MC MEDIA NETWORK

Δευτέρα 27/6/2022

Στέλλα Στυλιανού: «Στα δύσκολα ο κάθε άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να αντεπεξέρχεται!» Που και σε τι αναφέρεται ;

Έκανε τον απολογισμό της!

Στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΤηλεΏρες και στη δημοσιογράφο Μαριάννα Καραβαλή παραχώρησε συνέντευξη η Στέλλα Στυλιανού.

Η Κύπρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega Ελλάδος ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την τρέχουσα σεζόν αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτή τη τηλεοπτική χρονιά!

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, θα ήθελα να σου ζητήσω να κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό γι’ αυτήν. Πώς ήταν η χρονιά αυτή για σένα;

Ήταν μια χρονιά γεμάτη αλλαγές. Πολύ ευχάριστες αλλαγές. Άλλαξα χώρα, σπίτι, συνήθειες, ζωή και επαγγελματικό περιβάλλον. Νιώθω πολύ γεμάτη. Νιώθω ότι σε αυτή την τηλεοπτική κούρσα, πήγα πολύ καλά. Μετρήθηκα με τις δυνάμεις μου, με τον εαυτό μου και βγήκα νικήτρια, γιατί τόλμησα κάτι που για τους πλείστους ακουγόταν τρελό. Και επειδή πιστεύω ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, είπα να το κάνω πράξη και… ιδού τα αποτελέσματα.

Ποιες ήταν οι πιο δυνατές στιγμές αυτής της χρονιάς;

Ήταν όλη η πορεία μέχρι σήμερα… Στα πάνω σίγουρα θα αναφέρω τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και που με δουλειά και προσήλωση μου έδωσαν το εισιτήριο να συνεχίζω. Θύμαμαι πολύ έντονα την αρχή, τον περσινό Ιούλιο, που με βρήκε στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής στο Μέγκα Ελλάδος. Πολύ δυνατή εικόνα και εμπειρία. Ακόμα θυμάμαι τα θετικά σχόλια που λάμβανα από φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και άγνωστους. Ήταν για μένα εμπειρία ζωής..

Και οι δυσκολίες της;

Αρχικά, η διαχείριση της επικαιρότητας -αυτήν με τις φωτιές- όπου η εκπομπή διαρκούσε 8 ώρες για αρκετές μέρες, με αποκορύφωμα, λόγω και των έκτακτων δελτίων, να μένω ξύπνια και στο κανάλι για 32 συνεχόμενες ώρες. Και επίσης το γεγονός ότι μου έλειπαν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι… Άλλη μια πραγματικά πολύ δύσκολη συνθήκη ήταν οι μέρες όταν χιόνισε πολύ στην Αθήνα και προσπαθούσα να βρω τρόπο να φτάσω στο κανάλι για την έκτακτη πρωινή εκπομπή, σε δρόμους που ήταν απροσπέλαστοι, σε συνθήκες πρωτόγνωρες και αντίξοες. Αυτές είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ποιο ήταν το σημαντικότερο μάθημα αυτής της σεζόν; Ποια εφόδια σου έδωσε;

Υποθέτω πως στα δύσκολα ο κάθε άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να ανταπεξέρχεται. Στη συνέχεια ακολουθήσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς διακοπές, που με βρήκε και στα δελτία ειδήσεων, κάτι το οποίο με εξέπληξε σαφώς ευχάριστα. Η χρονιά λοιπόν έκλεισε με πολύ θετικό πρόσημο και μου υπενθύμισε ότι μπορώ να καταφέρω πολλά περισσότερα από όσα πίστευα.

Trending

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο!

Ο Ιούλιος θα είναι ο τυχερός σας μήνας! Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει...

Κι όμως αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν γνώριζες για το ζώδιο σου!

Κάθε ζώδιο έχει και από μια ταμπέλα αλλά και μια άγνωστη πλευρά! Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα γύρω από το ζώδιό σου αλλά...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Οι καλύτερες φάσεις του Κακουλή (vid)

Οι καλύτερες φάσεις του Κακουλή (vid)

Lifestyle

1ο βήμα μάσκα σε φαρμακεία και πλαφόν σε self-test. Τι πάει αύριο ενώπιον Υπουργικού

1ο βήμα μάσκα σε φαρμακεία και πλαφόν σε self-test. Τι πάει αύριο ενώπιον Υπουργικού

Παραμένουν οι διαφορές Ελεγκτικής-ΥΠΟΙΚ για αγορά Μετροπόλιταν για σκοπούς στέγασης του Υπουργείου Εργασίας

Παραμένουν οι διαφορές Ελεγκτικής-ΥΠΟΙΚ για αγορά Μετροπόλιταν για σκοπούς στέγασης του Υπουργείου Εργασίας

Στόχος της Άρσεναλ και ο μέσος της Λανς, Σεκό Φοφανά

Στόχος της Άρσεναλ και ο μέσος της Λανς, Σεκό Φοφανά

Advertorials