MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη 20/10/2021

Ο πόλεμος των Brangelina συνεχίζεται! Η νέα δικαστική τους διαμάχη

Δύο νέες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη των Brangelina

Κράμερ εναντίον Κράμερ θυμίζει η δικαστική διαμάχη του Brad Pitt με την Angelina Jolie οι οποίοι συμπλήρωσαν αισίως πέντε χρόνια από την ημέρα που η 45χρονη σήμερα ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με την Page Six, αυτή τη στιγμή η Angelina κινείται σε δύο μέτωπα εναντίον του Pitt με τους δικηγόρους της να προσπαθούν να προσβάλλουν την απόφαση για την κοινή κηδεμονία από τη μια και να προσπαθούν να πουλήσουν το κτήμα στη Γαλλία από την άλλη.

Το χρονικό του διαζυγίου
Ήταν 20 Σεπτεμβρίου 2016, όταν η Angelina Jolie αποφάσισε να προβεί σε αίτηση διαζυγίου εξαιτίας αγεφύρωτων διαφορών και για να διαφυλάξει την ασφάλεια της οικογένειάς της.

Έτσι, ολοκληρώθηκε ο γάμος του ζευγαριού που έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου 2014 και μιας σχέσης εννιά ετών.

Το τυπικό κομμάτι του χωρισμού τους, το να θεωρούνται signles απένταντι στον νόμο ήρθε το 2019, όπου σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε το The Blast, το πάλαι ποτέ ζευγάρι ήταν τυπικό χωρισμένο, ενώ εκκρεμούσαν ακόμα θέματα όπως το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας και η κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Για την ιστορία, η 45χρονη Jolie και ο 57χρονος Pitt έχουν έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά: τον 20χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 15 Shiloh και τα 13χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

Η νέα διαμάχη:
Μπορεί ο Pitt να κέρδισε πρόσφατα τη δίκη για την κοινή επιμέλεια των ανηλίκων σήμερα παιδιών του ζευγαριού, όμως η Jolie πέρασε στην αντεπίθεση με σκοπό να ανατρέψει την απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με την Page Six, οι δικηγόροι της Jolie προσπαθούν να προσβάλλουν την απόφαση για την κοινή κηδεμονία και με βάσει τα έγγραφα που ήρθαν στο φως, η Angelina κατηγορεί τον Brad Pitt, πως εκμεταλλεύεται τη φήμη του:

«Αυτού του είδους το παιχνίδι, μια τελευταία προσπάθεια από διασημότητες που αναζητούν ειδική μεταχείριση, δεν είναι αυτό για το οποίο προορίζονται οι περιορισμένοι πόροι επανεξέτασης αυτού του Δικαστηρίου.

«Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε ή να αναθεωρήσετε εδώ. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που να πληροί τα αυστηρά πρότυπα αυτού του Δικαστηρίου για επανεξέταση ή αξία επανεξέτασης», τονίζει η Jolie μέσα των δικηγόρων της.

Σύμφωνα με την εξέλιξη του Ιουνίου 2021, ο 57χρονος Pitt απολαμβάνει την κοινή κηδεμονία των παιδιών του που παραμένουν ανήλικα ενώ η Jolie έχει ορκιστεί να πολεμήσει την απόφαση αυτή.

Η Jolie είχε υποστηρίξει πως τρία από τα παιδιά της ήθελαν να καταθέσουν εναντίον του Pitt αλλά ο δικαστής John Ouderkirk είχε απορρίψει το αίτημα αυτό. Ο εν λόγω δικαστής είχε παντρέψει τους Brangelina στη Γαλλία το 2014 και οι δικηγόροι της Jolie κατάφεραν να πετάξουν τελικά τον δικαστής εκτός της υπόθεσης.

Ο Pitt προσπάθησε να προσβάλλει την απόφαση αυτή αλλά δεν τα κατάφερε μιας και η συνεργασία του με τον δικαστή σε άλλη υπόθεση, τον έθεσε οριστικά εκτός κηδεμονίας.

Το κτήμα στη Γαλλία
Καθόλου βελούδινο δεν είναι και ένα ακόμα σημείο της διαμάχης των Jolie – Pitt.Πρόκειται για τις κινήσεις που φέρεται να έκανε η Jolie μυστικά για να πουλήσει το 50% του κτήματος που έχει μαζί με τον Pitt, στη Γαλλία, το περίφημο, Château Miraval.

Ο δικηγόρος του Pitt, Theodore J. Boutrous Jr. εξήγησε στην Page Six πως η Jolie προσπάθησε ύπουλα να πουλήσει το κομμάτι του κτήματος με τα κρασιά που ανήκουν στο διάσημο ζευγάρι από κοινού, κτήμα το οποίο φιλοξένησε τον γάμο των Brangelina και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι για τους δύο πρώην μετά την κηδεμονία των παιδιών τους.

Το κτήμα αυτό έχει αξία 140 εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει κατά ποσοστό 50% στις δύο εταιρίες των δύο ηθοποιών. Tι ακριβώς συμβαίνει με το κτήμα αυτό.

Πηγή: queen.gr

Trending

Τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν αυτή την εβδομάδα!

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι λίγο δύσκολη για κάποια ζώδια χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συμβεί κάτι πολύ δραματικό ή κακό στη...

Έτσι θα επηρεάσει τα ζώδια η θυμωμένη πανσέληνος στον Κριό!

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 24-29 μοίρα. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27η...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

800 εισιτήρια για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

800 εισιτήρια για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Lifestyle

Ενημέρωση και εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με Ακρίτα Χλώρακας

Ενημέρωση και εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με Ακρίτα Χλώρακας

Champions League-3η αγωνιστική: Μέρος Β’ με… Μπαρτσελόνα στα σκοινιά και ματσάρα στο Μάντσεστερ

Champions League-3η αγωνιστική: Μέρος Β’ με… Μπαρτσελόνα στα σκοινιά και ματσάρα στο Μάντσεστερ

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Διασωληνωμένος στην εντατική

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Διασωληνωμένος στην εντατική

Κρίσιμες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής!

Δύσκολο στιγμές περνάει ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του Ευαγγελισμού. Δύσκολες ώρες περνάει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Και αυτό καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής...

Advertorials