MC MEDIA NETWORK

Παρασκευή
29/03/2024
Advertisement

8000 ευρώ πρόστιμο σε μαγαζί στη Λευκωσία-Χόρευαν οι θαμώνες

Advertisement
Advertisement

8000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης στη Λευκωσία – Παραβίαζαν τα πρωτόκολλα οι θαμώνες που χόρευαν και διασκέδαζαν παρά τα 202 χθεσινά κρούσματα

Ακριβά πλήρωσε τους χορούς θαμώνων του υποστατικό στη Λευκωσία, καθώς μετά από έλεγχο της αστυνομίας επιβλήθηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη 8000 ευρώ για παραβίαση του πρωτοκόλλου κατά του covid.

Advertisement

Αν και χθες γύρω στις 20:00 το βράδυ ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας νέα 202 περιστατικά κορωνοϊού, οι θαμώνες στο εν λόγω μαγαζί δεν πτοήθηκαν και χόρευαν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά σύμφωνα με την αστυνομία σε 11 καταγγελίες πολιτών και 15 καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο 1.019 ελέγχων Παγκύπρια, για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

15 υποστατικά και 11 πολίτες καταγγέλθηκαν για παραβίαση των διαταγμάτων το τελευταίο 24ωρο

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 409 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και 3 υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 132 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.

Επιπλέον, στη Λάρνακα έγιναν 207 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, ενώ στην Πάφο έγιναν 147 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 υποστατικά.

Εξάλλου, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 66 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 58 ελέγχων καταγγέλθηκε 1 πολίτης.

Τέλος, η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε συνολικά 56 ελέγχους χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία.

Πηγή: Cyprus Times

Advertisement

TRENDING

Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK