MC MEDIA NETWORK

Τετάρτη
27/09/2023
Advertisement

Transformers: Η Εξέγερση Των Θηρίων

Advertisement
Advertisement

Από τις 8 ΙΟΥΝΙΟΥ στους κινηματογράφους Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα. ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Advertisement

 

Πρωταγωνιστούν:        Anthony Ramos

                                      Dominique Fishback

                                      Peter Cullen

                                      Pete Davidson

                                      Liza Koshy

                                      Cristo Fernandez

                                      John DiMaggio

                                      Ron Perlman

                                      Michelle Yeoh

                                      David Sobolov

                                      Peter Dicklage

                                     

                                                                                               

Σκηνοθέτης:                  Steven Caple Jr.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

 1. Στον αιώνιο πόλεμο ανάμεσα στους Autobots και τους Decepticons, που διεξάγεται στον πλανήτη μας, βρίσκονται να μάχονται τρεις ακόμα φατρίες τρανσφόρμερς: οι Maximals, οι Predacons και οι Terrorcons.

Σε αυτή την ανήλεη μάχη θα εμπλακεί ένα ζευγάρι από το Μπρούκλιν, ένας πρώην στρατιωτικός και μια αρχαιολόγος, κι ενώ απέναντι στον Όπτιμους Πράιμ και τους συντρόφους του θα βρεθεί μια νέα νέμεσις ικανή για την απόλυτη καταστροφή, που ακούει στο όνομα Σκουρτζ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παραλειπόμενα

 • Το 7ο κεφάλαιο του franchise είναι το δεύτερο της Reboot Trilogy, ακολουθώντας χρονικά το Bumblebee. Με το πέρας της, στον σχεδιασμό είναι ένα νέο σίκουελ που θα ακολουθάει το Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης.
 • Ποτέ δεν υπήρχε στο πρόγραμμα να βάλουν τελεία οι Transformers στη μεγάλη οθόνη, όπως είχε αποκαλύψει ο Lorenzo di Bonaventura το 2018, αλλά η επιτυχία του Bumblebee επέσπευσε την ανακοίνωση για αυτό το νέο σίκουελ. Το Bumblebee ενέπνευσε και την περαιτέρω αλλαγή στον τόνο και το στυλ της σειράς, αν και ο Travis Knight δεν δήλωνε πλέον διαθέσιμος για τη σκηνοθεσία (ήθελε να επιστρέψει στα κινούμενα σχέδια της Laika), ακόμα κι αν δήλωνε πως είχε ιδέες για περισσότερες ταινίες. Αρχές του 2020, η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως εργάζονταν πάνω σε δύο διαφορετικές και αυτόνομες ταινίες, με διαφορετικούς σεναριογράφους. Για τη συγκεκριμένη προσλήφθηκε ο Steven Caple Jr. (που είχε δώσει διαπιστευτήρια με το Κριντ ΙΙ), και ενσωματώθηκαν χαρακτήρες από τη σειρά παιχνιδιών και τηλεοπτικών σειρών Beast Wars. Επιρροή για τη δράση αυτή τη φορά είναι ο δεύτερος Εξολοθρευτής του 1991.
 • Ο Ron Perlman επιστρέφει στα φωνητικά του Optimus Primal από τη web-series Power of the Primes.
 • Κινηματογραφικό ντεμπούτο για τον ράπερ Tobe Nwigwe.
 • Ο χαρακτήρας του Stratosphere υπήρχε στη σειρά παιχνιδιών του Transformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων και στο βίντεο-γκέιμ του Transformers 3.
 • Ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει το στούντιο ώστε να αναλάμβανε ο Mahershala Ali κάποιον φωνητικό ρόλο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.
 • Γυρίσματα έγιναν σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία, Ισλανδία και Περού.
 • Αντί της Industrial Light and Magic που ήταν υπεύθυνη για τα εφέ όλης της σειράς ως εδώ, τη θέση της πήραν η Moving Picture Company με τη Weta FX.
 • Το κεντρικό trailer πέτυχε 494 εκατομμύρια θεάσεις την πρώτη του εβδομάδα στο ίντερνετ, περισσότερες από των άλλων μεγάλων μπλοκμπάστερ της ίδιας περιόδου.
 • Στον αρχικό -προ πανδημίας- προγραμματισμό, η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου του 2022.

Μουσικά Παραλειπόμενα

 • Ο Jongnic Bontemps γίνεται ο τρίτος συνθέτης του franchise, μετά τους Steve Jablonsky και Dario Marianelli. Ο λόγος της πρόσληψης του, παρότι έχει εργαστεί λίγο για τη μεγάλη οθόνη, αφορά παλαιότερη συνεργασία του με τον Steven Caple Jr.

Σεναριακή Πηγή

 • Παιχνίδια (χαρακτήρες): Transformers της εταιρίας Hasbro.

 

Advertisement

TRENDING

Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK

AEK Player Escorts!

PROTATHLIMA