MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη 5/10/2022

Απίστευτη βρισιά παρουσιάστριας στη Μέγκαν Μαρκλ: «Απλώς σκάσε»!

Θρασύτατη φράση κατά της Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποίησε στο “αέρα” της εκπομπής η Αυστραλή παρουσιάστρια Εντουίνα Μπαρτόλομιου και «έβγαλε» από τα ρούχα τους, τους θαυμαστές της Μαρκλ.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πρίγκιπα Φιλίππου, ένα από τα θέματα που απασχολούσαν έντονα τα μέσα που ασχολούνται με τα βασιλικά ζητήματα, είναι η στάση που θα κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ και αν ο Πρίγκιπας Χάρι θα ήταν στο ίδιο μήκος κύματος.

Προφανώς όταν η σχέση του ζευγαριού με το Παλάτι είναι τεταμένη εδώ και ενάμιση χρόνο, ακόμα και η πιο λογική εξήγηση δεν αρκεί στα μέσα που θεωρούν ότι πάντοτε υπάρχει κάτι άλλο από πίσω.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε να βρεθεί στην κηδεία του Πρίγκιπα αφού βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες της κύησης της και δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει με αεροπλάνο. Γι΄αυτό παρέμεινε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου διαμένει με τον Χάρι, ενώ εκείνος είναι ήδη στο Λονδίνο για την κηδεία του παππού του.

Απρεπείς κουβέντες για να λέγονται σε εκπομπή προς μια έγκυο γυναίκα
Κυκλοφόρησε όμως μια είδηση, με πηγή άνθρωπο του περιβάλλοντος της Μαρκλ, που ανέφερε ότι η δούκισσα δεν ήθελε να πάει στην κηδεία κυρίως για άλλο λόγο. Αυτός ήταν να μην τραβήξει τη δημοσιότητα πάνω της και χαθεί η ουσία που είναι ο αποχαιρετισμός του Φιλίππου. Κάτι το οποίο θα συνέβαινε όντως. Εδώ συμβαίνει ήδη με εκείνη να βρίσκεται κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Η όλη στάση της πάντως δεν εξελήφθη με θετικό τρόπο από την παρουσιάστρια Εντουίνα Μπαρτόλομιου και τους πανελίστες στην εκπομπή Sunrise της αυστραλιανής τηλεόρασης, με την Μπαρτόλομιου να «στολίζει» κανονικά τη Μαρκλ για κάτι που λίγο πριν είχε αναγνωρίσει ότι δεν ειπώθηκε από την ίδια δημόσια.

«Έχω συγκρατηθεί πολύ στο να μην τους κριτικάρω αρκετό καιρό τώρα. Αν αυτό αληθεύει, με νευριάζει πολύ. Έχει δίκιο, όντως θα έπαιρνε πολλή προσοχή. Αλλά το να το λέει αυτό δημόσια… Δηλαδή για μια φορά ακολούθησε τη γραμμή του Παλατιού, δε θα πάθεις κάτι. Απλώς σκάσε»!

Η τοποθέτηση της Μπαρτόλομιου δεν έμεινε ασχολίαστη και αρκετός κόσμος την κριτίκαρε έντονα στα social media και υπερασπίστηκαν τη Μέγκαν Μαρκλ. Κάποια σχόλια την αποκάλεσαν υποκρίτρια, ενώ άλλα άφησαν να εννοηθεί ότι το ρεπορτάζ «φτιάχτηκε» μόνο και μόνο για να βρει ευκαιρία η Μπαρτόλομιου να επιτεθεί στη Μαρκλ.

Πηγή: Reader.gr

Trending

H πιο ευνοϊκή φθινοπωρινή ημέρα σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Οι καλύτερες ημέρες, οι οποίες θα σας δώσουν ώθηση στην νέα φθινοπωρινή σεζόν! Μπορεί αυτόν τον καιρό να περνάμε μια μονότονη φάση, με καθυστερήσεις και...

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια!

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα μας βγάλει επιτέλους από τη στασιμότητα του Σεπτεμβρίου, θα ξεκαθαρίσει αρκετά τις καταστάσεις...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

ΟΛΤΡΑ: «Παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο, το νησί μας» (video)

ΟΛΤΡΑ: «Παίζουμε για την ομάδα, τον κόσμο, το νησί μας» (video)

Lifestyle

Όλτρα: «Ξεχωριστό παιχνίδι – Κάτι παραπάνω από 3 βαθμοί» (video)

Όλτρα: «Ξεχωριστό παιχνίδι – Κάτι παραπάνω από 3 βαθμοί» (video)

Iρανoί αγόρασαν ακίνητα στα κατεχόμενα αλλά δεν έχουν «τίτλο ιδιοκτησίας»

Iρανoί αγόρασαν ακίνητα στα κατεχόμενα αλλά δεν έχουν «τίτλο ιδιοκτησίας»

ΛΟΙΖΟΥ: «Θέλω να αγωνιστώ στην Premier League / Υπέροχο που θα αγωνιστώ απέναντι στον CR7»

ΛΟΙΖΟΥ: «Θέλω να αγωνιστώ στην Premier League / Υπέροχο που θα αγωνιστώ απέναντι στον CR7»

Advertorials