρο ή τηλεόραση;

Κινηματογράφος! Άλλη μαγεία, άλλο επίπεδο, άλλη διάσταση, άλλο συναίσθημα, άλλο βάθος, άλλες συνθήκες, άλλη δυναμική.

Ιδανικά αν σου έλεγα τώρα διάλεξε εκπομπή, φτιάξε την εσύ όπως θα ήθελες. Τι είδους εκπομπή θα ήταν αυτή; ή και σειρά.

Δεν θα ήτανε εκπομπή. Μια εκπομπή που πραγματικά ήθελα να κάνω στην Κύπρο, την κάνω φέτος παρέα με τον Χάρη.

Σειρά θα επέλεγα να κάνω. Συγκεκριμένων όμως προδιαγραφών. Λιγότερα επεισόδια, πολύ πιο προσεγμένα, γεμάτα ένταση, συναίσθημα κι ανατροπές, να παίζει με το μυαλό σου. Και φυσικά θέλοντας να τονίσω θέματα που θεωρώ πως πρέπει να τύχουν προβολής, αφού στη χώρα μας δεν τολμάει κάποιος εύκολα να τα αναδείξει. Ένα αστυνομικό θρίλερ για γερά νεύρα!!

Με ποιους από τον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα θα ήθελες να συνεργαστείς μελλοντικά;

Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά στον κινηματογράφο με τον Σάιμον Φαρμακά. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που θα την κουβαλάω μαζί μου για πολλά χρόνια. Με τον Πέτρο Χαραλάμπους επίσης τον οποίο και θαυμάζω, τον Άδωνη Φλωρίδη, τον Λώρη, την Χριστιάνα Αρτεμίου, τον Γιάννη Άντωνα με τον οποίο έχουμε απωθημένο να  ενώσουμε τις «τρέλες» μας, και φυσικά τον Γιώργο Καπουτζίδη, έναν άνθρωπο που αποτελεί πρότυπο σε πολλά για μένα.

Μας συγκλόνισες την περασμένη χρονιά, μεσα από ένα βίντεο στο Facebook μίλησες για τις δύσκολες καταστάσεις με τον πατέρα σου μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη. Είναι ο ήρωας μπαμπάς που όλα τα παιδάκια θα έπρεπε να έχουν;

Ο πατέρας μου θα μπορούσε να είναι ο ήρωας που κάθε παιδί έπρεπε να είχε. Αλλά οι ήρωες στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν Ιωάννη μου. Έτσι κι ο πατέρας μου. Είναι ένας άνθρωπος πραγματικός. Σαν όλους τους υπολοίπους. Με πραγματικά προβλήματα και πραγματικές ανάγκες. Είναι οξύμωρο ξέρεις κάποιοι να σε θεωρούν ήρωα κι εσύ να θες να τους αποδείξεις πως έχεις αδυναμίες. Ένας άνθρωπος που πέρασε χίλια δυο στη ζωή του, που ποτέ δεν τα έβαλε κάτω, που πάντα πάλευε για να προσφέρει το καλύτερο που μπορούσε στην οικογένεια του, έχοντας σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τον εαυτό του. Κι όταν έρχεται η στιγμή να ζητήσει τα αυτονόητα, αυτά τα οποία δια νόμου δικαιούται, τρακάρει με φόρα σε τοίχους. Σε τοίχους υψωμένους και καλά χτισμένους με  ανηθικότητα, αλαζονεία και αναξιοκρατία. Τους έχω βαρεθεί. Για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Ή μάλλον θα την πω. Τους έχω σιχαθεί. Όσο ήτανε «hot topic» μετά την δημοσίευση του βίντεο, το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε να χτυπάει, απ’ όλους σχεδόν τους κομματικούς χώρους. “Μα πως είναι δυνατόν; Και πρέπει ο άνθρωπος να αναγνωριστεί. Και θα τον βοηθήσω εγώ. Εγώ. Εγώ. Εγώ. Θα. Θα. Θα. ” Long story short: 3 βδομάδες μετά εμφανίστηκε ο γέριμος ο covid. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μια ιστορία σαν τόσες άλλες που έθαψαν και ξέχασαν. Κάποιοι όμως, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ΠΟΤΕ!

