MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή 22/1/2021

Δυσάρεστη είδηση… Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Τσολακάκης.

Ο θάνατος του έγινε γνωστός πριν από λίγες ώρες, μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Στέλιος Τσολακάκης πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

«Πληροφορηθήκαμε αρκετά καθυστερημένα πως έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα ακόμα ένας ηθοποιός μας που ερμήνευσε αρκετούς μικρότερους ρόλους σε παλιές ελληνικές ταινίες ο Στέλιος Τσολακάκης, ένας ωραίος γόης του μουσικού μας θεάτρου γεννημένος το 33. Καλο ταξίδι» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Στέλιος Τσολακάκης

Πρόσωπο γνωστό μέσα απ τις ταινίες του Ελληνικού κιν/φου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932 και απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Επιθεωρησιογράφος και σεναριογράφος και στιχουργός («Θα φέρω γύρω τους μαχαλάδες», (Ζαμπέτας), «Ψεύτικη αγάπη», «Γιατί να σ’ αγαπώ», «Φεύγω μόνος μου», «Τα ματάκια μου»). Σκηνοθέτησε την ταινία ”Τέρμα τα δίφραγκα” (1962). Το 1973 μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου εργάστηκε σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βίκυ Παππά.

Φιλμογραφία

Ο άνθρωπος του τρένου (1958)
Τα ντερβισόπαιδα (1960)
Στην πόρτα της κολάσεως (1960)
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Νίκος-κουρέας και σκηνοθέτης της ταινίας]
Οι κατεργάρηδες (1963)
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964)[Λάκης ή Τσιπόνε, αρχικαμαρώτος κρουαζιερόπλοιου]
Η μοδιστρούλα (1964)
Διπλοπεννιές (1966)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)
Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Ο ανακατωσούρας (1967)
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση (1971)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
Ο Πούσκας των Πετραλώνων (1972)
Ο Πατούχας (1972)
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Παραλάβατε Διορισμόν (1996)

fthis.gr

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Τσολακάκης.

Ο θάνατος του έγινε γνωστός πριν από λίγες ώρες, μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Στέλιος Τσολακάκης πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

«Πληροφορηθήκαμε αρκετά καθυστερημένα πως έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα Χριστούγεννα ακόμα ένας ηθοποιός μας που ερμήνευσε αρκετούς μικρότερους ρόλους σε παλιές ελληνικές ταινίες ο Στέλιος Τσολακάκης, ένας ωραίος γόης του μουσικού μας θεάτρου γεννημένος το 33. Καλο ταξίδι» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Στέλιος Τσολακάκης

Πρόσωπο γνωστό μέσα απ τις ταινίες του Ελληνικού κιν/φου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932 και απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Επιθεωρησιογράφος και σεναριογράφος και στιχουργός («Θα φέρω γύρω τους μαχαλάδες», (Ζαμπέτας), «Ψεύτικη αγάπη», «Γιατί να σ’ αγαπώ», «Φεύγω μόνος μου», «Τα ματάκια μου»). Σκηνοθέτησε την ταινία ”Τέρμα τα δίφραγκα” (1962). Το 1973 μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου εργάστηκε σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Βίκυ Παππά.

Φιλμογραφία

Ο άνθρωπος του τρένου (1958)
Τα ντερβισόπαιδα (1960)
Στην πόρτα της κολάσεως (1960)
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Νίκος-κουρέας και σκηνοθέτης της ταινίας]
Οι κατεργάρηδες (1963)
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964)[Λάκης ή Τσιπόνε, αρχικαμαρώτος κρουαζιερόπλοιου]
Η μοδιστρούλα (1964)
Διπλοπεννιές (1966)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)
Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Ο ανακατωσούρας (1967)
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση (1971)
Δυο έξυπνα κορόιδα (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
Ο Πούσκας των Πετραλώνων (1972)
Ο Πατούχας (1972)
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Παραλάβατε Διορισμόν (1996)

fthis.gr

Θλίψη: Πέθανε η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τον κόσμο του θεάτρου. Η Τιτίκα Σαριγκούλη άφησε την τελευταία...

Ευθύμιος Δίπλαρος-Αργυρώ Ροτσίδου: Ζωή σε καραντίνα με 3 παιδιά

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγός του Αργυρώ Ροτσίδου έδωσαν συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Κλεάνθη Κλεάνθους στο Ladytimes. O βουλευτής Λεμεσού και...

Γνωστή ηθοποιός η νονά της κορούλας της Μαριλένης Σταύρου και του Πέτρου Σολωμού

Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν η Μαριλένη Σταύρου και ο σύζυγος της Πέτρος Σολωμού. Το γνωστό ζευγάρι της κυπριακής showbiz πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όπως έγινε...

Survivor:  Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της Ανθής Σαλαγκούδη μετά τον σάλο που ξέσπασε

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της μετά τον σάλο για την ανάδειξή της ως δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor! Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την...

Trending

Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση! Σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινάς-Συνατσάκη;

Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης; Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και η αποκάλυψη έγινε σήμερα μέσα από την εφημερίδα Espresso. Η πολύχρονη φιλία...

Πέτρος Κωστόπουλος: «Με την Κατερίνα είμαστε φίλοι είναι καλό παιδί… ωραίο κορίτσι» (video)

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο δημοφιλής επιχειρηματίας, ο...

Αυτός είναι ο φυσικός τρόπος για να νικήσεις την αυπνία

H αϋπνία είναι η δυσκολία του ανθρώπου να κοιμηθεί ή να παραμείνει κοιμισμένος κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρόλο που έχει τη δυνατότητα να...

Πες μου τι ζώδιο είσαι, Να σου πω ποια στάση σου αρέσει

Αυτή είναι η αγαπημένη σου στάση στο σ3ξ, σύμφωνα με το ζώδιό σου Οι διαφορετικές στάσεις στο σ3ξ μπορούν να ζωντανέψουν τα πράγματα στη σχέση...

Το ερωτικό love story δύο τελείως αγνώστων εν μέσω πανδημίας που μας συγκίνησε!

Τι συνέβη όταν δύο τελείως άγνωστοι έκλεισαν και έμειναν μαζί σε ένα Airbnb εν μέσω πανδημίας H προοπτική εύρεσης της πραγματικής αγάπης κατά την διάρκεια...

Πες μου τι ζώδιο είσαι, Να σου πω ποια στάση σου αρέσει

Αυτή είναι η αγαπημένη σου στάση στο σ3ξ, σύμφωνα με το ζώδιό σου Οι διαφορετικές στάσεις στο σ3ξ μπορούν να ζωντανέψουν τα πράγματα στη σχέση...

MC MEDIA NETWORK

Βλάβη άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας. Επανήλθε η ηλεκτροδότηση

Βλάβη άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας. Επανήλθε η ηλεκτροδότηση

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

MC MEDIA NETWORK

Βλάβη άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας. Επανήλθε η ηλεκτροδότηση

Βλάβη άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας. Επανήλθε η ηλεκτροδότηση

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Lifestyle

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Lifestyle

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το ψάχνει για το ΜΠΑΜ με Τουρέ η ΑΕΛ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το ψάχνει για το ΜΠΑΜ με Τουρέ η ΑΕΛ

Βλάβη άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας. Επανήλθε η ηλεκτροδότηση

Βλάβη άφησε χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας. Επανήλθε η ηλεκτροδότηση

Σωφρόνης Αυγουστή: «Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει» (η δήλωση του για Ναουμ)

Σωφρόνης Αυγουστή: «Αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει» (η δήλωση του για Ναουμ)

Advertorials