MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη 10/8/2022

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Τσιολής: «Αν δεν είχα το 3ο εμβόλιο ή μες την κασσια ήταν να έρτω ή θα ήμουν Ρουμανία πας το οξυγόνο»

Οι δύσκολες στιγμές που έζησε παλεύοντας με τον κορωνοϊό

Ο Κωνσταντίνος Τσιολής με μια δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστή την δύσκολη περιπέτεια υγείας που έζησε όταν βρέθηκε θετικός στον covid-19 κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ρουμανία.

“Εγώ και ο κορονος
Κυριακή 16/1/22 φτάνω Ρουμανία. Αεροπλάνο αεροδρόμιο διπλές μασκες κλπ.
Τρίτη 18/1/22 πάω στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και μετά από 4 χιλιόμετρα χαλαρό τροχαδι στον δρόμο καταλάβω ότι κάτι πάει λάθος με την αναπνοή μου. Δεν το λαμβάνω υπόψη και λαλω εν που έτρεξα το Σάββατο 12 χιλιόμετρα η ώρα 7 το πρωί και μπορεί μπλα μπλα.
Τετάρτη 19/1/22 ξαναπάω γυμναστήριο ξανά τρέχω στον δρόμο και στα 2 χιλιόμετρα επιασε με κάτι σαν άσμα. Οκ λέω εν παίζω με την τύχη μου. Εκανα μπανιο ξάπλωσα ξύπνησα το απόγευμα και όλα οκ.
Παρασκευή 21/1/22 πάω κάνω ραπιτ τεστ θετικό. Χλώμιανα οί´ γιατί είχα κορονο αλλά γιατί δεν ήμουν στην χώρα μου στον τόπο μου. Σπίτι μου.
Εν το πίστεψα γιατί εν ένιωθα κάτι.
Πάω κάνω 2 σελφ τεστ . Αρνητικά .
Οκ λέω αύριο να ξανακάμω.
Σάββατο 22/1/22 Ξημερώματα Σαββάτου κατά τις 3 το πρωί ξυπνώ εν ξέρω γιατί πάω τουαλέτα πιάνει με ένα ρίγος εν θυμάμαι να με ξανάπιασε ετσι πράμα . Ππεφτω κουλουρκαζομε και ευτυχώς κοιμήθηκα. Πρωί πάμε σε κέντρο για τεστ .ξανά ραπιτ ξανά θετικός.
Μαζί μου και ο θείος μου άρα Ξεκινούμε ανησυχίες κάνει τεστ αρνητικός .
Εγώ άρα εν μπορώ να ταξιδέψω για τις επόμενες μέρες μέχρι το πρωτόκολλο της χώρας να με αποδεσμεύσει(7). Για μένα που έχω και τις 3 δώσεις είναι διαφορετικό.
Let the show begin
Φευκω που ξενοδοχείο έρχομαι στο διαμέρισμα / γραφείο.
Κλειουμε το ένα δωμάτιο του γραφείου για να μείνω απομομομενος.
Ξυπνώ πρωί και ο στρατηγός φέρνει σουππες πανατολ οξυγονομετρα θερμόμετρα μπανάνες (ξέρει αρεσκουν μου)βιταμίνες, σε σημείο που λαλω οκ το επόμενο βήμα είναι να ακούσω ασθενοφόρο.
Έννοια μου αν έχω Ίντερνετ για να επικοινωνώ με την οικογένεια μου και να ποσκολιουμε.
Πιάνω τον γοητευτικό τακκο δικηγόρο μου και λέω του να ξέρει τι συμβαίνει και λεει μου μεν διανοηθείς να ταράξεις που σπίτι γιατί είναι πρόστιμο και ανοίγουν σου υπόθεση ποινική … οκ εν θα ταρασσα αλλά εν καλό να το εξερα.
Η κόρη μου μετά που μου ευχήθηκε περαστικά είπε μου….. είδες εμένα ανοιες και τα 4 παράθυρα του αυτοκινήτου που με επιαννες από το σχολείο και παγωναμε και πηες Ρουμανία και επιας τον κορονο. (Σωστή )
Ο γιος μου που το περασε πρόσφατα …. Χαλαρός . Ούτε περαστικά εν μ είπε. Τον μιτσι αααα.
Η Σταλω στην αρχή νευρίασε γιατί εξερε ότι πρόσεχα αλλά χάτε.
Και εν έχω ούτε ασφάλεια να τσιμπήσει κάτι αν κλωτσουσα την σικλα.
Τέλος η μάνα μου το πήρε σχετικά χαλαρα.(α-α 6 τάματα )
Οι μέρες μπορώ να πω πέρασαν καλά . Εκνευριστικά αλλά καλά . Εν είχα επιλογή ετσι και αλλιώς. Ήταν να τον φτύσω;
Δεύτερο κρεβάτι δεν υπήρχε και αναγκαστικά κοιμήθηκα στο πάτωμα άσχετα ότι ο στρατηγός ελεε μου να πάω να κοιμηθούμε μαζί . Ήταν να τον κολλήσω . Οκ εν Ε κοιμήθηκα καθόλου αλλά την άλλη μέρα εφερε μου στρώμα μαξιλάρι και κκουιλτ που το ΙΚΕΑ. Πελλαμος. Χάρηκα. Έξω μέρα 2 βαθμοί και νύχτα -4.
Όλα πέρασαν.
Λιο ψυχοπλάκωμα , γέλιο με τον στρατηγό , κανένα τηλ ποδα Ποτζι .Έλειψε μας και το internet 20gb δικαιούσε αλλά οκ σικκι με.μια ανάμνηση περιπέτειας. Εφκικε τζαι η πίεση μου.
Παρασκευή 28/1/22 κάνω τεστ αρνητικό . Yessss.
Τελικά εκανα λαντιγκ Κύπρο ήρτα μέσω Ελλάδας Σάββατο πρωί. Εκανα pcr . Μαντέψτε ;
ΘΕΤΙΚΟΣ.
Πτου ξανά που την αρχή. Πρέπει να μείνω καραντίνα ακόμα 10 μέρες βάση κυπριακού πρωτοκόλλου. no fucking way. Αφού νόσησα .
Επιασα 200 τηλ έστειλα 120,000 mails και τελικά η κυπριακή δημοκρατία ήθελε το πιστοποιητικό νοσησης Από Ρουμανία για να με αποδεσμεύσει.
Μετά από 2 μέρες το είχα. Ήθελε 13 μέρες μετά από την νοσηρή να βγει αυτόματα. Ας εν καλά η Σταλω που το σσιειττανευτικε.
End of story.
Μπορώ να γυρίζω ελεύθερος.
Yes ρε δαίμονες.
Ανήθικο δίδαγμα
Αν δεν είχα το εμβόλιο το 3ο η μες την κασσια ήταν να ερτω η θα ήμουν Ρουμανία πας το οξυγόνο. 🥷🏻🦠” έγραψε στην ανάρτηση του ο ηθοποιός την οποία και συνόδευσε με την παρακάτω φωτογραφία.