Έρχομαι λοιπόν, να αναδιατυπώσω την απάντηση μου στο ερώτημα σου και να σου πω πως, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ. Αλλά όχι σαν αυτούς που υπάρχουν στα παραμύθια και τις ταινίες της Μάρβελ. Ένας αληθινός ήρωας. Πραγματικός άνθρωπος. Ο δικός μου ήρωας.

Πως αντιμετώπισες όλη αυτή την κατάσταση στο σπίτι σε νεαρή ηλικία ουσιαστικά;

Στο σπίτι τα πάντα ήταν φυσιολογικά, όπως σε κάθε οικογένεια. Οι απορίες υπήρχαν, οι απαντήσεις δεν δινόντουσαν μέχρι που μεγαλώσαμε και μάθαμε την αλήθεια. Το μόνο που με πείραζε ήτανε τα βλέμματα. Τα παράξενα βλέμματα του κόσμου. Γιατί όλοι μας μάθαμε να κρίνουμε τον άλλον για αυτό που φαίνεται κι όχι γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

Έχει αλλάξει κάτι στην Κύπρο τώρα που μιλάμε;

Τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει. Η λύση δεν βρίσκεται στην επιφάνεια, αλλά στη ρίζα. Κι όσο αφήνουμε τη ρίζα να μεγαλώνει, αυτή κι άλλο θα ριζώνει και τα παιδιά της θα πληγώνει. «Ελλιπής» δεν είναι αυτός που του λείπει το ένα χέρι, το ένα πόδι, ένα δάχτυλο, ένα μάτι, ένα αυτί. «Ελλιπής» είναι αυτός που ενώ φαινομενικά τα έχει όλα, δεν μπορεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Κι ο πατέρας μου δεν είναι ένας απ’ αυτούς. «Ελλιπείς» είναι όσοι νομίζουν πως είναι καλύτεροι από σένα, πως αξίζουν περισσότερα, πως δικαιούνται περισσότερα. Γιατί πάντα θα τους λείπει ένα κομμάτι. Ένα μεγάλο κομμάτι. Αυτό της συνείδησης. Γιατί αν είχανε έστω και λίγη, δεν θα μπορούσαν να κοιμούνται τα βράδια, κι εγώ είμαι σίγουρος πως ούτε το αυτί τους δεν ιδρώνει.

Ένα τραγούδι που θα αφιερωνες στον μπαμπά σου;

Το «Άγαλμα» και το «Δεν θα ξαναγαπήσω» που ξέρω ότι είναι από τα αγαπημένα του.

Τι δεν ξέρουμε ακόμα για τον Άθω Αντωνίου;

Ότι στη ζωή μου, με τους δικούς μου ανθρώπους, είμαι ένα σούργελο. Τα υπόλοιπα που δεν ξέρετε, προφανώς υπάρχει λόγος που δεν τα ξέρετε και δεν πρόκειται να τα μάθετε τώρα. Έχουμε καιρό ακόμα.

Όταν ακούς τη λέξη showbiz τι σου έρχεται στο μυαλό;

Η Ατζελίνα Τζολί τζι’ ο Τσιολής!

Άντρεα Καφά: Το παραδέχεται πρώτη φορά! Ερωτευμένη η καυτή Κύπρια αθλητικογράφος!

H γνωστή αθλητικογράφος δηλώνει ερωτευμένη H δημοφιλής Κύπρια αθλητικογράφος, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στον χώρο της τηλεόρασης τόσο με την εργατικότητα της όσο φυσικά...

Κρίστη Παπαδοπούλου: Η δημόσια ερωτική εξομόλογηση στον σύζυγό της ένα μηνά μετά τον γάμο τους (Photo)

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η δημοφιλής ηθοποιός Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, έζησε η Κύπρια ηθοποιός το Σάββατο 3 Ιουλίου στην Εκκλησία Αγίου...

