Τσακώσαμε το εκρηκτικό συγκρότημα στη Λεμεσό!
Τα μέλη του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος «Μέλισσες», πριν από την εμφάνιση τους στο Τheama την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, βρέθηκαν στο νέο εστιατόριο του Ομίλου Breeze «Melissa Restaurant» όπου και απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις!
Ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας γεύτηκαν εκλεκτούς μεζέδες και φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του νέου εστιατορίου κύριο Άντρο Γεωργίου.
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Ο απίστευτος καβγάς της Χατζηπαντελή με τους υπόλοιπους κριτές για την 18χρονη από την Κύπρο (Βίντεο)
Αξίζει να σημειώσουμε πως το το νέο εστιατόριο του ομίλου, ονομάζεται Μέλισσα, και πήρε ήδη τη θέση του στην πολυσύχναστη και ιστορική Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό… σε ένα πραγματικά μοντέρνο σκηνικό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα ο εν λόγω όμιλος!
Πολύ σύντομα, η Μέλισσα αναμένεται να απλώσει και τα κομψά της τραπεζάκια στην πλατεία υποδεχόμενο για πρώτη φορά ντόπιους και ξένους.
Tο νέο εγχείρημα του ομίλου αποτελεί μία συνεργασία με τον γνωστό σεφ Χριστόδουλο Αβραάμ, ο οποίος ανέλαβε να επιμεληθεί και το μενού! Ένα μενού βασισμένο μεν στην κυπριακή κουζίνα, σε μια πιο μοντέρνα ωστόσο εκδοχή, φτιαγμένη με εκλεκτές πρώτες ύλες του τόπου μας!
Το μενού που είναι γραμμένο στην κυπριακή διάλεκτο και περιλαμβάνει πιάτα στη λογική «to share», ώστε να μπορείς να διαμορφώσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου τον δικό σου μεζέ.
Δοκίμασε από τις σαλάτες το “Τσαΐριν Χωρκάτικον”, βουττήματα όπως η τασσή, το τταλαττούριν, οι χούμοι με παντζάρι. Στην κατηγορία “Προπάντημα” φιγουράρουν πιάτα όπως το χαλλούμι σε φύλλο ππακλαβά με μαρμελάδα πομυλορκού τζιαι κότζιηνου κρομμυθκιού, ενώ “Πας στα Κάρβουνα” θα απολαύσεις από σουβλούι σιοιρινό, της όρνιθας και αρνίσσιο μέχρι κοκκαλούθκια σιοιρινά, συκώτι του βου, χωρκάτικο λουκάνικο κ.ά.
Τα μεζεκλίκια, τα πιάτα “για θκιο πλάσματα” και το “Πόπαστο της Τταλούς” συμπληρώνουν το πραγματικά πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον μενού της Μέλισσας, το οποίο θα απολαμβάνει όλη η Λεμεσός και όχι μόνο σε λίγες μόνο μέρες!
Αναμονή λοιπόν για λίγο ακόμα!