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

Trending

Με αυτό το ζώδιο θα κάνετε το καλύτερο σεξ!

Ανάλογα με το δικό σας! Aν ασχολείστε με την αστρολογία και δη την ερωτική, τότε σίγουρα θα έχετε διαβάσει για τα πιο ρομαντικά ζώδια ή...

Πανσέληνος Αυγούστου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο!

Μια πολύ δυνατή αστρολογική μέρα έρχεται στις 12 Αυγούστου, καθώς εκείνη τη μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνοντας αναστάτωση σε τέσσερα ζώδια. Είμαστε στον...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Έμειναν στο 0-0 Ανόρθωση και Δόξα / Τρία δοκάρια για την Κυρία (pics)

Έμειναν στο 0-0 Ανόρθωση και Δόξα / Τρία δοκάρια για την Κυρία (pics)

Lifestyle

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Ανόρθωση-Δόξα 0-0

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Ανόρθωση-Δόξα 0-0

Πανζουρλισμός στην άφιξη του Σάντσες στη Μασσαλία, παραλίγο να τραυματιστεί (video)

Πανζουρλισμός στην άφιξη του Σάντσες στη Μασσαλία, παραλίγο να τραυματιστεί (video)

Χωρίς τέρματα το Ανόρθωση-Δόξα, «έσπασε» τα δοκάρια η Ανόρθωση

Χωρίς τέρματα το Ανόρθωση-Δόξα, «έσπασε» τα δοκάρια η Ανόρθωση

Τούνη-Αλεξάνδρου: Συγκινημένοι στο gender reveal πάρτι! Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν (Βίντεο)

Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους! Θα γινούν γονείς για πρώτη φορά! Το ζευγάρι της showbiz, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πολύ σύντομα θα αποκτήσει...

Advertorials