Σάββας Πούμπουρας: Θα λιώσετε! Η ξεχωριστή φωτογραφία μαζί με την κορούλα του

Είναι αχώριστος με την κόρη του Κύνθια Ο Κύπριος παρουσιαστής, Σάββας Πούμπουρας εκτός από ένας πολύ αφοσιωμένος σύζυγός είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Η μικρή...

Σόφη Χρυσάνθου: Διαψεύδει το δημοσίευμα που την θέλει να ΜΗΝ είναι παρουσιάστρια του ΡΙΚ! (Αποκλειστικό)

Όλες οι πληροφορίες αποκλειστικά στο Johnny’s Blog και τη ShowBiz Η Κύπρια δημοσιογράφος απαντά αποκλειστικά στη ShowBiz στα δημοσιεύματα που την θέλουν να αυτοανακηρύχθηκε παρουσίαστρια της νέας εκπομπής...

Trending

Ντέμης Νικολαϊδης: Ερωτευμένος με παίκτρια του GNTM μετά τον χωρισμό του από την Βανδή;

Ερωτευμένος ξανά ο Ντέμης Νικολαϊδης; Μετά από 18 χρόνια η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έβαλαν τέλος στον γάμο τους με μια λιτή ανακοίνωση...

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Λούη Πατσαλίδη: «Θα ανανεωθούμε και σε περιεχόμενο και σε πρόσωπα»

Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν Ο δημοφιλής Κύπριος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Λούης Πατσαλίδης μετά από μια ακόμη πετυχημένη σεζόν που έκλεισε με το...

Ben Affleck: Θα σας πέσει το σαγόνι με το δώρο αμύθητης αξίας που έκανε στην JLo (Photos)

Το δώρο €37.000 του Ben Affleck στην Jennifer Lopez Ο Ben Affleck δεν τσιγκουνεύτηκε τα λεφτά για το δώρο που έκανε στην Jennifer Lopez για...

Tα 4 πιο ιδιότροπα ζώδια που θα συναντήσεις ποτέ στη ζωή σου!

Αυτά είναι τα πιο ιδιότροπα ζώδια Είναι ζώδια παράξενα, ιδιόρρυθμα, δύσκολα, με απαιτήσεις τόσο από τους άλλους, όσο και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Συχνά,...

Αύγουστος: Tι επιφυλάσσει για όλα τα ζώδια!

Τι προβλέπουν τα άστρα γι’ αυτό τον μήνα; Πώς θα είναι ο Αύγουστος για τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες...

Tα 4 πιο ιδιότροπα ζώδια που θα συναντήσεις ποτέ στη ζωή σου!

Αυτά είναι τα πιο ιδιότροπα ζώδια Είναι ζώδια παράξενα, ιδιόρρυθμα, δύσκολα, με απαιτήσεις τόσο από τους άλλους, όσο και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Συχνά,...

MC MEDIA NETWORK

Αυξήθηκαν τεστ-κρούσματα… έπεσε το ποσοστό θετικότητας. Η εικόνα στα νοσηλευτήρια (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Αυξήθηκαν τεστ-κρούσματα… έπεσε το ποσοστό θετικότητας. Η εικόνα στα νοσηλευτήρια (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: H μεγάλη ευκαιρία του Πιέρου (vid)

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: H μεγάλη ευκαιρία του Πιέρου (vid)

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού

MC MEDIA NETWORK

Αυξήθηκαν τεστ-κρούσματα… έπεσε το ποσοστό θετικότητας. Η εικόνα στα νοσηλευτήρια (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Αυξήθηκαν τεστ-κρούσματα… έπεσε το ποσοστό θετικότητας. Η εικόνα στα νοσηλευτήρια (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: H μεγάλη ευκαιρία του Πιέρου (vid)

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: H μεγάλη ευκαιρία του Πιέρου (vid)

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού

Το… μάζεψε στο τέλος η Ρέιντζερς

Το… μάζεψε στο τέλος η Ρέιντζερς

Lifestyle

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: H μεγάλη ευκαιρία του Πιέρου (vid)

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: H μεγάλη ευκαιρία του Πιέρου (vid)

Lifestyle

Advertorials