MC MEDIA NETWORK

Σάββατο 4/2/2023

Πόλυς Πολυχρόνιου: Ο ιδιοκτήτης του Kanella Bar Limassol μιλάει στη ShowBiz για τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας!

10 χρόνια Κanella Βar Limassol!

Με αφορμή τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην νυχτερινή διασκέδαση της Λεμεσού, ο ιδιοκτήτης του Kanella Βar, Πόλυς Πολυχρονίου μιλάει στη ShowBiz, για όλα όσα έζησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, το surprise show που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου το οποίο θα συγκεντρώσει ταλαντούχους καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός επιχειρηματίας αποκαλύπτει τα επόμενα του σχέδια.

10 χρόνια διατηρείς με επιτυχία το «Kanella» all day bar στην οδό Σαριπόλου! Μίλα μας λίγο γι’ αυτό!

To 2012 σε μια απογευματινή μου βόλτα στην παλιά Λεμεσό, οραματίστηκα ότι πίσω από την πινακίδα νοικιάζεται θα γίνει το bar που ονειρευόμουν. Έτσι, προχωρήσαμε στην ανακαίνιση και διακόσμηση του χώρου.

Όταν πρώτο ξεκίνησες να δημιουργείς το μαγαζί σου, περίμενες πως θα το αγκαλιάσει ο κόσμος τόσο πολύ;

Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια περάσαμε πολλά και σαν χώρα και σαν περιοχή. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι το μουσικό πρόγραμμα με live τραγουδιστές, όπως ο Ανδρέας Λέοντας, η Χριστοδούλα Τσαγγαρά, ο Γιώργος Χρυσός, η Μαρκέλλα Xατζημιτσή, ο Ανδρέας Ναπολέων αλλά και οι βραβευμένοι DJs, τα μοναδικά signature cocktails υπογεγραμμένα από γνωστούς bartenders, η fusion κουζίνα μας η οποία συνδυάζει στοιχειά διαφορετικών γαστρονομικών παραδόσεων που προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες.

Τι είναι αυτό που πιστεύεις το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα μαγαζιά;

Σαν πελάτης και σαν μαγαζάτορας έχω υψηλές απαιτήσεις, έτσι προσπάθησα στο δικό μου χώρο να καλύψω όσο το δυνατό πιο πολλές ανάγκες και να προσφέρω ποιότητα τόσο στο φαγητό όσο και στο ποτό καθώς και να δημιουργήσω μια ωραία ατμόσφαιρα για όλους τους θαμώνες!!! Η πορεία μας αυτά τα χρόνια είναι η απόδειξη της αγάπης του κόσμου και τον ευχαριστούμε.

Σύντομα το μπαράκι συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας! Πως θα το γιορτάσετε;

Στις 14/10 ημέρα Παρασκευή, εγώ και η ομάδα του marketing θα παρουσιάσουμε την νέα εικόνα του Κanella Βar Lιmassol και ετοιμάζουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για τους θαμώνες του μαγαζιού. Η βραδιά θα περιλαμβάνει τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο, surprise show και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της κυπριακής showbiz.

Ποια είναι τα επόμενα σου πλάνα; Τι να περιμένουμε;

Όπως κάθε επιχειρηματίας, έτσι και εγώ έχω ως στόχο να αναπτύσσω τις επιχειρήσεις μου,
διατηρώντας πάντα το καλύτερο προφίλ στη αγορά. Παράλληλα προχωράμε και για νέα ανοίγματα.. που εύχομαι σύντομα να σας τα ανακοινώσω!!!

Trending

Τα ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν μέσα στον Φεβρουάριο!

Και αυτός είναι ο λόγος! Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες και φέρνει έναν μήνα γεμάτο με έρωτα και ρομαντισμό Για κάποια ζώδια ο Φεβρουάριος θα είναι...

Πανσέληνος του «χιονιού» στις 5/02: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο!

Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου 2023, είναι η πρώτη του χρόνου και έρχεται να φέρει αιφνιδιαστικές αλλαγές για τα 3 παρακάτω ζώδια! Είναι η πρώτη Πανσέληνος...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Αυτή η Ανόρθωση που είδαμε με την Ομόνοια μπορεί για το Κύπελλο

Αυτή η Ανόρθωση που είδαμε με την Ομόνοια μπορεί για το Κύπελλο

Mάνος Γαβράς: «Δεν έχω υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σχέση!» (Βίντεο)

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν κράτησε στη ζωή του μακροχρόνια σχέση! Η σχέση του με την Κύπρο, το νέο επιχειρηματικό του βήμα στο νησί, η...

Advertorials