MC MEDIA NETWORK

Σάββατο 2/7/2022

Δύναμη ψυχής ο Κώστας Βήχας για τον συνάνθρωπο του! Υποψήφιος για το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη! (pic)

Μπράβο του!

Αυτό θα πει ανθρωπιά…

Έχει προσφέρει στον συνάνθρωπο του, στους φτωχούς πολίτες, εδώ και χρόνια.

Πίσω από τα φώτα του ηθοποιού, όταν κλείνουν αυτά, ο Κώστας Βήχας, βρίσκει τρόπους να βοηθά…Χωρίς αντάλλαγμα..χωρίς τίποτα…Ο αγαπημένος ηθοποιός γνωστός για τις φιλανθρωπίες που πράττει για τους ανθρώπους και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, είναι υποψήφιος για το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη, μετά από πρόταση που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου .

Ο θεσμός μετράει ήδη 12 χρόνια πορείας και επιβραβεύει, ομάδες ή άτομα για τις δράσεις τους που συμβάλλουν στην προάσπιση και προαγωγή των αξιών του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ. Ο Βουλευτής δημοσίευσε την πιο κάτω ανάρτηση μιλώντας για τον θεσμό αυτό και με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Βήχα.

 Φέτος, εκ μέρους του ΑΚΕΛ, μετά από πρόταση που κατέθεσα στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κώστας Βήχας είναι υποψήφιος για το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη για το 2020.
Ο Κώστας Βήχας, είναι ο άνθρωπος του πολιτισμού που ενσαρκώνει σε όλη τη διαδρομή του την αρχαιοελληνική σημασία της λέξης ηθοποιός.
Όλη του η ζωή είναι αφιερωμένη στη διασφάλιση του ανθρώπινου δικαιώματος για μια ποιοτική ζωή.Έτσι, όταν πέφτει η θεατρική αυλαία, όταν σβήνουν τα φώτα, ο Κώστας Βήχας πρωταγωνιστεί στη σκηνή του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.
Παλεύει κόντρα σε ένα άδικο σύστημα που παράγει ανισότητες, φτώχεια και εξαθλίωση και αγωνίζεται για να στηρίξει όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.
Η δράση του Κώστα Βήχα εξελίσεται πίσω από τα φώτα, αθόρυβα και ταπεινά με γνώμονα την αγάπη για τον άνθρωπο. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε την προσφορά του και να τον στηρίξουμε.
Με την έναρξη της πανδημίας και το κλείσιμο ορισμένων συσσιτίων, ο κ. Βήχας, αντλώντας δύναμη από την αγάπη του για τον άνθρωπο, ανέπτυξε μια παραδειγματική, εθελοντική δράση προσφοράς προς τους άστεγους, τους άνεργους αλλά και τις χιλιάδες οικογένειες απόρων, σε ολόκληρη την Κύπρο.
Με δική του πρωτοβουλία, απευθύνεται στον απλό κόσμο που μπορεί να συνδράμει και μαζεύει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη. Χάρις στην ανθρωπιά και την αυτοθυσία του, με τη βοήθεια και της « Κίτρινης Γραμής» βοηθά πέραν των 1.000 οικογενειών. Ιδιαίτερη μάχη δίνει, επίσης, και για τους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχθηκαν σοβαρό πλήγμα από την πανδημία.
Η απόφαση για την απονομή του βραβείου θα παρθεί από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, τον Οκτώβριο.
Ό,τι και να γίνει, όμως, ο Κώστα Βήχας αποσπά, ήδη, το βροντερό χειροκρότημα του φιλάνθρωπου και ευαίσθητου κοινού».

Trending

Αυτός είναι καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε το κάθε ζώδιο!

Ο νούμερο ένα τρόπος για να προσελκύσετε κάθε ζώδιο! Υπάρχουν πολλoί παράγοντες που καθορίζουν μια καλή πρώτη εντύπωση. Για μερικούς ανθρώπους το να γοητεύσουν τον...

Ιούλιος: Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν τέλειο μήνα!

Τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού θα έχουν έναν υπέροχο μήνα! Σήμερα καλωσορίσαμε τον Ιούλιο και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Το έτος έχει φτάσει στα μισά,...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

«329 συμμετοχές, 115 γκολ και 30 ασίστ για τον Φώτη Παπουλή»

«329 συμμετοχές, 115 γκολ και 30 ασίστ για τον Φώτη Παπουλή»

Lifestyle

Λιμάνι Λατσιού : Ιστορική αναδρομή και η σημασία του δια μέσω των αιώνων από τον Π. Αγαθοκλέους

Λιμάνι Λατσιού : Ιστορική αναδρομή και η σημασία του δια μέσω των αιώνων από τον Π. Αγαθοκλέους

Προσωρινό διάταγμα παγώματος των προσφορών για κατασκευή μαρίνας – ξενοδοχείου στην κατεχόμενή Λάπηθο

Προσωρινό διάταγμα παγώματος των προσφορών για κατασκευή μαρίνας – ξενοδοχείου στην κατεχόμενή Λάπηθο

ΖΙΝΤΑΝ: Γιατί απαρνήθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν – Τι ρόλο έπαιξε η αγάπη για τη Μαρσέιγ (vid)

ΖΙΝΤΑΝ: Γιατί απαρνήθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν – Τι ρόλο έπαιξε η αγάπη για τη Μαρσέιγ (vid)

Ποινική δίωξη σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για την επίθεση στην σύντροφο του!

Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή Θ. Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη,...

Advertorials