Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο ζευγάρι
Μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως διανύει η Ανδρομάχη, αφού ένας γοητευτικός συνάδελφός της, της έχει «κλέψει» την καρδιά.
Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά και ανέπτυξαν μια όμορφη σχέση όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Πρίφτη για τις ανάγκες της πρωινής εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήβη Αδάμου: Η on air αποκάλυψη για τη φωτιά – «Φοβηθήκαμε πάρα πολύ»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη συνεργάστηκαν τόσο τον περασμένο χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι, γεγονός που βοήθησε να αναπτύξουν πιο τρυφερά συναισθήματα μεταξύ τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Είναι πολύ καινούργιο. Είναι ένας έρωτας που αναπτύχθηκε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό», σχολίασε ο δημοσιογράφος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάλια Ελευθερίου: Η ανάρτηση για τον πρώτο της έρωτα που «έφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα
Δείτε το παρακάτω βίντεο: