MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 19/8/2022

Προκόπης Αγαθοκλέους: Έξαλλος με την κατάσταση υπεραστικού λεωφορείου! «Ακούμε μια έκρηξη και…» (Photos-Video)

Η απίστευτη περιπέτεια του ηθοποιού!

Μια τρομακτική εμπειρία έζησαν οι επιβάτες που ταξίδευαν το Σάββατο 25 Ιουνίου, με το υπεραστικό λεωφορείο από τη Λευκωσία στη Λεμεσό.

Ανάμεσα στους 25 επιβαίνοντες βρισκόταν και ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος και γνωστοποίησε το συμβάν που έζησαν τρομαγμένοι, μέσα από ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν φαίνεται να έπαθε σοβαρή μηχανική βλάβη, καθώς σημειώθηκε έκρηξη και γέμισε η καμπίνα καπνούς,  με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο ηθοποιός, οι συνθήκες στο λεωφορείο ήταν άθλιες, ο κλιματισμός δεν δούλευε, καλώδια κρέμονταν από την οροφή, οι κουρτίνες ήταν σκισμένες και τσίχλες ήταν κολλημένες στα καθίσματα.

Μάλιστα, όλοι οι επιβαίνοντας χρειάστηκε να παραμείνουν για 55 λεπτά μέσα στον ήλιο μέχρι να φτάσει άλλο λεωφορείο να τους παραλάβει για να τους μεταφέρει στον προορισμό του δρομολογίου.

Ο ηθοποιός εξέφρασε την αγανάκτησή του λέγοντας πως:

«Σήμερα χρειάστηκε να ταξιδέψω με υπεραστικό λεωφορείο από Λευκωσία προς Λεμεσό. Έβαλα την μάσκα μου, μπήκα, πλήρωσα 5 ευρώ και κάθισα. Το λεωφορείο τόσο λερωμένο, τόσο ακατάστατο, τόσο διαλυμένο που πραγματικά μου γεννήθηκε η απορία αν θα καταφέρει τελικά να μας μεταφέρει στον προορισμό μας. Κατά την διαδρομή συνειδητοποίησα πως ούτε ο κλιματισμός δούλευε. Εν το μεταξύ καλώδια να κρέμονται από την οροφή, κουρτίνες σκισμένες, τσίχλες κολλημένες παντού, και από τα τζάμια δεν μπορούσες σχεδόν να δεις έξω. Αφού κάναμε στάση στην Αλάμπρα, αμέσως μετά την εκκίνηση καταλάβαμε πως κάτι μύριζε έντονα και η μηχανή δεν ακουγόταν καλά. Ω του θαύματος!! Δευτερόλεπτα μετά ακούμε μια έκρηξη ακριβώς πίσω μας και καπνοί έμπαιναν στην καμπίνα!! Σταματήσαμε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου και τρέχαμε πανικόβλητοι να κατέβουμε!! Δίπλα μου ένας νεαρός φίλος κάτασπρος να μου λέει “έχω ανοιχτοφοβία τι να κάμω, έχω ανοιχτοφοβία τι να κάμω..; Παραδίπλα μια νεαρή γυναίκα με το 2χρονο παιδί της αγκαλιά, ηλικιωμένοι άνθρωποι, στρατιώτες, μετανάστες.. (δε βαριέσαι.. άνθρωποι δεύτερης διαλογής..) Χρειάστηκε να περιμένουμε 55 ΛΕΠΤΑ μια ομάδα περίπου 25 ανθρώπων για να φτάσει το άλλο λεωφορείο που ειδοποιήθηκε να έρθει να μας παραλάβει, το οποίο εμφανίστηκε από την αντίθετη κατεύθυνση και χρειάστηκε άλλα 10 λεπτά να βγει από την πλησιέστερη έξοδο και να γυρίσει. Μέσα στον ήλιο. Μέσα στο high way. Μέσα στην Κύπρο. Μέσα στην Ευρώπη. Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι εύλογα, προφανή, γεννιούνται με οργή και αγανάκτηση και περιμένουν απαντήσεις!»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Trending

Μάθε με ποιον τρόπο θα σε εκμεταλλευτεί το κάθε ζώδιο!

Μήπως κι εσύ έχεις εκμεταλλευτεί ανθρώπους και καταστάσεις; Στους περισσότερους από εμάς έχει συμβεί να νιώσουμε ότι ένας δικός μας άνθρωπος, συγγενής, φίλος ή σύντροφος...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν δισεκατομμυριούχοι!

Δες αν ανήκεις σε αυτά! Το ζώδιό σου δεν είναι το μόνο στοιχείο του γενέθλιου χάρτη σου που μπορεί να δείξει τη δυνατότητά σου να...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Συνεχίζει να μπερδεύει ο καιρός: Μια ανάσα από 40άρια και βροχή. Τι αναφέρει στη CT λειτουργός του Τμ. Μετεωρολογίας

Συνεχίζει να μπερδεύει ο καιρός: Μια ανάσα από 40άρια και βροχή. Τι αναφέρει στη CT λειτουργός του Τμ. Μετεωρολογίας

Lifestyle

Με ψήφισμα προς ΠτΔ ζητούν ακύρωση της απόλυσης συνδικαλιστών της Αγγλικής Σχολής

Με ψήφισμα προς ΠτΔ ζητούν ακύρωση της απόλυσης συνδικαλιστών της Αγγλικής Σχολής

Συνεχίζει να μπερδεύει ο καιρός. Μια ανάσα από 40άρια και βροχή… Έπεται πτώση. Λειτουργός Τμ. Μετεωρολογίας στη CT

Συνεχίζει να μπερδεύει ο καιρός. Μια ανάσα από 40άρια και βροχή… Έπεται πτώση. Λειτουργός Τμ. Μετεωρολογίας στη CT

Advertorials